WildFree Private Lake

Nagycsepely
Régió:   Somogy megye
Kapcsolattartó:
Telefon:+36-30-850-4858
Telefon:
E-mail:  mutat
Weblap: Ugrás a hirdető weboldalára
Facebook: Ugrás a facebook-ra
Adatlap frissítve:2022-07-26 07:35:32
Forrás:
Vízterület:Nagycsepelyi tó

Általános ismertető:

Unod az 5 csillagos hotelszobákat?
Egy saját birtokot szeretnél, rönkházzal, vadregényes, saját tóval? Kizárólag Te és a meghívottaid legyenek jelen, és egy segítőkész, de láthatatlan kétfős személyzet? Mindez 70 percre Budapesttől és 5 percre a Balatontól?
Lehetséges.
Miért is?
Budapestről jól megközelíthető (1 – 1.5 óra) az utolsó kb. 10 km kivételével autópálya, ilyen közel van tehát a Balaton is.
A hely közel van lakott településhez, mégsem benne, nem is a szélén, hanem 1 km-re, de végig műút vezet le, nem szükséges terepjáró.
A birtokra egy árnyas ösvényen, mint szülőcsatornán vezet le az út, hátunk mögött a jól ismert világgal, mely mögött becsukjuk a kaput érkeztünkkor.
Erdő, mező, hegyoldal, sziget, vadállatok… Nincs kompromisszum, itt minden együtt van. A tó nem egy kocka alakú halteknő, hanem vadregényes: kiszáradt feketedió erdővel, szigettel, nádassal, az erdő benyúló fűzfa és mogyoróágaival.
Ezidáig szálláslehetőség nem volt a birtokon, csupán horgászati lehetőség.

7 hektár gyönyörű, vadregényes Natura2000 rezervátum, benne egy 2.5 hektáros festői tóval, és egy 4 hálószobás rönkházzal.

RÖNKHÁZ ÉS A HÁLÓSZOBÁK
A rönkház 2 szintes:

Alul előszoba, angol wc kézmosóval, tágas klimatizált nappali, 8 személyes ebédlőasztal, toszkán import bútoros konyha, modern Whirlpool villanytűzhellyel, Nespresso kapszulás kávéfőző, kandalló, és fürdőszoba zuhanyzóval.
A házhoz szervesen simul egy 60 m2-es gerendaterasz és a szaunaház (6 személyes).
Felül 4 hálószoba, közlekedőfolyosó, olvasósarok minőségi minikönyvtárral.
A hálószobák rusztikus ággyal, kényelmes ágybetéttel, párnamenüvel (puha toll vagy keményebb szivacspárna), szobainassal, éjjeli-lámpával, szúnyoghálós, sötétítős ablakkal, klímával felszereltek.

Fürdőszoba felszereltsége: hajszárító, egyedi hímzett törölköző, fürdőköpeny, szaunalepedő, papucs, amerikai prémium termékek (Nu Skin márkájú folyékony szappan, tusfürdő, sampon, balzsam).

A hálószobák a nevüket egy tó közelében fotózott állatról kapták, mely fotó kinagyítva a szoba falát ékesíti. Sorrendben Vadkan, Szarvas (bal oldal – tóra néző), Róka, Vadkacsa (jobb oldal – kertre néző) szobák.

Információk:

icon Szállás típus Faház
icon Férőhelyek száma 8
icon Közvetlen vízparti icon
icon Vízparttól való távolság 20 méter
icon Ár Nincs megadva
icon Fűtési lehetőség icon
icon Villany icon
icon Zuhanyozási lehetőség icon
icon Csónak használat icon
icon Sátorozási lehetőség Nincs megadva
icon Stég használat Nincs megadva
icon Jakuzzi Nincs megadva
icon Szauna icon
icon Szép kártya elfogadás Nincs megadva
icon GPS Északi szél. (fok) 46.737168
icon GPS Keleti hossz.(fok) 17.819432
icon Google maps link Útvonalterv

Árak:

A szálláshely reggelit, napközben teát, kávét biztosít, melyet a foglalási ár tartalmaz.
Főzési lehetőség (villanytűzhely bent, bogrács kint) van, hűtőszekrény, fagyasztóláda is.

Környéken éttermek 5-10-15 km-es körben találhatóak, az egyszerű pizzázótól a fine-dining kategóriáig, némelyik házhozszállít, az étteremnél étkezni -de vezetni nem- kívánó vendégeknek kérésre sofőrszolgáltatást biztosítunk napi 2 alkalommal.

Felszereltség:

Kiemelt ajánlat:

balatoni nyaraló

Megközelíthetőség:

Nagycsepely (Környéke)

Budapestről M7-es autópálya 130 km-es leágazás Szólád táblánál, onnan jobbra, Kötcse, Nagycsepely, Nagycsepelyen az első templomnál élesen balra, a második templomnál lágyan jobbra, ki a faluból, és kb. 1 km múlva balra lesz a Wild & Free Private Lake.

Környék leírása:

Kiemelt ajánlat:

balatoni nyaraló
Váltás nagyobb térképre

Foglaltsági táblázat:

Nincs foglaltsági tábla kitöltve.
Figyelem, az odal csak tájékoztató jellegű, pontos információkért keresse fel a hirdetőt, a szállásadó képviselőjét! Az itt megjelenített információkért sem a horgasznyaralo.hu weboldal üzemeltetője, sem a hirdetést elhelyező személy, vállalkozás felelőséget nem vállal !

Időjárás:

Felhőkép

Hőtérkép

Széltérkép

Partnereink:

Ingyenes társkereső