Nagyrédei horgásztó vízparti apartmann

Nagyréde
Régió:   Heves megye
Kapcsolattartó:
Telefon:36-30 99-4444-9
Telefon:
E-mail:  mutat
Internet: Ugrás a weboldalra
Adatlap frissítve:2017-01-15 10:00:41
Forrás:http://www.nagyredeihorgaszto.hu/informaciok/Apartman-56.html
Vízterület:Nagyrédei horgásztó

Általános ismertető:

A Nagyrédei Horgásztó Heves megyében, Gyöngyös előtt, Nagyréde községben található.
A tározó Budapesttől 60 km-re helyezkedik el, az M3-as autópályán vagy a 3-as országúton, kb. 40 perc alatt megközelíthető. A tó a Mátra lábánál, hegyek, erdők ölelte, érintetlen festői környezetben fekszik, vízét két patak táplálja. Az 1960-as évek elején létesített egykori TSZ víztározó eredetileg mezőgazdasági célokat szolgált, 2010-től pedig sporthorgász-tóként üzemel. A teljes terület 32 hektár, amelyből a vízfelület 22 hektárt tesz ki. A víz átlagos mélysége 1,4 – 2,2 méter között mozog. A tavat sűrű, benyúló nádasok, elsüllyedt tuskók, rönkök, part menti bedőlt fák, illetve változatos, iszapos mederfenék jellemzi.

A szállás a halőri épület tó felőli oldalán található, kb. 20 méterre a vízparttól.

Árak:

A halőri épület tó felőli oldalán található 1 db apartman, kb. 30 méterre a vízparttól, az 5-ös, illetve a 6-os állás mögött. A teljesen összkomfortos kőház kb. 50 m2, nappali, konyha, étkező, fürdőszoba, hálószoba, tágas terasz. Felszereltsége: Fűtés, légkondi (Légkondi: + 2 000 Ft / 24 óra), TV (UPC), hűtő, sütő, tűzhely, mikró, étkészlet, zuhanyzó, WC. A szálláson 5 fekhely található (1 db. franciaágy, 1 db. két személyes kihúzható kanapé, 1 db. egy személyes ágy). Az ágyneműről, takaróról, törölközőről egyénileg kell gondoskodni.


A szállást kizárólag valamelyik horgászállás lefoglalásával együtt lehet igénybe venni. A házban tilos a dohányzás, illetve állatot bevinni tilos! Kérjük a házat az átvett állapottal megegyezően, tisztán szíveskedjenek átadni! Az igénybe-vett eszközök használata során bekövetkezett károkért a horgász anyagi felelősséggel tartozik! (Letéti díj: 20 000 Ft)

Felszereltség:

A ház kb. 50 m2, nappali, konyha, étkező, fürdőszoba, hálószoba, tágas terasz. Felszereltsége: TV (UPC), hűtő, sütő, tűzhely, mikró, étkészlet, zuhanyzó, WC. A szálláson 5 fekhely található (1 db. franciaágy, 1 db. két személyes kihúzható kanapé, 1 db. egy személyes ágy). Az ágyneműről, takaróról, törölközőről egyénileg kell gondoskodni.

Környék leírása:

A több mint 50 éves tóban megtalálható Magyarország összes őshonos halfaja. A hosszú évek során több, ritkaságszámba menő, kapitális méretű hal fejlődött ki a tó állományában. A halfaunát főként a 10, illetve akár 20 kg-ot is meghaladó pontyok, amurok jellemzik. Óriási, 50 kg-nál is nagyobb harcsák, gyönyörű süllők és csukák színesítik a tározó zavartalan élővilágát. Említésre méltó, hogy a törpeharcsa egyáltalán nem képes megmaradni a tó vízében.

A Büfénél kávék, üdítők, snackek (Automaták) kaphatók, illetve lehetőség van áram és internet igénybevételére is. Ezen felül csónak, motor, akkumulátor bérelhető, illetve csalik is kaphatók.

Megközelíthetőség:

Nagyréde (Környéke)

A Nagyrédei Horgásztó Heves megyében, Gyöngyös előtt, Nagyréde községben található. A tározó Budapesttől 60 km-re helyezkedik el, az M3-as autópályán vagy a 3-as országúton, kb. 40 perc alatt megközelíthető.

Információk:

Szállás típus Kőház
Férőhelyek száma 5
Közvetlen vízparti
Vízparttól való távolság 20 méter
Ár 2400 Ft/fő/éj-től
Fűtési lehetőség
Villany
Zuhanyozási lehetőség
Csónak használat Nincs megadva
Sátorozási lehetőség
Stég használat
Szép kártya elfogadás Nincs megadva
GPS Északi szél. (fok) 47.780376
GPS Keleti hossz.(fok) 19.83824

Foglaltsági táblázat:

Nincs foglaltsági tábla kitöltve.

Időjárás

Felhőkép

Hőtérkép

Széltérkép