Antal-tavi Fogadó és Horgászparadicsom

Szentes
Régió:   Csongrád megye
Kapcsolattartó:
Telefon:+36-70/941-38-47
Telefon:
E-mail:  mutat
Weblap: Ugrás a hirdető weboldalára
Facebook: Ugrás a facebook-ra
Adatlap frissítve:2019-05-02 12:25:06
Forrás:
Vízterület:Antal tó

Általános ismertető:

Horgásztavunk 2009. óta üzemel telepített horgásztóként. A festői környezetben található, 100 éves, 6 hektáros kubik 1,5 és 2,5 méter között változó vízmélységével igazán változatos horgászélményt biztosít. A környezet rendezett, sok fával, árnyékkal, diszkrét horgászhelyekkel várja a kikapcsolódni vágyókat. Vizesblokk szolgálja a horgászok és a kísérőik kényelmét. A gyermekek kis játszótéren szórakozhatnak. A horgászbüfében kávét, üdítőt és rágcsálnivalókat, csokoládét, sört, bort, pálinkát fogyaszthatnak. Horgászfelszereléseket, csalikat is lehet helyben vásárolni.

Intenzíven telepített tavunkon támogatjuk a sporthorgászatot, nincs kötelezően megvásárolandó hal, biztosítunk pontymatracot. Elsősorban őshonos magyar halak foghatók, de nagy amúrok, tenyeres kárászok is behálózhatók.

A tó Szentes és Csongrád között félúton található. Szentes felől a Tisza-híd feljáróján, a buszmegálló előtt kell jobbra fordulni. Kb. 150 méter megtétele után újra jobbra.

2015-ben megnyitottuk a Fogadónkat rendezvényteremmel 150 fő részére, melegkonyhával, teljes infrastruktúrával.
Két terasszal rendelkezik a fogadó, ahol egyszerre több rendezvény is tartható. Az épülethez közvetlenül kapcsolható az egyik terasz, melyre kérésre sátrat is állíthatunk.
A tóparti terasz nádtetővel fedett, kb. 45 fő részére alkalmas és külön is bérelhető. Grillezésre, főzésre van lehetőség, kialakított helyekkel.
Összesen 9 szobában maximum 30 főt tudunk elszállásolni. A szobák mindegyike rendelkezik légkondicionálóval, külön fürdőszobával és mellékhelyiséggel, zárható szekrénnyel, tévével és vezeték nélküli internet hozzáféréssel.

Foglalásokat horgászversenyekre, lakodalmakra, keresztelőkre, ballagásokra, családi- és céges rendezvényekre felveszünk.

Információk:

icon Szállás típus Kőház
icon Férőhelyek száma 30
icon Közvetlen vízparti icon
icon Vízparttól való távolság 15 méter
icon Ár Nincs megadva
icon Fűtési lehetőség icon
icon Villany icon
icon Zuhanyozási lehetőség icon
icon Csónak használat icon
icon Sátorozási lehetőség Nincs megadva
icon Stég használat icon
icon Jakuzzi Nincs megadva
icon Szauna Nincs megadva
icon Szép kártya elfogadás Nincs megadva
icon GPS Északi szél. (fok) 46.689109
icon GPS Keleti hossz.(fok) 20.207865
icon Google maps link Útvonalterv

Árak:

Felszereltség:

Kiemelt ajánlat:

balatoni nyaraló

Megközelíthetőség:

Szentes (Környéke)

Környék leírása:

Kiemelt ajánlat:

balatoni nyaraló
Váltás nagyobb térképre

Foglaltsági táblázat:

Nincs foglaltsági tábla kitöltve.
Figyelem, az odal csak tájékoztató jellegű, pontos információkért keresse fel a hirdetőt, a szállásadó képviselőjét! Az itt megjelenített információkért sem a horgasznyaralo.hu weboldal üzemeltetője, sem a hirdetést elhelyező személy, vállalkozás felelőséget nem vállal !

Időjárás:

Felhőkép

Hőtérkép

Széltérkép

Partnereink:

Ingyenes társkereső