Ócsárdi Horgásztó Panzió

7814 Ócsárd
Kossuth L. u. 7.
Régió:   Baranya megye
Kapcsolattartó: Ócsárdi Horgászturisztikai Centrum
Telefon:
Telefon:06/30/878/7578
E-mail:  mutat
Internet: Ugrás a weboldalra
Adatlap frissítve:2017-05-19 11:33:43
Forrás:
Vízterület:Ócsárdi Horgásztó

Általános ismertető:

A szállás közvetlenül a 4 hektáros horgásztó területén található. A horgászat terén igyekszünk többfajta igényt kielégíteni. Ezért a pontyon kívül, afrikai harcsa, süllő, szürkeharcsa, amur is egyaránt fogható. Csodálatos kiépített, környezetben helyezkedik el a tó, mely mellett egy halászcsárda is található.

Panziónk bemutatása
Nálunk el lehet rejtőzni a város zajától. Ahogy egy vendégünk fogalmazta:
"Itt szembejön velünk a csend"

Minőségi berendezés:
Az épületben négy szoba került kialakításra.A szobák négy ágyasak, fürdőszobásak. Így összesen 16 fő befogadására alkalmas. A szobák egyedileg fűthetők, rakott szemes kemencék biztosítanak meghitt, barátságos meleget. Így télen is várjuk a pihenésre, nyugalomra vágyókat.

Kényelemes alvás
A bútorok szintén saját tervezésűek és a saját műhelyünkben készültek. Stílusban a múltszázad- elő vidéki házainak hangulatát próbáltuk idézni. A kényelmes alvást azonban a modern világ gyógymatratacai biztosítják. Hűtőszekrény és díjmentes WI-FI internet egészítik ki a komfortot.

Árak:

Felhívjuk figyelmüket, hogy az ár tartalmazza a reggelit és a horgászati lehetőséget is (legyen az nappal vagy éjszaka). Szálló-vendégeinknek tehát nem kell külön megvenni a horgász napi-,vagy éjszakai jegyet. (Az elvitelre vagy fogyasztásra szánt halat kell csupán téríteni).
Szobaárak:
szoba 4 főre/éj ..................20 000 Ft
szoba 3 főre/éj ..................16 000 Ft
szoba 2 főre/éj ..................11 500 Ft
szoba 1 főre/éj ....................7 000 Ft

Felszereltség:

Szobajellemzők, felszereltsége:

-16 férőhely

-4 szoba

-ágynemű

-fürdőszoba

-zuhanyzó

-törölköző

-gyógymatrac

-WI-FI

-bárhűtő

-kerthelyiség

-reggeli

-bográcsozási lehetőség

-horgászati lehetőség

Környék leírása:

Programlehetőség a környéken

Pécs (18 km)
Török kor nevezetességei
Bazilika & környéke
Zsolnayak városa
Múzeumok

Harkány (12km)
A fürdő 13,5 hektáros ősparkjában májustól-októberig szabadtéri strand-medencék, feszített víztükrű uszoda, gyermekmedence és csúszda várja a strandolás szerelmeseit.
A 2003-ban felújított gyógyfürdőben egy teljesen, egy félig fedett és egy szabad gyógymedence összesen 2098 m2 vízfelszínnel, 110-153 cm vízmélységgel 34-38 C° víz hőfokkal biztosítja vendégeinknek a gyógyulást. A mozgásszervi, ízületi betegségek megelőzésében, gyógyításában, csontritkulás, krónikus nőgyógyászati gyulladások, valamint a nyirokkeringés zavarainak javításában nagyon szép eredmények érhetők el egy-egy harkányi kúra során. A harkányi gyógyvíz bizonyítottan hatásos a pikkelysömör (psoriasis) tüneteinek enyhítésében.

Siklós (18km)
Siklósi vár: A siklósi vár hazánknak fontos történelmi nevezetessége. Erődjének első falait még a 13. században, 1260 körül rakták le. A Siklósi Vár szomszédságában található Siklós új termálfürdője.
A fürdő belsőépítészete rendkívül impozáns, a medencéket körülvevő színes bástyák pedig különleges hangulatvilágukkal a vár biztonságos falait jelképezik. Minden egyes bástya belsejében meglepetés élmények várják a fürdőzőket!
 
Dráva
A Dráva talán az ország egyetlen olyan   folyója, amelyet elkerültek a mederszabályozások, és megmaradt eredeti   természeti szépségében. A Drávaszabolcsról induló sétahajóról felejthetetlen élménnyel   gazdagodhatunk ha megtekintjük a   Duna- Dráva Nemzeti Park eme gyöngyszemét.

A Pécs-Mecseki Borút
A megye legfiatalabb borútja. A Mecsek lejtőin a szőlőművelés a római korig vezethető vissza, elsősorban az íz és zamatanyagokban gazdag fehérborairól nevezetes. Horgászcentrumunk 2008 óta a borút minősített tagja.

Villány-Siklósi Borút
A Villány-Siklósi borút hazánk egyik leghíresebb borvidékén vezet végig. A mediterrán klíma, a domborzati és talaj viszonyok a testes vörösborok hazájává tették a vidéket. A regényes környezet, a vendégszerető kiszolgálás és nem utolsósorban a zamatos vörösborok egy emlékezetes kirándulás reményével kecsegtetnek.

Megközelíthetőség:

Ócsárd (Környéke)

M6-os autópályáról a Pécsi lehajtónál letérve, Pellérd felé tovább haladva, Görcsöny települést elhagyva érhetünk Ócsárdra.

Információk:

Szállás típus Kőház
Férőhelyek száma 16
Közvetlen vízparti
Vízparttól való távolság 200 méter
Ár 5000 Ft/fő/éj-től
Fűtési lehetőség
Villany
Zuhanyozási lehetőség
Csónak használat
Sátorozási lehetőség
Stég használat
Szép kártya elfogadás
GPS Északi szél. (fok) 45.931364
GPS Keleti hossz.(fok) 18.154156

Foglaltsági táblázat:

Nincs foglaltsági tábla kitöltve.

Időjárás

Felhőkép

Hőtérkép

Széltérkép