Balatonszemesi Horgászház

8636 Balatonszemes
Hullám u. 650/3.
Régió:   Balaton
Kapcsolattartó: Hégely Tibor
Telefon:+36-20-972-9939
Telefon:+36-30-326-0348
E-mail:  mutat
Weblap: Ugrás a hirdető weboldalára
Adatlap frissítve:2016-06-03 13:17:13
Forrás:
Vízterület:Balaton

Általános ismertető:

Apartmanházunk valóban 15 lépésnyire fekszik a Balaton partjától. Így egész nap élvezheti szobájából, az étterem teraszáról, vagy - néhány lépést téve - a tópartról a festői kilátást, hallgatva a Balaton nyugtató hullámzását.
Horgászat szállással:
Egyik fő profilunk a süllőztetés hajóról, amikor kapitányaink rövid vagy hosszas keresést követően vetnek horgonyt. Ha az adott hely nem hozza meg a kívánt eredményt, halfogást, akkor keresnek újabb és újabb helyeket. A legújabb fejlesztésű és a már bevált, vizsgázott radarok segítenek a halkeresésben az eredményes horgászatért. Több száz haltartó akadót, tartást ismerünk, amelyek minden évben kapitális süllőket adnak.
Emellett a parti horgászat kedvelőinek is tudunk alternatívát nyújtani.
Azon pontyhorgászokra is gondoltunk, akik szeretik becserkelni a halat csónakkal. Számukra lehetőség nyílik a délipartól 300-400 méterre húzódó marás, törésben horgászni csónakból, ahol a vízmélység meredeken tör 4 méterre. Hozhatja megszokott, hajóját (aminek vízre tétele megoldható a fogadó előtti sólyapályán) vagy mi is tudunk számára hajót biztosítani.
A „marás” nem csak kapitális pontyairól, hanem hatalmas süllőiről is híres.
Akik csak fogni szeretik a halat, de pucolni nem, lehetőség van rá, hogy néhány euróért konyhakészen, hűtve vigyék el zsákmányukat a túra befejeztével. A halakat külön hűtőkben tároljuk.
Bár fő profilunk a horgász turizmus, sokan érkeznek családdal, főleg nyáron, amely külön öröm számunkra. Kisgyermekes horgászcsaládoknak babaágyat, etetőszéket, vízforralót tudunk biztosítani.

Információk:

icon Szállás típus Kőház
icon Férőhelyek száma 16
icon Közvetlen vízparti icon
icon Vízparttól való távolság 12 méter
icon Ár 15500 Ft/fő/éj-től
icon Fűtési lehetőség icon
icon Villany icon
icon Zuhanyozási lehetőség icon
icon Csónak használat icon
icon Sátorozási lehetőség Nincs megadva
icon Stég használat Nincs megadva
icon Szép kártya elfogadás icon
icon GPS Északi szél. (fok) 46.801460
icon GPS Keleti hossz.(fok) 17.740022
icon Google maps link Útvonalterv

Árak:

Grand Fishing Tour - BIZTOSÍTÁSSAL - 499 EUR / fő
6 napos horgásztúra, amely tartalmazza a szállás, félpanzió, hajóbérlés, biztosítás, üzemanyag,horgászvezető árát, azonban nem tartalmazza a horgászengedély és az idegenforgalmi adó díját.
Vendégeinknek belefoglaltatik egy speciális biztosítási díj is, amely alapján ha váratlan probléma adódik, és még sem tud eljönni hozzánk, akkor a befizetett program díját visszafizetjük. Ehhez, baleset és horgászeszköz biztosítás is társul.
Érkezés szombaton, a szállás 14:00-tól vehető át, délután ismerkedés a csapattal, hangulatos gasztronómiai programmal, vacsorával, heti program ismertetővel. Vasárnaptól kezdődik a horgászkaland, amely pénteken hajóshorgászat követő ebéddel zárul.

Short Fishing Tour - 349 EUR / fő
3 napos horgásztúra, amely tartalmazza a szállás, félpanzió, hajóbérlés, üzemanyag, horgászvezető árát, azonban nem tartalmazza a horgászengedély és az idegenforgalmi adó díját.
A három napos hajós horgászatot, azon horgász barátoknak (minimum 2 fő) ajánljuk, akik nem tudnak egy hetet hobbijukra fordítani. Amennyiben lemondás vagy szabad kapacitása van valamelyik hajónknak abban az esetben kínáljuk ezt a csomag ajánlatunkat.
Ezen ajánlatot csak 2-3 héttel, a lehetséges dátum előtt nyitjuk meg, illetve telefonon érdeklődhet erre az ajánlatra.
Szállás szombaton 14:00-tól vehető át, délután ismerkedés a csapattal, hangulatos gasztronómiai programmal, vacsorával, program ismertetővel. Vasárnaptól kezdődik a horgászkaland, amely kedd este zárul. Szerda reggel 11:00-ig kell a szállást elhagyni. Egyéni jelentkezést,csak felár ellenében tudunk elfogadni.

Quick FishingTour
Amikor egymagad akarod egy kapitánnyal a halakat megfogni.
Erre kérje egyéni ajánlatunkat.

