Hotel Villa Natura Zalakaros
Régió: Zala megye
Település: Zalakaros
Cím:
Kapcsolattartó:
Telefon:
Telefon:
e:mail: mutat
Internet: http://villanatura.hu
Adatlap frissítve: 2017-08-08 17:27:15
Forrás:
Vízterület: saját tó
Általános ismertető
A Hotel Villa Natura Zalakaros központjától mindössze egy percre található, egy lélekemelően szép 10 hektáros természeti zöld területen helyezkedik el. Pihenés, séta a friss levegőn, napozás vagy éppen fürdés természetes vízben, horgászás, csónakázás, tutajozás, vízi biciklizés, íjászat, lovas kocsikázás, kerékpártúra és sok más kikapcsolódási lehetőség teszi felejthetetlenné az itt töltött napokat. Nincs túlzsúfolt szállodai környezet, nyomorgás a büféasztalnál, tülekedés a wellnessben – napfényes, szellős, barátságos, otthonos, csendes…

A szálloda több mint 10 hektáros területéhez egy 1,8 hektáros tó is tartozik, mely igazi paradicsoma a horgászoknak és kitűnő szórakozási lehetőség mindenki másnak. A Natura Tó átlagos mélysége 150 cm. Nyáron, a tóban fürödni, tutajozni, vízi biciklizni, csónakázni lehet, télen várjuk a korcsolyázás szerelmeseit.

A tó egész környezete tökéletesen kiépített a strandolók, sétálók számára, stégek, és egy kiépített napozó terület is várja a pihenni vágyókat.

Horgászparadicsom

Egy valami biztosan elmondható a Villa Natura Hotelről: tőlünk horgászat kedvelő család, társaság még nem távozott elégedetlenül! A szálloda saját kéthektáros tava egész évben horgászható, tilalmi időszak nélkül, a tó pedig csodálatosan kialakított környezetben terül el. Padok, stégek, fák övezte árnyas beülők, kényelmesen kialakított vízpart és tökéletesen tiszta, igényes környezet várja a pecásokat, sporthorgászokat. Miközben a család többi része íjászkodik, kirándul, biciklizik, csónakázik, kenuzik, hintázik, csúszdázik, napozik, korcsolyázik, hógolyózik, a tóban pancsol, odabenn szaunázik, pezsgőfürdőzik, vagy éppen a zalakarosi fürdőben lubickol, a horgászat szerelmesei egész évben a tóparton tölthetik az időt. Hűvösebb hónapokban teával vagy forralt borral melegítjük őket.

Olvassa el a Natura horgászat részleteit és amennyiben elnyerte tetszését foglalja nagy hohoho horgász csomagunkat – keresse a csomagajánlatok menüpont alatt, vagy hívja kollégáinkat!
Szállás típus : Kőház
Férőhelyek száma : Nincs megadva
Közvetlen vízparti szállás :
Vízparttól való távolság : 20 méter
Ár : Nincs megadva
Fűtési lehetőség :
Villany :
Zuhanyozási lehetőség :
Csónak használati lehetőség : Nincs megadva
Sátorozási lehetőség : Nincs megadva
Stég használati lehetőség : Nincs megadva
Szép kártya elfogadás : Nincs megadva
GPS északi szélesség /lat (fok) : 46.576911
GPS keleti hosszúság /lng (fok) : 17.121569
Árak:
Felszereltség
Környék leírása
Megközelíthetőség
Térkép

Cím
Helyszín: Zalakaros (Környéke)
Település:
Foglaltsági táblázatok
Nincs Foglaltsági tábla kitöltve.