Ócsárdi Horgásztó Panzió

7814 Ócsárd
Kossuth L. u. 7.
Régió:   Baranya megye
Kapcsolattartó: Ócsárdi Horgászturisztikai Centrum
Telefon:
Telefon:06/30/878/7578
E-mail:  mutat
Weblap: Ugrás a hirdető weboldalára
Adatlap frissítve:2017-05-19 11:33:43
Forrás:
Vízterület:Ócsárdi Horgásztó

Általános ismertető:

A szállás közvetlenül a 4 hektáros horgásztó területén található. A horgászat terén igyekszünk többfajta igényt kielégíteni. Ezért a pontyon kívül, afrikai harcsa, süllő, szürkeharcsa, amur is egyaránt fogható. Csodálatos kiépített, környezetben helyezkedik el a tó, mely mellett egy halászcsárda is található.

Panziónk bemutatása
Nálunk el lehet rejtőzni a város zajától. Ahogy egy vendégünk fogalmazta:
"Itt szembejön velünk a csend"

Minőségi berendezés:
Az épületben négy szoba került kialakításra.A szobák négy ágyasak, fürdőszobásak. Így összesen 16 fő befogadására alkalmas. A szobák egyedileg fűthetők, rakott szemes kemencék biztosítanak meghitt, barátságos meleget. Így télen is várjuk a pihenésre, nyugalomra vágyókat.

Kényelemes alvás
A bútorok szintén saját tervezésűek és a saját műhelyünkben készültek. Stílusban a múltszázad- elő vidéki házainak hangulatát próbáltuk idézni. A kényelmes alvást azonban a modern világ gyógymatratacai biztosítják. Hűtőszekrény és díjmentes WI-FI internet egészítik ki a komfortot.

Információk:

icon Szállás típus Kőház
icon Férőhelyek száma 16
icon Közvetlen vízparti icon
icon Vízparttól való távolság 200 méter
icon Ár 5000 Ft/fő/éj-től
icon Fűtési lehetőség icon
icon Villany icon
icon Zuhanyozási lehetőség icon
icon Csónak használat icon
icon Sátorozási lehetőség icon
icon Stég használat icon
icon Szép kártya elfogadás icon
icon GPS Északi szél. (fok) 45.931364
icon GPS Keleti hossz.(fok) 18.154156
icon Google maps link Útvonalterv

Árak:

Felhívjuk figyelmüket, hogy az ár tartalmazza a reggelit és a horgászati lehetőséget is (legyen az nappal vagy éjszaka). Szálló-vendégeinknek tehát nem kell külön megvenni a horgász napi-,vagy éjszakai jegyet. (Az elvitelre vagy fogyasztásra szánt halat kell csupán téríteni).
Szobaárak:
szoba 4 főre/éj ..................20 000 Ft
szoba 3 főre/éj ..................16 000 Ft
szoba 2 főre/éj ..................11 500 Ft
szoba 1 főre/éj ....................7 000 Ft

Felszereltség:

Szobajellemzők, felszereltsége:

-16 férőhely

-4 szoba

-ágynemű

-fürdőszoba

-zuhanyzó

-törölköző

-gyógymatrac

-WI-FI

-bárhűtő

-kerthelyiség

-reggeli

-bográcsozási lehetőség

-horgászati lehetőség

Kiemelt ajánlat:

balatoni nyaraló

Környék leírása:

Programlehetőség a környéken

Pécs (18 km)
Török kor nevezetességei
Bazilika & környéke
Zsolnayak városa
Múzeumok

Harkány (12km)
A fürdő 13,5 hektáros ősparkjában májustól-októberig szabadtéri strand-medencék, feszített víztükrű uszoda, gyermekmedence és csúszda várja a strandolás szerelmeseit.
A 2003-ban felújított gyógyfürdőben egy teljesen, egy félig fedett és egy szabad gyógymedence összesen 2098 m2 vízfelszínnel, 110-153 cm vízmélységgel 34-38 C° víz hőfokkal biztosítja vendégeinknek a gyógyulást. A mozgásszervi, ízületi betegségek megelőzésében, gyógyításában, csontritkulás, krónikus nőgyógyászati gyulladások, valamint a nyirokkeringés zavarainak javításában nagyon szép eredmények érhetők el egy-egy harkányi kúra során. A harkányi gyógyvíz bizonyítottan hatásos a pikkelysömör (psoriasis) tüneteinek enyhítésében.

Siklós (18km)
Siklósi vár: A siklósi vár hazánknak fontos történelmi nevezetessége. Erődjének első falait még a 13. században, 1260 körül rakták le. A Siklósi Vár szomszédságában található Siklós új termálfürdője.
A fürdő belsőépítészete rendkívül impozáns, a medencéket körülvevő színes bástyák pedig különleges hangulatvilágukkal a vár biztonságos falait jelképezik. Minden egyes bástya belsejében meglepetés élmények várják a fürdőzőket!
 
Dráva
A Dráva talán az ország egyetlen olyan   folyója, amelyet elkerültek a mederszabályozások, és megmaradt eredeti   természeti szépségében. A Drávaszabolcsról induló sétahajóról felejthetetlen élménnyel   gazdagodhatunk ha megtekintjük a   Duna- Dráva Nemzeti Park eme gyöngyszemét.

A Pécs-Mecseki Borút
A megye legfiatalabb borútja. A Mecsek lejtőin a szőlőművelés a római korig vezethető vissza, elsősorban az íz és zamatanyagokban gazdag fehérborairól nevezetes. Horgászcentrumunk 2008 óta a borút minősített tagja.

Villány-Siklósi Borút
A Villány-Siklósi borút hazánk egyik leghíresebb borvidékén vezet végig. A mediterrán klíma, a domborzati és talaj viszonyok a testes vörösborok hazájává tették a vidéket. A regényes környezet, a vendégszerető kiszolgálás és nem utolsósorban a zamatos vörösborok egy emlékezetes kirándulás reményével kecsegtetnek.

Kiemelt ajánlat:

balatoni nyaraló Ócsárd (Környéke)

M6-os autópályáról a Pécsi lehajtónál letérve, Pellérd felé tovább haladva, Görcsöny települést elhagyva érhetünk Ócsárdra.


Váltás nagyobb térképre

Foglaltsági táblázat:

Nincs foglaltsági tábla kitöltve.
Figyelem, az odal csak tájékoztató jellegű, pontos információkért keresse fel a hirdetőt, a szállásadó képviselőjét! Az itt megjelenített információkért sem a horgasznyaralo.hu weboldal üzemeltetője, sem a hirdetést elhelyező személy, vállalkozás felelőséget nem vállal !

Időjárás:

Felhőkép

Hőtérkép

Széltérkép

Partnereink:

Ingyenes társkereső