Long Weekend Fishing Tour - 299 EUR / fő
Három napos hajós horgászat, azoknak akiknek csak a hétvégén van idejük hobbijukkal foglalkozni. Pénteken reggeltől vasárnap kora délutánig tart a túra.
Szállást foglalhatunk mi is akár vagy saját vagy más vendégházban vagy intézheti önállóan is vendégünk. A hajókat csak a minimális 3 fő részvétele esetén indítjuk el. Horgász engedélyt kérésre intézzük. Étkezés egyénileg. Horgászvezetőt biztosítunk

Carp Grand Tour -220 EUR /fő - Foglalható 2016. szeptember 1-től!
A ponty horgászok és azon belül is a BOJLIS horgászoknak kínálunk állandó etetett, halban gazdag partszakaszt. A horgászhelyhez biztosítunk kulturált zuhanyzási, tisztálkodási lehetőséget, wc használatot. Helyben intézzük horgászengedélyét, kérésre minőségi etetőanyagokat, szemestakarmányt, bojlikat, amiket előre kiválaszthat. Biztosítunk 220 V-akkumlátor töltési lehetőséget, hűtőszekrényt, szükség szerint limitált db számban csónakot elektromos motorral. Naponta horgászvezetőnk felkeresi Önt, akivel eseti igényeit egyeztetni tudja. Balatonszemesi horgászbázisunkon közeli helyszíneken minden szolgáltatásunkat igénybe veheti, igény szerint meleg étkezést is igényelhet.
Már most online foglalható 9db, bojlizásra, hagyományos parti horgászatra alkalmas, sátor felállítását engedélyező, 40 méter széles horgászhelyek az alábbi helyszíneken:
Balatonberény 5 db , Balatonszemes 2 db, Balatonudvari 1 db, Fövenyes 1 db horgászhely.
Foglalást szeptembertől 01 - május 31 -ig fogadunk el.
Balatonszemesen a horgászbázisunk előtt már május 01.től egész évben horgászhely foglalható ( nyári időszakban is ). Itt folyik a Balatonba a Tetves patak, rengeteg táplálékkal ellátva a területet, ezáltal halakban rendkívül gazdag.
Minimális csapat létszám helyenként 2 fő.
Érkezés szombaton, 14:00-tól, tábor építés, horgászás. Távozás következő szombaton 10:00-ig.

Adventure Tour - 449 EUR / fő
Azon horgász számára ajánljuk, aki szeretné egymaga megkeresni és megfogni élete nagy halát. A parttól 300-400 méterre húzódik a délipart legendás haltartó marásai, amely táplálékban gazdag kagylóival kedvenc tartózkodási helye a nagy pontyoknak, de a kapitális ragadozóknak is. Azon horgászok jelentkezését várjuk, akik a megszokott, kezéhez illeszkedő hajóikkal szeretné felfedezni a Balaton nagyhalait.
Az ár tartalmazza a szállás, félpanzió, sólyázási vagy daruzás, napi szakmai tanácsadás költségét. Saját hajó ajánlott, de nem feltétel. Balatonon csak elektromos hajtással és érvényes hajólevéllel közlekedhetnek a Hajózási Szabályzat betartásával.
Helyben intézzük horgászengedélyét, kérésre minőségi etetőanyagokat biztosítunk, amiket előre kiválaszthat. Biztosítunk 220 V-akkumulátor töltési lehetőséget, hűtőszekrényt, szükség szerint csónakot elektromos motorral. Naponta horgászvezetőnk felkeresi Önt, akivel eseti igényeit egyeztetni tudja. A horgászbázisunkon minden szolgáltatásunkat igénybe veheti.
Minimális létszám 2 fő .
Érkezés szombaton, 12:00-tól, horgászás. Távozás következő pénteken 15:00-ig.

Egyik ár sem tartalmazza a horgászjegy árát.
Horgászjegy:
Évente egyszer szükséges az állami jegy megvásárlása, amely feltétele a területi jegy megváltásának.
Éves állami jegy ára: 2 500 HUF
24 órás felnőtt jegy ára: 4 000 HUF
72 órás felnőtt jegy ára: 7 500 HUF
10 napos felnőtt jegy ára: 18 000 HUF
Ifjúsági (14-18 éves korig) 24 órás: 2 000 HUF
72 órás: 3 000 HUF
10 napos: 7 000 HUF

Csak szállás:

Előszezon: november 01? március 31
- 2 hálószobás, két erkélyes apartman: 70 EUR / apartman/nap - 4 férőhelyes
- 1 hálószobás, erkélyes apartman:       60 EUR / apartman/nap - 3 vagy 4 férőhelyes
- Egyterű apartman, körpanorámás:      60 EUR / apartman/nap - 3 férőhelyes
- Földszinti apartman:                               50 EUR /apartman/nap - 2 férőhelyes

