Kisdunaszállás
Régió: Pest megye
Település: Ráckeve 2300
Cím: Kerek-Zátony 31.
Kapcsolattartó: Schenk József
Telefon: 06/20/324/4055
Telefon: 06-20-324-40-55
e:mail: mutat
Internet: http://www.kisdunaszallas.hu
Adatlap frissítve: 2017-11-20 19:47:46
Forrás:
Vízterület: Ráckevei-Soroksári Duna-ág
Általános ismertető
Szállásunk, rekreációs parkunk egy kis dunai szigeten helyezkedik el Ráckevén, a Kerek-Zátony szigeten, ahol nincs benzingőz, dudaszó, csak madárcsicsergés és a CSÖND. Aki kikapcsolódni, elszabadulni vágyik a gyors városi élettől, annak tökéletes kikapcsolódás ez a hely. A közvetlen vízparti szálláshely, amely csendes, nyugodt környéken helyezkedik el. A szálláshoz közvetlen stég tartozik, amely fürdéshez és horgászathoz is kiválóan alkalmas. A csendesebb pihenésre vágyóknak ajánljuk, akik a kisebb, családiasabb elhelyezést és a nem túl nagy nyüzsgést szeretik.

Természetesen a nyugodt pihenés mellé ingyenesen biztosítjuk a technika és a komfort azon mindennapi igényeit, mint a wifi, TV, kerti sütés, nyárs és a jól felszerelt közösségi konyha, közösségi terem. Különálló szobáinkhoz, melyből jelenleg nyolc darab van új, és tisztán tartott különálló női- és férfi vizesblokk tartozik.

A szigetre bejutás vízi közlekedési eszköz hiányában személyszállító RÉV-vel lehetséges (cím: Ráckeve, Keszeg sor 34), amely a szállástól 40 métere közlekedik. A nyári menetrend szerint hétfőtől csütörtökig óránként, péntek-szombat-vasárnap pedig félóránként közlekedik

Konyha felszerelésünk az alábbiakból áll: hűtőszekrény, hűtőláda, kenyérpirító, vízforraló, mikrohullámú sütő, kávéfőző, gáz- és villanytűzhely, poharak, csészék, lábosok, tányérok és eszcájgok.
Szállás típus : Kőház
Férőhelyek száma : 14
Közvetlen vízparti szállás :
Vízparttól való távolság : 4 méter
Ár : 4000 Ft/fő/éj-től
Fűtési lehetőség :
Villany :
Zuhanyozási lehetőség :
Csónak használati lehetőség :
Sátorozási lehetőség :
Stég használati lehetőség :
Szép kártya elfogadás :
GPS északi szélesség /lat (fok) : 47.147119
GPS keleti hosszúság /lng (fok) : 18.951215
Árak:
szoba árak: 1 fő/éjszaka/szoba 4000 Ft.-
szoba árak: 2 fő/éjszaka/szoba 6500 Ft.-
sátorozás: 1 fő/éjszaka 1100 Ft.-
Felszereltség
wifi, TV, kerti sütés, nyárs és a jól felszerelt közösségi konyha
Környék leírása
Ráckeve és térsége természeti és ember alkotta turisztikai attrakcióval bőven rendelkezik. A terület legjelentősebb vonzereje a víz, hisz az összes település a Duna partján, vagy közvetlen közelében található. A Duna, a Ráckevei-Soroksári Duna-ág (röviden: RSD ), a holtágak és bányatavak mind-mind olyan természeti vonzerők, melyek meghatározóak a térség idegenforgalmában. A táj egy hajókirándulás, vagy evezőtúra során igazán lenyűgöző látvány.
Megközelíthetőség
Térkép

Cím
Helyszín: Ráckeve (Környéke)
Település:
Foglaltsági táblázatok
Nincs Foglaltsági tábla kitöltve.
vizesblokk