Alcsivendégház

Szolnok
Régió:   Jász-Nagykun-Szolnok megye
Kapcsolattartó: Hegedűs Aletta
Telefon:+36204367360
Telefon:+36204367360
E-mail:  mutat
Internet: Ugrás a weboldalra
Adatlap frissítve:2016-03-15 10:53:33
Forrás:
Vízterület:Szolnoki Alcsi-Szigeti Holt Tisza

Általános ismertető:

Nyaralónk az Alcsiszigeti Holt- Tisza partján áll, Szolnok központjától 10 percre, Tisza és Zagyva folyótól egy órás sétára. A ház a város szélén, de még belterületen helyezkedik el. Ez az elhelyezkedés nagyon előnyös minden pihenni vágyó részére, mert a bevásárlási lehetőség nagyon könnyen megközelíthető, azonban a nyaraló közvetlen környezetében csak hétvégi házak állnak és nincsen városi forgalom vagy bármely más zavaró tényező.
A vendégház minden korosztály számára megfelelő kikapcsolódást nyújt, legyen az horgászat, fürdés, sport vagy akár kerti sütögetés.

Bízunk benne, hogy felkeltettük az érdeklődését és hamarosan személyesen is köszönthetjük panziónk vendégeként!

Árak:

2016 évi árak:

4.000,- Ft / fő/ éj

4 éves korig ingyenes, 4-8 éves korig 2.000,- Ft

Csoportos kedvezményt 10 fő esetén adunk, 3.500,- Ft / fő / éj

Háziállat hozható:
1.800,- Ft / nap

Felszereltség:

A téliesített ház közvetlen vízparti telken áll és saját kijárású stéggel és csónakkal rendelkezik. A panziónk területén fedett tűzrakó hely is található, ahol bármilyen időben megfőzhető és elfogyasztható egy jó bográcsos étel.
A ház kétszintes, alul egy tágas szoba, amerikai konyha nappalival, fürdőszoba és wc áll.
Az emeleten egy belső és külső szoba található francia ágyakkal, fürdőszobával és wc helyiséggel.
A konyha jól felszerelt: gáztűzhely, fagyasztós hűtő, illetve mikrohullámú sütő áll vendégeink rendelkezésére.
A kertben egy fedett kisház is található, amely alkalmas grillezésre, bográcsozáshoz, nyársaláshoz is vagy csak egy kellemes vacsora elfogyasztáshoz esős időben is.
A vízparton szintén adott ezeknek a lehetőségeknek a kihasználása, ahol a vendégeink az általunk biztosított tűzifán szalonnát is süthetnek.
Az ideális létszám 10 fő, szükség esetén pótágyat is tudunk biztosítani.
Gyermekek részére medence, asztalitenisz, tollaslabda, kosárlabda palánk lehetősége adott. A medence vendégeink kérésére előzetesen feltölthető.
A horgászaink kérésére előetetés is lehetséges.
Elzártan a kocsi beállón, 2 autónak tudunk parkolást biztosítani illetve a telek előtt is közvetlenül szintén 2 autó tud kényelmesen, zavartalanul parkolni.

Környék leírása:

A várost a Tisza és Zagyva folyók szelik át, melyek árterei, holtágai horgászok, kirándulók paradicsoma.
A város kulturális élete igen gazdag, nyári programjai és a hagyományosan megrendezésre kerülő Gulyásfesztivál tömegeket vonz. Szolnok hírnevét öregbíti előadásaival a Szigligeti Színház, tárlataival a Művésztelep, mely 1902 óta fogadja a művészeket. Emellett számos múzeum állandó és időszaki kiállításokkal várja a látogatókat.
Neve hallatán először a Tisza, a Szigligeti Színház, a Művésztelep, a kosárlabda, a vízisportok, és a megannyi érintetlen természeti szépség jut eszünkbe, a Tiszavirágzás látványa pedig olyan élmény, amit minden természetszeretőnek látnia kell.
Szolnok a folyóvölgy élővilágán túl egy másik kincs birtokosa is. Gyógyvizünk csodáit egyre többen ismerik és kedvelik meg.
A város vonzerejéhez hozzájárulnak olyan nagyszabású rendezvények is, amelyek már hagyományossá váltak. Minden év március-április hónapjában megrendezik a Szolnoki Zenei Fesztivált, amelyen rangos művészek lépnek fel. A város alkotó közösségei közül nemcsak a művésztelep művészei váltak híressé az évek során, hanem ismert a Tisza Táncegyüttes, a Bartók Béla Kamarakórus, a Szolnoki Szimfonikus Zenekar.
A szabadidő hasznos eltöltéséhez számtalan szórakozási lehetőség áll az idelátogatók rendelkezésére. Termálvizünk a regenerálódást, gyógyulást szolgálja, érintetlen folyóvizeink, holtágaink világa, természeti értékeink a kikapcsolódást segítik.

Megközelíthetőség:

Szolnok (Környéke)

Információk:

Szállás típus Kőház
Férőhelyek száma 10
Közvetlen vízparti
Vízparttól való távolság 3 méter
Ár 4 Ft/fő/éj-től
Fűtési lehetőség
Villany
Zuhanyozási lehetőség
Csónak használat
Sátorozási lehetőség
Stég használat
Szép kártya elfogadás
GPS Északi szél. (fok) 47.134818
GPS Keleti hossz.(fok) 20.219892

Foglaltsági táblázat:

Nincs foglaltsági tábla kitöltve.

Időjárás

Felhőkép

Hőtérkép

Széltérkép