Aliz vendégház

5561 Békésszentandrás
Siratói üdülősor 84.
Régió:   Békés megye
Kapcsolattartó: Paraizs Endréné
Telefon:06/30/5562313
Telefon:
E-mail:  mutat
Weblap: Ugrás a hirdető weboldalára
Adatlap frissítve:2021-04-18 07:35:53
Forrás:
Vízterület:Siratói holtág

Általános ismertető:

Az Alíz vendégház Békésszentandráson, a holt-Körös halban gazdag Siratói holtága mellett található. A földszinten amerikai konyhás nappali és zuhanyzós fürdőszoba található. A konyha jól felszerelt (hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, gáztűzhely, vízforraló, kávéfőző, edények, evőeszközök). A család apraja-nagyjának tökéletes kikapcsolódási lehetőség (úszás, asztalitenisz, trambulin, hinta, csúszda, labdajátékok, csónakázás, horgászat, bográcsozási, grillezési lehetőséggel.) A holtágban fogható halfajták: ponty, amur, csuka, süllő, harcsa, keszeg, kárász, balin, busa, sügér, törpeharcsa, domolykó, naphal. Vendégeink számára csónakot biztosítunk.
200 csatornás televízió, Wi-Fi és klíma is van.
2021-től medencével!
További képekért kattintson a www.nyaralasvizparton.hu honlapra.

Információk:

icon Szállás típus Kőház
icon Férőhelyek száma 6
icon Közvetlen vízparti icon
icon Vízparttól való távolság Nincs megadva
icon Ár Nincs megadva
icon Fűtési lehetőség icon
icon Villany icon
icon Zuhanyozási lehetőség icon
icon Csónak használat icon
icon Sátorozási lehetőség Nincs megadva
icon Stég használat icon
icon Szép kártya elfogadás icon
icon GPS Északi szél. (fok) 46.889485
icon GPS Keleti hossz.(fok) 20.465879
icon Google maps link Útvonalterv

Árak:

Előszezonban május 20-ig az Alíz vendégházat (az ünnepnapok kivételével) minimum 2 éjszakára adjuk bérbe. A nyaraló bérleti díja 6 főig 25.000 Ft/ház/éj + 400 Ft/fő/éj IFA. Ebben az időszakban a medence még nem üzemel.

Az ár az esetleges fűtési költséget nem tartalmazza. A bérleti díj 10 kWh/éj villamos energia használatot tartalmaz, az e fölötti használat külön fizetendő.

2021-ben az ünnepnapokra kizárólag csomagban lehet foglalni.

Pünkösd (május 21-24.) 3 éjszaka 6 főig 117.000 Ft + IFA.

A medence május 21-től szeptember végéig üzemel.

Május 21-től június 17-ig a minimum foglalás 3 éjszaka. A nyaraló bérleti díja 6 főig 39.000 Ft/ház/éj + 400 Ft/fő/éj IFA. Négy vagy több éjszaka foglalása esetén kedvezményes áron bérelhető: 35.000 Ft/ház/éj + 400 Ft/fő/éj IFA.

Főszezonban (június 18-tól augusztus 31-ig) a nyaraló bérleti díja 6 főig 45.000,-Ft/ház/éj + 400 Ft/fő/éj IFA. A nyaraló minimum 4 éjszakára foglalható.

A bérleti díj május 21-től 15 kWh/éj villamos energia használatot tartalmaz, az e fölötti használat külön fizetendő.

Házi kedvenc fogadása: 2000 Ft/éjszaka/kutyus/cica.

Szeptemberben a medence még üzemel. Minimum foglalás 2 éjszaka. A nyaraló bérleti díja 6 főig 39.000 Ft/ház/éj + 400 Ft/fő/éj IFA. 3 vagy több éjszakás foglalás esetén kedvezményes áron bérelhető: 35.000 Ft/ház/éj + 400 Ft/fő/éj IFA.

Október 1. és 31. között minimum 2 éjszakára bérelhető a nyaraló, 6 főig 28.000 Ft/ház/éj + 400 Ft/fő/éj IFA. Három vagy több éjszakás foglalás esetén kedvezményes áron bérelhető: 25.000 Ft/ház/éj + 400 Ft/fő/éj IFA. Az ár az esetleges fűtési költséget nem tartalmazza. A bérleti díj 10 kWh/éj villamos energia használatot tartalmaz, az e fölötti használat külön fizetendő.

Felszereltség:

klíma, tv, Wi-Fi, hűtő, mikró, étkészlet, evőeszközök, kávéfőző, vízforraló, gáztűzhely, bográcsozás, grillezés, pingpongozási lehetőség, trambulin, hinta, csúszda, csónak

Kiemelt ajánlat:

balatoni nyaraló

Megközelíthetőség:

Békésszentandrás (Környéke)

44-es főútvonaltól 1 km-re.

Környék leírása:

A nyaralótól 8 km-re van Szarvas, amit mindenképp érdemes felkeresni. Néhány a látnivalók közül: Arborétum, Mini Magyarország Makettpark, a történelmi Magyarország közepe, Szárazmalom, Körös Maros Nemzeti Park Látogatóközpontja, Körösvölgyi Állatpark, és a népszerű Szarvasi Vízi Színház, ahol gazdag a nyári programkínálat.A nyaralótól 3 km-re van a Hármas-Köröstől és a Békésszentandrási Duzzasztóműtől, amely alatt pergető horgászattal balinra, süllőre és csukára érdemes kísérletezni.
A környék látnivalói részletesen megtalálhatók honlapunkon. www.nyaralasvizparton.hu

Kiemelt ajánlat:

balatoni nyaraló
Váltás nagyobb térképre

Foglaltsági táblázat:

Nincs foglaltsági tábla kitöltve.
Figyelem, az odal csak tájékoztató jellegű, pontos információkért keresse fel a hirdetőt, a szállásadó képviselőjét! Az itt megjelenített információkért sem a horgasznyaralo.hu weboldal üzemeltetője, sem a hirdetést elhelyező személy, vállalkozás felelőséget nem vállal !

Időjárás:

Felhőkép

Hőtérkép

Széltérkép

Partnereink:

Ingyenes társkereső