Gerézdi tó privát tó és faház

Somogyacsa
Régió:   Somogy megye
Kapcsolattartó:
Telefon:+36 30 217 7130
Telefon:
E-mail:  mutat
Weblap: Ugrás a hirdető weboldalára
Facebook: Ugrás a facebook-ra
Adatlap frissítve:2023-06-22 08:57:54
Forrás:
Vízterület:Gerézdi tó

Általános ismertető:

Horgászás, pihenés, kirándulás, bográcsozás, sütögetés, csónakázás, aktív kikapcsolódás Gerézdpusztán, ahol csak ti vagytok.

Somogyacsa a Koppány-völgyét délről lezáró dombsor egyik kisebb emelkedőjére települt egyutcás falu. A Somogyacsához tartozó, Gerézdpuszta határában elterülő Gerézdi-Tavak festőien szép, nyugodt környezetben találhatóak. A patakvölgyben rét, a halmok lábánál szántóföldek, a meredek lejtőkön szőlők, a hegytetőkön erdők veszik körül. A völgyzárógátas tavak, biztosítva a megfelelő élőhelyet, számos hal és madárfajnak adnak otthont.
Idilli mesés környezetben fogadja látogatóit ez a vidék. Családok, baráti társaságok vagy bárki aki a természet békéjét keresve vágyik a kikapcsolódásra, nálunk megtalálja a tökéletes nyugalmat.
A hozzánk látogató vendégek rengeteg módját választhatják a kikapcsolódásnak. A tó széles halállománya tökéletes időtöltést biztosít a horgászoknak, de a tanösvények és más kiránduló helyek is színesítik Gerézdpuszta közvetlen környékét. A látnivalókat kijelölt, pihenőkkel és kilátókkal ellátott, közel 100 kilométer hosszúságú túraútvonal-rendszer (Koppányvölgyi túraút) köti össze, amely gyalogosan, kerékpárral és lóval is bejárható. Az Igali-Gyógyfürdő mely Dél-dunántúl egyik legrégebben működő fürdője, mindössze 12 perces autóútra található, ahol a gyógyvíz kivételes adottságait is élvezhetik.

Faházunk kényelmesen 2 fő fogadására, de a kihajtható kanapé használatával 4 fő fogadására is alkalmas. Kis konyhával és fürdővel is rendelkezik, így minden biztosított a kényelmes pihenéshez.

Rátok vár ez a csodálatos természeti környezet, a végtelenül nyugodt körülmények és a halban gazdag vízterület. A 3 tóból álló tórendszer rendkívül tiszta vízzel rendelkezik, mely köszönhető a több tápláló, természetes forrásnak. A halak számára rendkívül kellemes élettér megfelelő növekedést, és egészségi állapotot biztosít. A parti rész is szemet gyönyörködtető, gyönyörűen kialakított családias hangulattal rendelkezik.

Vendégeink számára jelenleg az I. számú 2 hektáros vízfelületű 2-3 m vízmélységű tó és annak környezete áll rendelkezésre. Tiétek a tó, a horgászati lehetőség, a faház, a csónak, a sütögetési lehetőség. Minden adott, hogy egy élményekkel teli kikapcsolódásban legyen részetek. Várunk benneteket!

A faház egy légterű, így leginkább 2 felnőtt vagy 2 felnőtt + 1, 2 gyermek tud kényelmesen elférni nálunk. A foglalás során 2 fő (+2 fő) kiválasztására van lehetőség. Szeretettel várunk családokat, barátokat, szerelmespárokat is.

Az általad foglalt területen lehetőség van horgászatra, csónakázásra, bográcsozásra, sütögetésre és leginkább pihenésre. Konyhával is rendelkezünk, ahol komfortosan elő tudtok készülni a finom falatokhoz. Ezen felül, persze mindennap megújul a természet ami felfedezésre vár, így ajánljuk a kirándulást is. A Balaton 30 percre, az Igali-Gyógyfürdő 12 percre található.

