Öregponty Horgászház Gyékényes

Gyékényes
Régió:   Somogy megye
Kapcsolattartó: bodrogil@citromail.hu
Telefon:06/30-846-3 -53
Telefon:
E-mail:  mutat
Weblap: Ugrás a hirdető weboldalára
Adatlap frissítve:2016-09-04 18:53:07
Forrás:http://www.gyekenyes-horgaszhaz.hu/
Vízterület:Gyékényesi tó

Általános ismertető:

A horgászház közvetlenül a gyékényesi tó partján található. Maga a horgászház körbekerített udvarrésszel, zárt parkolóval rendelkezik. Két darab saját stég és napozóteraszok tartoznak hozzá.

A horgászházban négy szoba, két fürdőszoba, két darab WC, nagyméretű nappali és konyha szolgálja a vendégek kényelmét. A konyha teljesen felszerelt. Sütővel, főzőlappal, mikrohullámú sütővel, tányérakkal, tálakkal, evőeszközökkel, hűtővel van felszerelve.

A ház nagyméretű, hangulatos, ideális több horgász, illetve családtagjai elhelyezésére, valamint akár két baráti, vagy rokon család számára. Az emeleti részen két szoba található, melyeken külön fürdőszoba és WC tartozik. A földszinten lévő két szobához külön zuhanyzó és WC tartozik.

Az udvarrész teljesen körbekerített, zárt. Biztosított a nyugodt pihenés. A házhoz zárt, kamerával megfigyelt parkoló tartozik, mely a vendégek gépjárművei számára áll rendelkezésre. A ház udvara füvesített, a járda térkövezett, egészen a vízpartig szilárd burkolattal ellátott, esős időben is biztosított a kényelmes horgászat.

A horgászház alsó udvarrészén két napozóterasz lett kialakítva, melyekhez két különálló stég tartozik. Ezen stégek a vendégek részére rendelkezésre állnak, horgász illetve napozó stégek. A házhoz tartozó vízparti rész kavicsos, tükör-tiszta, mintegy 10 m hosszan kis vízmélységű strandrésszel, ezen rész a két stég között található. A ház téliesített, fűtése megoldott. Az udvaron napozóágyak, tűzrakó és bográcsozóhely teszi hangulatossá a kikapcsolódást, szándékosan nem a nyaralást, hiszen a ház egész évben nyitva tart. Vízibicikli, műanyag horgászcsónak a ház tartozéka, melyek használatáért nem kell külön díjat fizetni.

A ház elhelyezkedése ideális a horgászat számára kora tavasztól egészen a víz befagyásáig esély van rekordlistás halak fogására, ugyanis a ház előtti vízterület sekély vízmélységű, korán melegedő, tavasszal halban gazdag, még a későn lehülő mély részek is meghorgászhatóak a háztól. Vendégeink rekordfogásokkal büszkélkednek, az itt eltöltött idő maradandó élményt nyújt minden kedves idelátogató vendégünknek.

Információk:

icon Szállás típus Kőház
icon Férőhelyek száma Nincs megadva
icon Közvetlen vízparti icon
icon Vízparttól való távolság 5 méter
icon Ár Nincs megadva
icon Fűtési lehetőség icon
icon Villany icon
icon Zuhanyozási lehetőség icon
icon Csónak használat icon
icon Sátorozási lehetőség Nincs megadva
icon Stég használat icon
icon Jakuzzi Nincs megadva
icon Szauna Nincs megadva
icon Szép kártya elfogadás Nincs megadva
icon GPS Északi szél. (fok) 46.249156
icon GPS Keleti hossz.(fok) 16.990165
icon Google maps link Útvonalterv

Árak:

Felszereltség:

Kiemelt ajánlat:

balatoni nyaraló

Megközelíthetőség:

Gyékényes (Környéke)

Környék leírása:

Kiemelt ajánlat:

balatoni nyaraló
Váltás nagyobb térképre

Foglaltsági táblázat:

Nincs foglaltsági tábla kitöltve.
Figyelem, az odal csak tájékoztató jellegű, pontos információkért keresse fel a hirdetőt, a szállásadó képviselőjét! Az itt megjelenített információkért sem a horgasznyaralo.hu weboldal üzemeltetője, sem a hirdetést elhelyező személy, vállalkozás felelőséget nem vállal !

Időjárás:

Felhőkép

Hőtérkép

Széltérkép

Partnereink:

Ingyenes társkereső