Főszezon: április 01 ? október 31
- 2 hálószobás, két erkélyes apartman: 80 EUR / apartman/nap - 4 férőhelyes
- 1 hálószobás, erkélyes apartman:       70 EUR / apartman/nap - 3 vagy 4 férőhelyes
- Egyterű apartman, körpanorámás:      70 EUR / apartman/nap - 3 férőhelyes
- Földszinti apartman:                               60 EUR /apartman/nap - 2 férőhelyes
Félpanzió felnőtt: 22 EUR / nap / fő
Fél panzió gyermek: 13 EUR / nap / fő ( gyermek 12 éves korig )
Két év alatti gyermek részére ingyenes
Klíma használat: 4 EUR / nap
Horgászvezető: 30 EUR / óra / fő
Idegenforgalmi adó: 390 Ft/felnőtt/éj ~ 1,2 EUR/ fő/nap
Halpucolás: 20 EUR / hét / fő ? mennyiségtől, halfajtól, függetlenül
Csónakbérlés: 6 EUR / nap
Elektromos motor: 6 EUR/ nap

Felszereltség:

Az elhelyezés minőségi, kényelmes 2-3-4 ágyas, klimatizált apartmanokban történik.
5 db jól felszerelt apartman áll rendelkezésre, nappalival, hálóval, teakonyhával, fürdőszobával és terasszal. Minden szobában van TV, hűtő, mini konyha - felszereléssel, értékmegőrző széf.
Négy szobából panorámás kilátás nyílik a Balatonra.
Az apartmanokban lehetőség van további egy fő elhelyezésére is felár ellenében. Ágyneműt, tiszta ? vasalt huzatot minden ágyhoz, turnusonként biztosítunk. Mikrohullámú sütőt és vízforralót, babaágyat igény szerint tudunk biztosítani. Gépjárművek a ház melletti közvetlen parkolóban helyezhetőek el.
Ha az egész napos horgásztúra után maradt még lelkesedés, akkor lehetőség van közös bográcsozásra vagy grillezésre amihez minden felszerelést biztosítunk. Igény szerint kismotor és kerékpárok is bérelhetőek.

Kiemelt ajánlat:

balatoni nyaraló

Környék leírása:

Fogadónk mellett 700 m hosszú füves szabad strand található játszótérrel, bár a fogadó előtt is jelentős vízparti területet használhatnak vendégeink.
Kiemelt partnerünk a balatoni hajózás legnagyobbja a BAHART Zrt. akivel számos irányba lehet eljutni változatos kulturális programokra vízi úton (Tihany, Balatonfüred, Siófok, Keszthely, Szigliget)
Városközpont 2-5 km-re helyezkedik el ahol bevásárló központok (Aldi, Lidl, Tesco,Spar), gyorséttermek ( Mc Donald's), gyógyszertár, orvosi rendelő található.

Kiemelt ajánlat:

balatoni nyaraló Balatonszemes (Környéke)

M7 autópályáról a 134. km-nél kell letérni, fogadónk 3km-re található az autópályától Balatonlelle irányában.


Váltás nagyobb térképre

Foglaltsági táblázat:

0112345678910111213141516171819202122232425262728293031
Január
Február
Március
Április
Május
Június
Július
Augusztus
Szeptember
Október
November
December
(A foglalt időpontok Zöld színnel vannak jelölve)
Megjegyzés: 6 fős apartman 2 hálószobával, 2 erkéllyel, 2 fürdőszobával, 6 személyes étkezővel, teakonyhával.
0212345678910111213141516171819202122232425262728293031
Január
Február
Március
Április
Május
Június
Július
Augusztus
Szeptember
Október
November
December
(A foglalt időpontok Zöld színnel vannak jelölve) Megjegyzés: 5 fős apartman, 1 hálószobával, erkéllyel, fürdőszobával, étkezővel, teakonyhával.
0312345678910111213141516171819202122232425262728293031
Január
Február
Március
Április
Május
Június
Július
Augusztus
Szeptember
Október
November
December
(A foglalt időpontok Zöld színnel vannak jelölve) Megjegyzés: 4 fős apartman, 1 hálószobával, erkéllyel, fürdőszobával, étkezővel, teakonyhával.
0412345678910111213141516171819202122232425262728293031
Január
Február
Március
Április
Május
Június
Július
Augusztus
Szeptember
Október
November
December
(A foglalt időpontok Zöld színnel vannak jelölve) Megjegyzés: 3 fős egyterű apartman, teakonyhával, fürdőszobával.
Fszt.12345678910111213141516171819202122232425262728293031
Január
Február
Március
Április
Május
Június
Július
Augusztus
Szeptember
Október
November
December
(A foglalt időpontok Zöld színnel vannak jelölve) Megjegyzés: 2 fős egyterű apartman, saját bejárattal az utcáról, fürdőszobával, étkezővel.Figyelem, az odal csak tájékoztató jellegű, pontos információkért keresse fel a hirdetőt, a szállásadó képviselőjét! Az itt megjelenített információkért sem a horgasznyaralo.hu weboldal üzemeltetője, sem a hirdetést elhelyező személy, vállalkozás felelőséget nem vállal !

Időjárás:

Felhőkép

Hőtérkép

Széltérkép

Partnereink:

Ingyenes társkereső