Információk:

icon Szállás típus Faház
icon Férőhelyek száma 4
icon Közvetlen vízparti icon
icon Vízparttól való távolság 10 méter
icon Ár Nincs megadva
icon Fűtési lehetőség Nincs megadva
icon Villany icon
icon Zuhanyozási lehetőség icon
icon Csónak használat icon
icon Sátorozási lehetőség icon
icon Stég használat icon
icon Jakuzzi icon
icon Szauna icon
icon Szép kártya elfogadás Nincs megadva
icon GPS Északi szél. (fok) 46.608373
icon GPS Keleti hossz.(fok) 17.980189
icon Google maps link Útvonalterv

Árak:

Minimum 2 éjszakára tudsz foglalni nálunk. Ennyi idő legalább szükséges ahhoz, hogy teljesen ki tudjatok kapcsolódni.

I. tó bérleti díja

50 000 Ft / éjszaka (2023-ban)
Minimum foglalás 2 éjszaka
A terület bérleti ideje az érkezés napjának 13:00 órájától, az utolsó éjszakát követő nap 10:00 órájáig tart. Távozás napján a területet el kell hagyni.
Az ár tartalmazza:
- A faház használatát, 2 fő az árban*
- A teljes I. tó területének a használatát
- A 3 db. stég használatát
- A teljes I. tóra (2 ha) vonatkozó horgászati lehetőséget
- A csónak használatát
- A 3 db. nádtetős kiülő használatát
- A bográcsozó, sütögető használatát

Felszereltség:

A faház jellemzői, berendezései: Nappali, háló és konyha egy légterében + fürdőszoba külön helyiségben (wc, zuhanyzó, kézmosó). 1 db. 2 személyes franciaágy és 1 db. kihúzható 2 személyes kanapé, konyhaasztal székekkel. Az 1 db. franciaágyhoz 2 db. komplett ágynemű. A kihúzható kanapéhoz az ágyneműt a tógazdától kell külön kérni. Hűtő, mikrohullámú sütő, vízforraló, indukciós főzőlap, kávéfőző, teljes konyhai étkészlet és projektor az ágyból történő filmnézéshez mind megtalálhatóak a faházban.

A 2 hektáros I. számú tóban 25 q hal található, jellemzően ponty (4-15 kg), amur (6-15 kg), süllő (2-4 kg), keszeg és kárász.

Kiemelt ajánlat:

balatoni nyaraló

Megközelíthetőség:

Somogyacsa (Környéke)

Gerézdi Tavak útvonalleírás: Az M7-es autópályáról Földvár-Bálványos lehajtónál letérve Kaposvár felé tovább haladva Kereki, Pusztaszemes és Andocsot elhagyva a Nagykónyi útbaigazító táblánál balra kanyarodva érkezel Gerézdpusztára.

Somogyacsa a Koppány-völgyét délről lezáró dombsor egyik kisebb emelkedőjére települt egyutcás falu.

A Somogyacsához tartozó, Gerézdpuszta határában elterülő Gerézdi-Tavak festőien szép, nyugodt környezetben találhatóak. A patakvölgyben rét, a halmok lábánál szántóföldek, a meredek lejtőkön szőlők, a hegytetőkön erdők veszik körül.

Környék leírása:

Kiemelt ajánlat:

balatoni nyaraló
Váltás nagyobb térképre

Foglaltsági táblázat:

Nincs foglaltsági tábla kitöltve.
Figyelem, az odal csak tájékoztató jellegű, pontos információkért keresse fel a hirdetőt, a szállásadó képviselőjét! Az itt megjelenített információkért sem a horgasznyaralo.hu weboldal üzemeltetője, sem a hirdetést elhelyező személy, vállalkozás felelőséget nem vállal !

Időjárás:

Felhőkép

Hőtérkép

Széltérkép

Partnereink:

Ingyenes társkereső