Homoki horgásztó faházai

Szalkszentmárton
Régió:   Bács - Kiskun megye
Kapcsolattartó:
Telefon:+36204265024
Telefon:
E-mail:  mutat
Weblap: Ugrás a hirdető weboldalára
Facebook: Ugrás a facebook-ra
Adatlap frissítve:2018-08-19 14:06:57
Forrás:
Vízterület:Homoki horgásztó

Általános ismertető:

Szállások a vízpartól 15 méterre, az állásoktól 15-100 méterre találhatók. A faházak egyszerűen alvásra berendezve, ágynemű, pokróc, párna, takaró nélkül. A faházakban villany, áram, wifi biztosítva.
Figyelem : 1 tétel az 1 főnek a 24 órás faház használatát biztosítja 7:00-7:00 vagy 19:00-19:00 közötti időszakokra

A területen egy 0,7 és egy 3 hektáros tó található. A tavakba folyamatos 1-4kg. -os ponty telepítés mellett az ismeretlen ősállományból is megfoghatóak kapitális pontyok, amurok, harcsák, busák is. A tó múltjáról, amit tudunk 30 évre visszamenőleg : A környező vizek üzemeltetését ellenőrző hatósági személyek, saját célra való használatra telepítették a 2 tavat. A kis tó a ragadozó halak míg a nagy tó a békés halaknak lett az otthona. A terület megvásárlását követően 20 évvel ezelőtt, fejlesztések mellet magán vállalkozások, cégek üzemeltették. A két tavat az egyik üzemeltető 12 éve egybenyitotta, így a ragadozó halak átköltöztek a békés halakhoz az addigi horgász társaság bánatára. Majd 10 évvel ezelőtt újra külön lett választva a nagy tótól a kis tó. Az elmúlt években a horgászat ebbe a kis tóba nem volt lehetséges úgy benőtte a növényzet, de 2017-évtől már található rajta horgászállás. A nagy tó jelenlegi dokumentált rekord fogásai 2016-ben fogott 25kg.-os ponty, 2015-ben 22kg-os ponty. 2017-ben : 14,5Kg.-os amur , 9Kg.-os ponty és 10, 12 és 17,5Kg.-os szürke harcsa. Az elmúlt évek során a tóból az 5 kg-nál nagyobb pontyokat mindig vissza kellett engedni, 2017-évtől ezt a méretkorlátot 4kg.-ra csökkentettük a nagy halra vadászó sporthorgászok örömére így a tó rengeteg kihívást és meglepetést tartogat. A tavak átlagmélysége 1,5m. a vízutánpótlást saját kútból pótoljuk. Az utóbbi években az üzemeltetők nem foglalkoztak a tó reklámozásával és a nyitva tartás is a kedvükhöz kötött volt. Ezért a tóra járó horgászok más horgászhelyet kerestek, reklámozás hiányában meg nem ismert. Mind ez lehetőség azoknak, akik viszont még csak most keresik, ahol jól érezhetik magukat. Jelenlegi dokumentált rekord 2016-ben fogott 25kg.-os ponty, 2015-ben egy 22kg-os ponty. Az idei rekord : 14,5Kg.-os amur , 8Kg.-os ponty és 17,5Kg.-os harcsa.

A tavakban fogható halak: Ponty, Koi ponty, Amúr, Harcsa, Csuka, Süllő, Busa, Kárász, Keszegfélék, Balin

Információk:

icon Szállás típus Faház
icon Férőhelyek száma 4
icon Közvetlen vízparti icon
icon Vízparttól való távolság 15 méter
icon Ár Nincs megadva
icon Fűtési lehetőség Nincs megadva
icon Villany Nincs megadva
icon Zuhanyozási lehetőség icon
icon Csónak használat Nincs megadva
icon Sátorozási lehetőség Nincs megadva
icon Stég használat Nincs megadva
icon Szép kártya elfogadás Nincs megadva
icon GPS Északi szél. (fok) 46.952252
icon GPS Keleti hossz.(fok) 19.072114
icon Google maps link Útvonalterv

Árak:

Felszereltség:

Kiemelt ajánlat:

balatoni nyaraló

Környék leírása:

Kiemelt ajánlat:

balatoni nyaraló Szalkszentmárton (Környéke)


Váltás nagyobb térképre

Foglaltsági táblázat:

Nincs foglaltsági tábla kitöltve.
Figyelem, az odal csak tájékoztató jellegű, pontos információkért keresse fel a hirdetőt, a szállásadó képviselőjét! Az itt megjelenített információkért sem a horgasznyaralo.hu weboldal üzemeltetője, sem a hirdetést elhelyező személy, vállalkozás felelőséget nem vállal !

Időjárás:

Felhőkép

Hőtérkép

Széltérkép

Partnereink:

Ingyenes társkereső