Dánfoki Üdülőközpont

Békés
Régió:   Békés megye
Kapcsolattartó:
Telefon:+36-20/592-5636
Telefon:
E-mail:  mutat
Weblap: Ugrás a hirdető weboldalára
Adatlap frissítve:2019-07-10 10:39:49
Forrás:
Vízterület:Körös

Általános ismertető:

A Dánfoki Üdülőközpont változatos szolgáltatásokkal várja leginkább az aktív kikapcsolódásra vágyókat.
A fokozatosan mélyülő, homokos partú szabadstrand, melynek biztonságát vizimentő garantálja a kicsik és a nagyok számára egyaránt vonzó. A strandolás élményét fokozza az igénybe vehető vízigömb is. Emellett lehetőség nyílik horgászatra is. A tábor területén focipálya, röplabda pálya, strandfocipálya, KRESZ pálya is megtalálható, emellett hatalmas füves tér kínál lehetőséget szabadtéri játékokhoz. A kiépített tűzrakóhelyek teszik lehetővé a szalonnasütések, bográcsozások biztonságos megvalósítását, valamint a 2014-ben átadásra került gasztro komplexum is teret enged különféle rendezvények lebonyolítására. Dánfokon lehetőség van különböző eszközök bérlésére is, mint például bogrács vagy kerékpár.

Szállás típusok:
-Üdülőnk 17 faházában összesen 90 vendéget tudunk elhelyezni. 2, 3, 4, 5, 6, 7 és 12 ágyas faházaknak köszönhetően ideális szállástípus ez osztálykirándulások vagy akár gólyatáborok esetén is.

-Panziónkban összesen 16 szoba található. 2 és 3 ágyas szobáinkban 36 vendéget tudunk elhelyezni, így céges csapatépítők esetén kiváló választás lehet.

-Különleges körépületünk összesen 5 egységből áll, egységenként pedig 14 ággyal rendelkezik. Így ezen szállástípusunk 70 vendég befogadására képes.

-Jurtáink igazi, felejthetetlen nomád élményt kínálnak kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

-Sátrazás.

Információk:

icon Szállás típus Kőház
icon Férőhelyek száma 200
icon Közvetlen vízparti icon
icon Vízparttól való távolság 50 méter
icon Ár 2500 Ft/fő/éj-től
icon Fűtési lehetőség Nincs megadva
icon Villany icon
icon Zuhanyozási lehetőség icon
icon Csónak használat Nincs megadva
icon Sátorozási lehetőség icon
icon Stég használat Nincs megadva
icon Jakuzzi Nincs megadva
icon Szauna Nincs megadva
icon Szép kártya elfogadás icon
icon GPS Északi szél. (fok) 46.759279
icon GPS Keleti hossz.(fok) 21.153496
icon Google maps link Útvonalterv

Árak:

Felszereltség:

Mit kínálunk a felejthetetlen kikapcsolódáshoz?

Teljesen körülkerített tábor
Fokozatosan mélyülő homokos szabad strand
Röpi- és focipálya, KRESZ-park
Kiváló horgászati és íjászkodási lehetőség
Bérelhető kerékpár, kajak, kenu, csónak és sárkányhajó
Tűzrakóhelyek, kemencés és flekkenező szabadtéri konyha, melyekhez igény esetén az eszközöket is biztosítjuk (bogrács, tárcsa, nyársak, telpsi)
Vízi túrázás lehetősége
Vendéglátás, büfé és étterem
Békés városa Békés megyében, Békéscsaba és Mezőberény között, Gyulától északnyugatra helyezkedik el. A település fekvése, természeti adottságainak köszönhetően minél több embert van lehetőségünk ide invitálni pihenni, kikapcsolódni, vagy éppen művelődni. A Kettős-Körös torkolatának köszönhetően kiváló hely Békés-Dánfok az aktív és passzív pihenésre vágyóknak egyaránt. A folyó egyaránt nyújt nyugodt természetközeli perceket, és sportolási lehetőségeket is vendégeinknek. Büszkék vagyunk vendégszeretetünkre, ami sosem túl harsány, inkább szeretettel fogadjuk az ide látogatókat!

Kiemelt ajánlat:

balatoni nyaraló

Megközelíthetőség:

Békés (Környéke)

Környék leírása:

Békéscsaba mindösszesen 15 km-re található Üdülőközpontunktól. A város számos programlehetősége mellett minden évben kiemelkedő az országos jelentőségű Kolbászfesztivál. Látogasson el a megyeszékhelyre, ha nagyvárosi hangulatra vágyna pihenése alatt!

Gyula, a történelmi fürdőváros, 25 km-re, 25 percnyi autóúttal érhető el. A középkori vár önmagában különleges látnivalói Magyarországon, ezen kívül a belsejében kialakított kiállítás egyszerre lesz izgalmas élmény kicsiknek és nagyoknak egyaránt! Tegyen egy sétát Gyula sétáló utcáján a Vártól elindulva, és pihenjen meg a város híres 100 éves cukrászdájában!

Kiemelt ajánlat:

balatoni nyaraló
Váltás nagyobb térképre

Foglaltsági táblázat:

Nincs foglaltsági tábla kitöltve.
Figyelem, az odal csak tájékoztató jellegű, pontos információkért keresse fel a hirdetőt, a szállásadó képviselőjét! Az itt megjelenített információkért sem a horgasznyaralo.hu weboldal üzemeltetője, sem a hirdetést elhelyező személy, vállalkozás felelőséget nem vállal !

Időjárás:

Felhőkép

Hőtérkép

Széltérkép

Partnereink:

Ingyenes társkereső