Akvárium-Apartmanházak-16db

8360 Keszthely
Csik Ferenc sétány 5.
Régió:   Balaton
Kapcsolattartó:
Telefon:06-83-511-303
Telefon:
E-mail:  mutat
Weblap: Ugrás a hirdető weboldalára
Facebook: Ugrás a facebook-ra
Adatlap frissítve:2019-09-09 15:00:30
Forrás:
Vízterület:Balaton

Általános ismertető:

Apartmanházunk Keszthely déli részén, egy egyhektáros, közvetlen vízparti területen helyezkedik el. A 16 apartman mindegyike teljesen felszerelt, egyenként négy fő kényelmes elhelyezését kínálja. Apartmanjaink erkélyesek, légkondicionáltak, kivétel nélkül balatoni panorámásak.

Szálláshelyünket egyaránt ajánljuk a horgászélményekre vágyóknak és olyan családoknak, baráti társaságoknak, akik szeretett tavunk, a Balaton közvetlen közelségében kívánnak hosszabb-rövidebb minőségi időt eltölteni.

Az első Balatoni Sporthorgász Centrum létrehozásának gondolata régóta érlelődött bennünk és az egyre gyarapodó horgászlétszám adta a motivációt a megvalósításhoz. Ehhez szükség volt arra, hogy a Balatonnál a horgászturizmus elinduljon egy erőteljes fejlődési pályán és a megvalósításhoz támogató partnerre találtunk az akkori Földművelési Minisztérium (ma Agrárminisztérium) oldaláról, akik a beruházás költségeihez 190 milliós támogatást nyújtottak.

Az apartmanokhoz tartozik egy teljesen felszerelt csónak (kötelező felszerelések, villanymotor akkumulátorral), valamint szabadtéri főzési- és sütési lehetőség is rendelkezésre áll majd a vendégek részére. Egy modern, könnyen takarítható, folyóvizes haltisztító helyet, valamint a horgászfelszereléseknek külön tárolási lehetőséget alakítottunk ki.

Az apartmanok fűthetőek, így akár télen is igénybe vehetők. Horgászat szempontjából azonban a tavaszi és az őszi időszak a legkedvezőbb, ezért beruházásunk a négy évszakos Balaton, mint kiemelt stratégiai csapásirány jegyében a helyi turizmus fejlesztésének szolgálatába állhat.

E csodaszép és hatalmas horgászvíz kitűnő adottságokkal rendelkezik. Mind a magyar, mind a Magyarországra látogató külföldi horgászok kedvelt és divatos horgászmódszereinek legtöbbje eredményesen alkalmazható ezen a vízen. A szűk keresztmetszetet a Balaton esetében a vízhez való hozzáférés jelenti. Ehhez komoly segítséget nyújthatnak az elektromos csónakmotorok, valamint terveink között szerepel – a kikötő felújítását követően – a kísért, nagyhajós horgászat bevezetése is.

A három lépcsőben tervezett fejlesztések első és talán legfontosabb beruházása a mostani szalagátvágással befejezettnek tekinthető. Ősztől – terveink szerint – megkezdődik a kikötő teljes felújítása, valamint harmadik lépcsőben az egykori jégverem bemutatóhellyé, akváriumházzá történő átalakítása is.

Információk:

icon Szállás típus Kőház
icon Férőhelyek száma 4
icon Közvetlen vízparti icon
icon Vízparttól való távolság 50 méter
icon Ár Nincs megadva
icon Fűtési lehetőség icon
icon Villany icon
icon Zuhanyozási lehetőség icon
icon Csónak használat icon
icon Sátorozási lehetőség icon
icon Stég használat Nincs megadva
icon Jakuzzi Nincs megadva
icon Szauna Nincs megadva
icon Szép kártya elfogadás icon
icon GPS Északi szél. (fok) 46.753767
icon GPS Keleti hossz.(fok) 17.246637
icon Google maps link Útvonalterv

Árak:

Felszereltség:

Balatoni panorámás, erkélyes, légkondicionált. Nappali felszerelt konyhasarokkal,hálószoba, zuhanyzós fürdőszoba, külön WC. Önellátó.

Méret: 42 2m, erkélyes
Szoba: két külön ággyal
Nappali: kétszemélyes kanapé
Konyhasarok
Saját fürdőszoba
WC
* erkély
* Balatonra nyíló kilátás
* tévé
* fűtés
* légkondicionáló
* ingyen wifi
* szúnyogháló
* ruhásszekrény
* ruhaszárító állvány
* zuhany
NEMDOHÁNYZÓ

Kiemelt ajánlat:

balatoni nyaraló

Megközelíthetőség:

Keszthely (Környéke)

Az M7-es autópálya 170-es km-nél kell letérni és követni a 71 ?es főút, Keszthely- Hévíz útirányt. Balatonszentgyörgyöt elhagyva a Zala folyón való átkelés után jobbra tartva követjük az útirányt. Keszthelyre beérkezvén a Centrum- Vasútállomás irányt kell választani, a második lehetőségnél (Príma ABC) jobbra kanyarodva utunk keresztezi a vasúti síneket. Átkelvén a sorompós kereszteződésen jobbra tartunk, ahol feltűnik az ?Akvárium Apartmanházak?. A GPS-be célszerű a Csárda u. 13. számot beírni. (ez az utca régi elnevezése)

Környék leírása:

Kiemelt ajánlat:

balatoni nyaraló
Váltás nagyobb térképre

Foglaltsági táblázat:

Nincs foglaltsági tábla kitöltve.
Figyelem, az odal csak tájékoztató jellegű, pontos információkért keresse fel a hirdetőt, a szállásadó képviselőjét! Az itt megjelenített információkért sem a horgasznyaralo.hu weboldal üzemeltetője, sem a hirdetést elhelyező személy, vállalkozás felelőséget nem vállal !

Időjárás:

Felhőkép

Hőtérkép

Széltérkép

Partnereink:

Ingyenes társkereső