Fish Aréna tó 6 db faháza

Lajosmizse
Régió:   Bács - Kiskun megye
Kapcsolattartó:
Telefon:06209278363
Telefon:
E-mail:  mutat
Weblap: Ugrás a hirdető weboldalára
Adatlap frissítve:2019-03-18 21:44:32
Forrás:
Vízterület:Fish Aréna tó

Általános ismertető:

A Fish Aréna 14 ha nagyságú tavon 16 horgász állást alakítottunk ki. Mindegyik állást fa stégekkel láttunk el és tartozik hozzájuk csónak is, amit térítés ellenében lehet kibérelni. Továbbá hat álláson fűthető komfortos faházakat is építve lettek. Felszereltségük 2 emeletes ágy négy fő részére, hűtő, mikro hullámú sütő, áram. A többi horgászálláson természetesen megengedett a sátorozás vagy akár lakókocsival is érkezhetnek a kedves vendégeink.

A tó jégmentes időszakban egész évben non-stop nyitva tart és várja vendégeit. A víz átlag mélysége 1,7-1,8 m, aljzata agyagos, egyenletes, itt-ott találhatók kisebb törések, akadók. A tó közepén 2 sávban szigetek váltakoznak a tó teljes hosszában. A szigetek között középen mesterséges akadókat hoztunk létre, és ez lett a tó kíméleti területe is, a halak legnagyobb örömére. A szigeteket fűzfákkal és különböző növényekkel díszítettük, így nagyon szép és esztétikus látványt nyújtanak a tó teljes hosszában.

Már most több mint NEGYVEN DB 20 kg feletti ponty lakója van a víznek, de 10-20 kiló közöttiből pedig több mint 400 várja a horgászokat. Amurból pedig 25 kg feletti a tórekord. A ponty mellett érdekes színfoltja a tónak a lénai- és vágótok is, amiből 15 kiló felettiekkel is találkozhatunk. A pontyozás mellett mindenképp érdemes ezeket a halakat is célba venni. A tokok igen harciasan védekeznek, hatalmas élményt jelent kifogásuk, a nagyobb méretűek igencsak igénybe veszik felszerelésünk erősségét.

Információk:

icon Szállás típus Faház
icon Férőhelyek száma 24
icon Közvetlen vízparti icon
icon Vízparttól való távolság 5 méter
icon Ár Nincs megadva
icon Fűtési lehetőség icon
icon Villany icon
icon Zuhanyozási lehetőség icon
icon Csónak használat icon
icon Sátorozási lehetőség icon
icon Stég használat icon
icon Jakuzzi Nincs megadva
icon Szauna Nincs megadva
icon Szép kártya elfogadás Nincs megadva
icon GPS Északi szél. (fok) 47.007601
icon GPS Keleti hossz.(fok) 19.635100
icon Google maps link Útvonalterv

Árak:

Felszereltség:

Továbbá hat álláson fűthető komfortos faházakat is építve lettek. Felszereltségük 2 emeletes ágy négy fő részére, hűtő, mikro hullámú sütő, áram.

Kiemelt ajánlat:

balatoni nyaraló

Megközelíthetőség:

Lajosmizse (Környéke)

Környék leírása:

Kiemelt ajánlat:

balatoni nyaraló
Váltás nagyobb térképre

Foglaltsági táblázat:

Nincs foglaltsági tábla kitöltve.
Figyelem, az odal csak tájékoztató jellegű, pontos információkért keresse fel a hirdetőt, a szállásadó képviselőjét! Az itt megjelenített információkért sem a horgasznyaralo.hu weboldal üzemeltetője, sem a hirdetést elhelyező személy, vállalkozás felelőséget nem vállal !

Időjárás:

Felhőkép

Hőtérkép

Széltérkép

Partnereink:

Ingyenes társkereső