Fishtours Kft Duna Delta horgászszállásai

Régió:   Románia
Kapcsolattartó: Farkas Levente
Telefon:0040-740-011211
Telefon:
E-mail:  mutat
Weblap: Ugrás a hirdető weboldalára
Adatlap frissítve:2016-09-04 18:51:57
Forrás:http://www.fishtours.ro/
Vízterület:Duna delta

Általános ismertető:

A Duna, mielőtt elérné a Fekete-tengert, 2857 kilométer megtétele után három ágra szakad: legnagyobb ága az északi Chilia-ág – 116 kilométer hosszú, középen helyezkedik el a Sulina-ág 63 kilométer hosszan, délre pedig a Szentgyörgy-ágat találjuk a maga 70 kilométeres hosszával. E három ág között számtalan mellékág, csatorna, láp, nádas, homokdűne és erdő alkotja azt a növény- és állatvilágban gazdag területet, amit Duna-deltának nevezünk. A főágak között húzódó csatorna- és víziút-hálózat olyan szövevényes labirintust alkot, amelyet a Delta őslakosai sem ismernek teljesen. A tulajdonképpeni Duna-delta mintegy 8000–10000 éves, és a Duna által hozott hordalék lerakodásával alakult ki. Lakott részein románok, lipovánok, ukránok, haholok, törökök, tatárok, örmények, ruszinok, zsidók, görögök és magyarok élnek. Leggyakrabban román és ukrán beszéd üti meg fülünket, de a vendégszerető helyiek olykor megpróbálkoznak a messziről jött idegenek nyelvén is. E színes nemzetiségű lakosság kultúrája különleges csemege a néprajzkutatók számára: templomaik, temetőik, érdekes elrendezésű házaik jó okot szolgáltatnak egy kis szárazföldi sétára. A világ minden tájáról érkeznek a Duna-deltába madarászok, horgászok – vagy csak egyszerű természetkedvelők, hiszen ez utóbbiak számára is exkluzív látványossággal szolgálhat a madarak és halak népes serege mellett megfigyelhető teknősök, siklók, békák, kis- és közepes testű rágcsálók, kisragadózók megannyi fajából álló életközössége. A Duna-delta 1938 óta Nemzeti Park, 1990 óta Bioszféra Rezervátum, 1991-ben pedig a Világörökség részévé nyilvánították.

Információk:

icon Szállás típus Faház
icon Férőhelyek száma 20
icon Közvetlen vízparti icon
icon Vízparttól való távolság 100 méter
icon Ár Nincs megadva
icon Fűtési lehetőség Nincs megadva
icon Villany icon
icon Zuhanyozási lehetőség icon
icon Csónak használat icon
icon Sátorozási lehetőség Nincs megadva
icon Stég használat Nincs megadva
icon Jakuzzi Nincs megadva
icon Szauna Nincs megadva
icon Szép kártya elfogadás Nincs megadva
icon GPS Északi szél. (fok) 45.174444
icon GPS Keleti hossz.(fok) 29.385288
icon Google maps link Útvonalterv

Árak:

Felszereltség:

Panziónkban 2?20 fős csoportok részére tudunk kényelmes szállást biztosítani . Kétszintes faházaink berendezésénél igyekeztünk mindenre gondolni: az emeleten található a 3?4 ágyas háló, földszinten az ebédlő és a felszerelt főzőfülke, valamint házanként egy hűtőszekrény kapott helyet. Továbbá korszerű tisztálkodó, angolvécés illemhely, hideg-melegvizes zuhanyzó áll vendégeink rendelkezésére.
Vendégeink választhatják akár a kisebb, két személy elhelyezésére alkalmas faházainkat is, amelyek nem tartalmaznak sütő-főző helyiséget, de a saját fürdőszoba, valamint a hűtőszekrény ezekben is kötelező alaptartozék.
Továbbá említést kell tennünk a panziónk udvarára épített szúnyogvédett filagóriáról, amelyet kedvükre használhatnak vendégeink a meleg nyári estéken.
Külön kérésre akár teljes konyhai ellátást is tudunk biztosítani. Ételeink a hagyományos deltai és erdélyi konyha receptjei alapján készülnek. A Duna-deltában csónak nélkül nem lehet messzire jutni, ezért cégünk saját csónakjait állítja vendégei rendelkezésére. Ezek után már nem kell mással törődnie, mint hogy felfedezőútra indul a nádfalak és csillogó vizek végtelen birodalmába...

Kiemelt ajánlat:

balatoni nyaraló

Megközelíthetőség:

(Környéke)

Környék leírása:

Kiemelt ajánlat:

balatoni nyaraló
Váltás nagyobb térképre

Foglaltsági táblázat:

Nincs foglaltsági tábla kitöltve.
Figyelem, az odal csak tájékoztató jellegű, pontos információkért keresse fel a hirdetőt, a szállásadó képviselőjét! Az itt megjelenített információkért sem a horgasznyaralo.hu weboldal üzemeltetője, sem a hirdetést elhelyező személy, vállalkozás felelőséget nem vállal !

Időjárás:

Felhőkép

Hőtérkép

Széltérkép

Partnereink:

Ingyenes társkereső