Tomastom

Tata
Régió:   Komárom-Esztergom megye
Kapcsolattartó: Kovács István
Telefon:+36706004203
Telefon:+36306212324
E-mail:  mutat
Weblap: Ugrás a hirdető weboldalára
Adatlap frissítve:2020-10-24 16:48:50
Forrás:
Vízterület:Deritőtó

Általános ismertető:

Eladó-Kiadó a derítő tavon egy közvetlen vízen álló faház amely nagyon kényelmes horgászat szempontjából.2019 évben több nagyobb telepités lesz melyben a vendégek nagyobb biztonságára,kényelmére figyelmet fordit a tó üzemeltetője.
A ház mindkét oldalán levő bedőlt fa környékén nagyon szép pontyokat amurokat és harcsákat lehet fogni.
Állandóan etett hely. Ajánlom akár úszós vagy fenekezős horgászatra. De tudom ajánlani csak pihenni vágyóknak mert kb 10 perc sétával az Öreg tavat el lehet érni és a tatai tó szépségében lehet kikapcsolódni. Így akár gyermekkel is le lehet menni van program van szabad strand.Nagyon szép helyen helyezkedik el a ház végig erdős részen ami környezet védelmi terület. Ezért is ki és bepakolásra lehet csak beállni személygépkocsival és utána ki kell vinni a parkolóba. A házat csak horgász napijegy váltása esetén lehet igénybe venni. Kérek mindenkit időpont egyeztetés előtt legyenszives a hirdetés aljan megnézni a foglaltsagi tábláatot és figyelmesen elolvasni a tó szabályzatát.
Tóban fürdeni a vízbe ugrálni szigorúan tilos és veszélyes.
Köszönöm

Információk:

icon Szállás típus Faház
icon Férőhelyek száma 4
icon Közvetlen vízparti icon
icon Vízparttól való távolság 5 méter
icon Ár 12000 Ft/fő/éj-től
icon Fűtési lehetőség icon
icon Villany icon
icon Zuhanyozási lehetőség icon
icon Csónak használat icon
icon Sátorozási lehetőség icon
icon Stég használat icon
icon Szép kártya elfogadás icon
icon GPS Északi szél. (fok) 47.629674
icon GPS Keleti hossz.(fok) 18.357043
icon Google maps link Útvonalterv

Árak:

A ház teljes költsége 13000 ft/24 óra/ház

A ház minimum 48 órára kiadó.

Felszereltség:

Csónak használata saját felelőségre, mobil klima, modern tusoló wc-vel, Mindig TV , mikró, vízforraló, ventilátor, hideg esetében radiátor. Alsó szinten egy kihúzható 2 személyes kanapé, felső szinten 2 db szivacs matrac.

Kiemelt ajánlat:

balatoni nyaraló

Környék leírása:

Tata városa kb.20 perc távolsára van. Nagyon vonzó az öregtó és környéke ahol van szabadstrad, látványosságai pl. a vár, Eszterházy kastély, és a vendéglátó egységek , programok. Szintén a városban van a Cseke tó amely szintén alkalmas a sétára.

Kiemelt ajánlat:

balatoni nyaraló Tata (Környéke)

Budapest felől az M1-es autópályáról Tatabánya centrumnál kell lekanyarodni, majd Vértesszőlős irányába jobbra fordulni. Áthaladva Vértesszőlősön, a falu végét jelző tábla után kb. 500m-re egy felüljárót talál. A felüljáró után, a szalagkorlát végénél balra kell fordulni, ahol egy aszfaltozott út vezet be a tó központjáig.

Győr felől az M1-es autópályáról Tatabánya centrumnál lekanyarodva ugyanezen az útvonalon lehet legegyszerűbben megközelíteni a tavat.


Váltás nagyobb térképre

Foglaltsági táblázat:

Nincs foglaltsági tábla kitöltve.
Figyelem, az odal csak tájékoztató jellegű, pontos információkért keresse fel a hirdetőt, a szállásadó képviselőjét! Az itt megjelenített információkért sem a horgasznyaralo.hu weboldal üzemeltetője, sem a hirdetést elhelyező személy, vállalkozás felelőséget nem vállal !

Időjárás:

Felhőkép

Hőtérkép

Széltérkép

Partnereink:

Ingyenes társkereső