Betti vendégház

5561 Békésszentandrás
Kenderföldi üdülősor 74.
Régió:   Békés megye
Kapcsolattartó: Paraizs Endréné
Telefon:+36-30-556-23-13
Telefon:
E-mail:  mutat
Internet: Ugrás a weboldalra
Adatlap frissítve:2017-01-11 19:09:41
Forrás:
Vízterület:Siratói holtág

Általános ismertető:

A VENDÉGHÁZNAK EGYIK OLDALT NINCS SZOMSZÉDJA ÉS VELE SZEMBEN SINCS NYARALÓ.

Békés megye kapujában, a 44-es főútvonaltól egy km-re, Békésszentandráson a Hármas-Körös halban gazdag „Siratói holtága” mellett klimatizált nyaraló bérelhető. (Budapestről kb. 2 óra autóval.)
A holtágban fogható halfajták: ponty, amur, csuka, süllő, harcsa, keszeg, kárász, balin, busa, sügér, törpeharcsa, domolykó, naphal.
A konyha jól felszerelt (hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, gáztűzhely, vízforraló, kávéfőző, edények, evőeszközök). A légkondival felszerelt emeleten egy légtérben találhatók az ágyak 6+2 fő részére, amelyet egy függönnyel lehet kettéválasztani. A család apraja-nagyjának tökéletes kikapcsolódási lehetőség (úszás, csónakázás, horgászat, bográcsozási, szalonnasütési lehetőség, fészekhintás játszótér, homokozó.) Vízpartja a gyermekek biztonsága érdekében lekerített és zárható. A parton világítás is található az éjszakai horgászat szerelmeseinek.
További fényképek a www.nyaralasvizparton.hu oldalon találhatók.

Árak:

Elő- és utószezonban a nyaraló bérleti díja 6 főig 15000,-Ft/ház/éj + 375Ft/fő/éj IFA. A 6 fő feletti főkre 2000 Ft/fő/éj. Az ár az esetleges fűtési költséget nem tartalmazza. Elő- és utószezonban minimum 2 éjszakára foglalható.
Kiemelt ünnepek idején - Húsvét, Pünkösd és május 1. - a főszezoni ár érvényes, és minimum 3 éjszakára foglalható.

Főszezonban (június 1-től augusztus 31-ig) és kiemelt ünnepekkor a nyaraló bérleti díja 6 főig 20000,-Ft/ház/éj + 375Ft/fő/éj IFA. A 6 fő feletti főkre 2500 Ft/fő/éj. Főszezonban minimum 3 éjszakára foglalható.

Felszereltség:

klíma, tv, hűtő, mikró, étkészlet, evőeszközök, kávéfőző, vízforraló, gáztűzhely, bográcsozási és szalonnasütési lehetőség, fészekhintás játszótér, homokozó, zárható vízpart, utazóágy, babarács a házban lévő lépcső alsó és felső védelmére

Környék leírása:

A nyaralótól 8 km-re van Szarvas, amit mindenképp érdemes felkeresni. Néhány a látnivalók közül: Arborétum, Mini Magyarország Makettpark, a történelmi Magyarország közepe, Szárazmalom, Körös Maros Nemzeti Park Látogatóközpontja, Körösvölgyi Állatpark, és a népszerű Szarvasi Vízi Színház, ahol gazdag a nyári programkínálat.A nyaralótól 3 km-re van a Hármas-Köröstől és a Békésszentandrási Duzzasztóműtől, amely alatt pergető horgászattal balinra, süllőre és csukára érdemes kísérletezni.
A környék látnivalói a nyaralasvizparton.hu honlapon részletesen megtekinthetők.

Megközelíthetőség:

Békésszentandrás (Környéke)

44-es főútvonaltól 1 km-re

Információk:

Szállás típus Kőház
Férőhelyek száma 6
Közvetlen vízparti Nincs megadva
Vízparttól való távolság Nincs megadva
Ár 2500 Ft/fő/éj-től
Fűtési lehetőség
Villany
Zuhanyozási lehetőség
Csónak használat
Sátorozási lehetőség Nincs megadva
Stég használat
Szép kártya elfogadás
GPS Északi szél. (fok) 46.890782
GPS Keleti hossz.(fok) 20.463927

Foglaltsági táblázat:

Nincs foglaltsági tábla kitöltve.

Időjárás

Felhőkép

Hőtérkép

Széltérkép