Öregponty Horgászház Gyékényes

Gyékényes
Régió:   Somogy megye
Kapcsolattartó: bodrogil@citromail.hu
Telefon:06/30-846-3 -53
Telefon:
E-mail:  mutat
Internet: Ugrás a weboldalra
Adatlap frissítve:2016-09-04 18:53:07
Forrás:http://www.gyekenyes-horgaszhaz.hu/
Vízterület:Gyékényesi tó

Általános ismertető:

A horgászház közvetlenül a gyékényesi tó partján található. Maga a horgászház körbekerített udvarrésszel, zárt parkolóval rendelkezik. Két darab saját stég és napozóteraszok tartoznak hozzá.

A horgászházban négy szoba, két fürdőszoba, két darab WC, nagyméretű nappali és konyha szolgálja a vendégek kényelmét. A konyha teljesen felszerelt. Sütővel, főzőlappal, mikrohullámú sütővel, tányérakkal, tálakkal, evőeszközökkel, hűtővel van felszerelve.

A ház nagyméretű, hangulatos, ideális több horgász, illetve családtagjai elhelyezésére, valamint akár két baráti, vagy rokon család számára. Az emeleti részen két szoba található, melyeken külön fürdőszoba és WC tartozik. A földszinten lévő két szobához külön zuhanyzó és WC tartozik.

Az udvarrész teljesen körbekerített, zárt. Biztosított a nyugodt pihenés. A házhoz zárt, kamerával megfigyelt parkoló tartozik, mely a vendégek gépjárművei számára áll rendelkezésre. A ház udvara füvesített, a járda térkövezett, egészen a vízpartig szilárd burkolattal ellátott, esős időben is biztosított a kényelmes horgászat.

A horgászház alsó udvarrészén két napozóterasz lett kialakítva, melyekhez két különálló stég tartozik. Ezen stégek a vendégek részére rendelkezésre állnak, horgász illetve napozó stégek. A házhoz tartozó vízparti rész kavicsos, tükör-tiszta, mintegy 10 m hosszan kis vízmélységű strandrésszel, ezen rész a két stég között található. A ház téliesített, fűtése megoldott. Az udvaron napozóágyak, tűzrakó és bográcsozóhely teszi hangulatossá a kikapcsolódást, szándékosan nem a nyaralást, hiszen a ház egész évben nyitva tart. Vízibicikli, műanyag horgászcsónak a ház tartozéka, melyek használatáért nem kell külön díjat fizetni.

A ház elhelyezkedése ideális a horgászat számára kora tavasztól egészen a víz befagyásáig esély van rekordlistás halak fogására, ugyanis a ház előtti vízterület sekély vízmélységű, korán melegedő, tavasszal halban gazdag, még a későn lehülő mély részek is meghorgászhatóak a háztól. Vendégeink rekordfogásokkal büszkélkednek, az itt eltöltött idő maradandó élményt nyújt minden kedves idelátogató vendégünknek.

Árak:

Felszereltség:

Környék leírása:

Megközelíthetőség:

Gyékényes (Környéke)

Információk:

Szállás típus Kőház
Férőhelyek száma Nincs megadva
Közvetlen vízparti
Vízparttól való távolság 5 méter
Ár Nincs megadva
Fűtési lehetőség
Villany
Zuhanyozási lehetőség
Csónak használat
Sátorozási lehetőség Nincs megadva
Stég használat
Szép kártya elfogadás Nincs megadva
GPS Északi szél. (fok) 46.249156
GPS Keleti hossz.(fok) 16.990165

Foglaltsági táblázat:

Nincs foglaltsági tábla kitöltve.

Időjárás

Felhőkép

Hőtérkép

Széltérkép