Tokaji Kovács tó parti faházai (3db) bojlisoknak
Régió: Borsod-Abaúj-Zemplén
Település: Tokaj
Cím:
Kapcsolattartó:
Telefon:
Telefon:
e:mail: mutat
Internet: http://www.tokajikovacsto.eu/
Adatlap frissítve: 2016-09-11 21:02:49
Forrás:
Vízterület: Tokaji Kovács tó
Általános ismertető
Tokaj várostól 1 km-re nyugalmas, kulturált, tiszta, csendes környezetben található a 7,5 ha-os gondozott Tokaji-horgásztó.

Tavunkon jelenleg három faház található, ahol vendégeinknek lehetősége nyílik akár több napot is kényelemben eltölteni. Éjszakai horgászat csak ezekben a házakban lehetséges!

Egy időben maximum 4 fő tartózkodhat egy faházban, de minimum 2 fő horgász, a többi vendég kísérőjegy váltására kötelezett. Házanként 9 bottal, horgászonként maximum 3 bottal lehet horgászni. A faházakban eltöltött idő minimum 24 óra. A váltás időpontja minden esetben 12:00!

Felszereltség:
2db emeletes ágy
hűtő
mikrohullámú sütő
fűtés
wifi
zuhanyzó
légkondicionáló
műholdas TV
mobil WC
A házakhoz tartozik még továbbá egy 4*3m nagyságú stég, pontymatrac és pontybölcső, illetve egy szalonnasütő. A keletkezett hulladék elhelyezése szeméttárolókban lehetséges. A ház és a stég közötti részen egy kavicsos terület van kialakítva, így az esősebb napokon sem kell a térdig érő sárban közlekedni.

A bojlis faházak kibérlésére a 06-30-337-9444-es telefonszámon, illetve személyesen a horgászboltban van lehetőség. A foglaló összege a bérleti díj fele, amit a megadott számlaszámra kell elutalni.

A napijegy kiváltása, illetve a kötelező felszerelések ellenőrzése után a faházak gépjárművel megközelíthetőek, a halőr által megadott útvonalon. A pakolás befejeztével a gépjárművek maradhatnak a háznál, de azokkal a horgászat befejezéséig közlekedni már nem lehet, más esetben a kijelölt parkolóban kell elhelyezni azokat.

Az esti zárás és a reggeli nyitás közötti időben a gáton elhelyezett kapuk bezárásra kerülnek, ez idő alatt vendégeink kötelesek a kerítésen belül tartózkodni, illetve látogatók fogadására sincs lehetőség.

A faházban elhelyezett berendezésekért, illetve az esetlegesen okozott károkért a horgászok felelnek. A házak elfoglalása előtt a horgászok kötelesek kauciót fizetni, amelynek díja 5.000 Ft. A kaució a horgászat befejezésekor visszajár, ha a ház tisztán lett átadva, illetve semmilyen kár nem keletkezett.


E-mail: tokajihalasto@yahoo.com
Web: http://www.tokajikovacsto.eu/
Szállás típus : Faház
Férőhelyek száma : 4
Közvetlen vízparti szállás :
Vízparttól való távolság : 1 méter
Ár : Nincs megadva
Fűtési lehetőség :
Villany :
Zuhanyozási lehetőség : Nincs megadva
Csónak használati lehetőség : Nincs megadva
Sátorozási lehetőség : Nincs megadva
Stég használati lehetőség :
Szép kártya elfogadás : Nincs megadva
GPS északi szélesség /lat (fok) : 48.095305
GPS keleti hosszúság /lng (fok) : 21.417792
Árak:
Felszereltség
Környék leírása
Megközelíthetőség
Térkép

Cím
Helyszín: Tokaj (Környéke)
Település:
Foglaltsági táblázatok
Nincs Foglaltsági tábla kitöltve.