Ponty-Poronty vendégház

6527 Nagybaracska
2-4
Régió:   Bács - Kiskun megye
Kapcsolattartó: Horváth Roland
Telefon:06/70/334/0295
Telefon:
E-mail:  mutat
Internet: Ugrás a weboldalra
Adatlap frissítve:2012-09-20 21:01:46
Forrás:
Vízterület:Nagybaracska, Füzesi - tó, Dávod, Klágy

Általános ismertető:

Nagybaracska község Bács-Kiskun megyében a Dunától keletre, Baja városától 18 kilométerre, az 51-es főút mellett fekszik. Nagybaracska csodálatos természeti környezetben helyezkedik el, természetes és mesterséges élővizek veszik körül. Természeti értékei közül egyik legkeresettebb a 400 méter mélyről feltörő 360C-os gyógyvíz, mely nátrium, hidrogénkarbonát, klorid, fluorid tartalma miatt a mozgásszervi betegségek kezelésére alkalmas. A 17 hektáros Ó-Dunai Füzesi holtág a horgászok paradicsoma.Településünk csodálatos természeti adottságokkal rendelkezik, amelynek alapja a település nyugati és déli határát alkotó Ferenc-csatorna. A település alatt gyógyvíz-mező húzódik, a 400 méteres mélységből feltörő 360C-os víz a Nagybaracskai Termálfürdőt szolgálja ki, palackozásához a szükséges előkészületek megtörténtek. A Füzesi területen őslápos húzódik, számtalan növénykülönlegességgel. Ugyancsak itt került kialakításra üdülő övezet, az itt pihenő családoknak horgászati lehetőséget biztosít a Füzesi vízterület.

Árak:

Gyermek kedvezmény 6 éves kor alatt ingyenes, 6 - 14 éves korig 3500 Ft/fő/éj

Felszereltség:

Az apartmann 3 db kétágyas szobával rendelkezik.
Szobánként, tv, fürdőszoba, klíma van.
Közös, teljesen felszerelt konyha (tűzhely, hűtő, mikro, edények, poharak).
Szauna és jakuzzi is van az aprtmannban. Az udvaron kiülési lehetőség, játszótér és kutyakenel.

Környék leírása:

Nagybaracska csodálatos természeti környezetben helyezkedik el, természetes és mesterséges élővizek veszik körül. Természeti értékei közül egyik legkeresettebb a 400 méter mélyről feltörő 360C-os gyógyvíz, mely nátrium, hidrogénkarbonát, klorid, fluorid tartalma miatt a mozgásszervi betegségek kezelésére alkalmas. A 17 hektáros Ó-Dunai Füzesi holtág a horgászok paradicsoma.Településünk csodálatos természeti adottságokkal rendelkezik, amelynek alapja a település nyugati és déli határát alkotó Ferenc-csatorna. A település alatt gyógyvíz-mező húzódik, a 400 méteres mélységből feltörő 360C-os víz a Nagybaracskai Termálfürdőt szolgálja ki, palackozásához a szükséges előkészületek megtörténtek. A Füzesi területen őslápos húzódik, számtalan növénykülönlegességgel. Ugyancsak itt került kialakításra üdülő övezet, az itt pihenő családoknak horgászati lehetőséget biztosít a Füzesi vízterület.

Megközelíthetőség:

Nagybaracska (Környéke)

Nagybaracska község Bács-Kiskun megyében a Dunától keletre, Baja városától 18 kilométerre, az 51-es főút mellett fekszik.

Információk:

Szállás típus Kőház
Férőhelyek száma 9
Közvetlen vízparti
Vízparttól való távolság 70 méter
Ár 4500 Ft/fő/éj-től
Fűtési lehetőség
Villany
Zuhanyozási lehetőség
Csónak használat
Sátorozási lehetőség
Stég használat
Szép kártya elfogadás
GPS Északi szél. (fok) 46.035631
GPS Keleti hossz.(fok) 18.900258

Foglaltsági táblázat:

Nincs foglaltsági tábla kitöltve.

Időjárás

Felhőkép

Hőtérkép

Széltérkép