Ócsárdi Horgásztó Panzió
Régió: Baranya megye
Település: Ócsárd 7814
Cím: Kossuth L. u. 7.
Kapcsolattartó: Ócsárdi Horgászturisztikai Centrum
Telefon:
Telefon: 06/30/878/7578
e:mail: mutat
Internet: http://www.hhcarpio.hu
Adatlap frissítve: 2017-05-19 11:33:43
Forrás:
Vízterület: Ócsárdi Horgásztó
Általános ismertető
A szállás közvetlenül a 4 hektáros horgásztó területén található. A horgászat terén igyekszünk többfajta igényt kielégíteni. Ezért a pontyon kívül, afrikai harcsa, süllő, szürkeharcsa, amur is egyaránt fogható. Csodálatos kiépített, környezetben helyezkedik el a tó, mely mellett egy halászcsárda is található.

Panziónk bemutatása
Nálunk el lehet rejtőzni a város zajától. Ahogy egy vendégünk fogalmazta:
"Itt szembejön velünk a csend"

Minőségi berendezés:
Az épületben négy szoba került kialakításra.A szobák négy ágyasak, fürdőszobásak. Így összesen 16 fő befogadására alkalmas. A szobák egyedileg fűthetők, rakott szemes kemencék biztosítanak meghitt, barátságos meleget. Így télen is várjuk a pihenésre, nyugalomra vágyókat.

Kényelemes alvás
A bútorok szintén saját tervezésűek és a saját műhelyünkben készültek. Stílusban a múltszázad- elő vidéki házainak hangulatát próbáltuk idézni. A kényelmes alvást azonban a modern világ gyógymatratacai biztosítják. Hűtőszekrény és díjmentes WI-FI internet egészítik ki a komfortot.
Szállás típus : Kőház
Férőhelyek száma : 16
Közvetlen vízparti szállás :
Vízparttól való távolság : 200 méter
Ár : 5000 Ft/fő/éj-től
Fűtési lehetőség :
Villany :
Zuhanyozási lehetőség :
Csónak használati lehetőség :
Sátorozási lehetőség :
Stég használati lehetőség :
Szép kártya elfogadás :
GPS északi szélesség /lat (fok) : 45.931364
GPS keleti hosszúság /lng (fok) : 18.154156
Árak:
Felhívjuk figyelmüket, hogy az ár tartalmazza a reggelit és a horgászati lehetőséget is (legyen az nappal vagy éjszaka). Szálló-vendégeinknek tehát nem kell külön megvenni a horgász napi-,vagy éjszakai jegyet. (Az elvitelre vagy fogyasztásra szánt halat kell csupán téríteni).
Szobaárak:
szoba 4 főre/éj ..................20 000 Ft
szoba 3 főre/éj ..................16 000 Ft
szoba 2 főre/éj ..................11 500 Ft
szoba 1 főre/éj ....................7 000 Ft
Felszereltség
Szobajellemzők, felszereltsége:

-16 férőhely

-4 szoba

-ágynemű

-fürdőszoba

-zuhanyzó

-törölköző

-gyógymatrac

-WI-FI

-bárhűtő

-kerthelyiség

-reggeli

-bográcsozási lehetőség

-horgászati lehetőség
Környék leírása
Programlehetőség a környéken

Pécs (18 km)
Török kor nevezetességei
Bazilika & környéke
Zsolnayak városa
Múzeumok

Harkány (12km)
A fürdő 13,5 hektáros ősparkjában májustól-októberig szabadtéri strand-medencék, feszített víztükrű uszoda, gyermekmedence és csúszda várja a strandolás szerelmeseit.
A 2003-ban felújított gyógyfürdőben egy teljesen, egy félig fedett és egy szabad gyógymedence összesen 2098 m2 vízfelszínnel, 110-153 cm vízmélységgel 34-38 C° víz hőfokkal biztosítja vendégeinknek a gyógyulást. A mozgásszervi, ízületi betegségek megelőzésében, gyógyításában, csontritkulás, krónikus nőgyógyászati gyulladások, valamint a nyirokkeringés zavarainak javításában nagyon szép eredmények érhetők el egy-egy harkányi kúra során. A harkányi gyógyvíz bizonyítottan hatásos a pikkelysömör (psoriasis) tüneteinek enyhítésében.

Siklós (18km)
Siklósi vár: A siklósi vár hazánknak fontos történelmi nevezetessége. Erődjének első falait még a 13. században, 1260 körül rakták le. A Siklósi Vár szomszédságában található Siklós új termálfürdője.
A fürdő belsőépítészete rendkívül impozáns, a medencéket körülvevő színes bástyák pedig különleges hangulatvilágukkal a vár biztonságos falait jelképezik. Minden egyes bástya belsejében meglepetés élmények várják a fürdőzőket!
 
Dráva
A Dráva talán az ország egyetlen olyan   folyója, amelyet elkerültek a mederszabályozások, és megmaradt eredeti   természeti szépségében. A Drávaszabolcsról induló sétahajóról felejthetetlen élménnyel   gazdagodhatunk ha megtekintjük a   Duna- Dráva Nemzeti Park eme gyöngyszemét.

A Pécs-Mecseki Borút
A megye legfiatalabb borútja. A Mecsek lejtőin a szőlőművelés a római korig vezethető vissza, elsősorban az íz és zamatanyagokban gazdag fehérborairól nevezetes. Horgászcentrumunk 2008 óta a borút minősített tagja.

Villány-Siklósi Borút
A Villány-Siklósi borút hazánk egyik leghíresebb borvidékén vezet végig. A mediterrán klíma, a domborzati és talaj viszonyok a testes vörösborok hazájává tették a vidéket. A regényes környezet, a vendégszerető kiszolgálás és nem utolsósorban a zamatos vörösborok egy emlékezetes kirándulás reményével kecsegtetnek.
Megközelíthetőség
M6-os autópályáról a Pécsi lehajtónál letérve, Pellérd felé tovább haladva, Görcsöny települést elhagyva érhetünk Ócsárdra.
Térkép

Cím
Helyszín: Ócsárd (Környéke)
Település:
Foglaltsági táblázatok
Nincs Foglaltsági tábla kitöltve.
Ócsárdi Horgásztó
szoba
Terasz
Szobák
Kerthelyiség
Horgásztó
Horgászat közben
Horgász