Hethland VSZ Üdülő

8621 Zamárdi
Kiss Ernő utca 3.
Régió:   Balaton
Kapcsolattartó: Hethland VSZ Üdülő
Telefon:+36303733437
Telefon:+3630 732 9563
E-mail:  mutat
Weblap: Ugrás a hirdető weboldalára
Facebook: Ugrás a facebook-ra
Adatlap frissítve:2021-12-02 13:07:28
Forrás:
Vízterület:Balaton déli part

Általános ismertető:

Akinek a horgászat sokat jelent az a Hethland Zamárdi VSZ Üdülő területén megtalálja, amit keresett! Nagyszerű hangulat, óriási érdeklődés, izgalmas újdonságok várják a horgászokat.

Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek rendezvényeink, ahol a legmagasabb igényeket is kielégítő vendéglátással állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Információk:

icon Szállás típus Kőház
icon Férőhelyek száma 100
icon Közvetlen vízparti icon
icon Vízparttól való távolság Nincs megadva
icon Ár Nincs megadva
icon Fűtési lehetőség icon
icon Villany icon
icon Zuhanyozási lehetőség icon
icon Csónak használat icon
icon Sátorozási lehetőség Nincs megadva
icon Stég használat icon
icon Jakuzzi Nincs megadva
icon Szauna Nincs megadva
icon Szép kártya elfogadás icon
icon GPS Északi szél. (fok) 46.885948
icon GPS Keleti hossz.(fok) 17.948457
icon Google maps link Útvonalterv

Árak:

https://hethland.hu/arak/

Felszereltség:

A Zamárdiban lévő üdülő két épületből áll, a főépületben 2-3 ágyas panorámás szobák találhatók saját fürdőszobával. A második emeleten található elegáns exkluzív superior szoba biztosítja vendégeink maximális kényelmét. Elosztásából kifolyólag családi lakosztályként is szolgálhat.

Az üdülő másik részén, amely a parthoz közelebb esik, 20 darab felújított retro apartman került kialakításra gyermekkorunk nyaralásainak hangulatában. Az üdülőkomplexum retro apartmanjai egyre népszerűbbek a családok és fiatal csoportok körében, ezért kettő apartmanban hat-hat darab emeletes ágy került elhelyezésre. Az üdülő célja, hogy minden korosztálynak kikapcsolódást biztosítson, elégedetten távozzanak üdülőnkből és a következő évben újra ide képzeljék el a nyaralásukat.

Kiemelt ajánlat:

balatoni nyaraló

Megközelíthetőség:

Zamárdi (Környéke)

8621 Zamárdi, Kiss Ernő utca 3.

Környék leírása:

Elege van a városi zajból, a rohanásból és a fárasztó hétköznapokból? Kitűnő stressz oldó tevékenység a horgászás, lehetőség ad lecsendesedni és sikerélményt is nyújthat Önnek.

A régió és közvetlen környezetünk számtalan programkínálattal szolgál a hozzánk ellátogatóknak, mely az év számos hónapjában biztosít lehetőséget a pihentető szórakozásra.

Sportbarátok! Magyarország hobbisportját népszerűsítve Zamárdi csodálatos partján megrendezésre kerülő horgászversenyekkel, horgászkonferenciákkal nyáron is várjuk minden Balatonon horgászni vágyó, kisebb-nagyobb baráti társaság jelentkezését. Az üdülő területén lévő horgászboltunkban minőségi horgásztermékek vásárolhatóak, illetve közvetlenül horgászengedély, napijegy is beszerezhető.

Kiemelt ajánlat:

balatoni nyaraló
Váltás nagyobb térképre

Foglaltsági táblázat:

Nincs foglaltsági tábla kitöltve.
Figyelem, az odal csak tájékoztató jellegű, pontos információkért keresse fel a hirdetőt, a szállásadó képviselőjét! Az itt megjelenített információkért sem a horgasznyaralo.hu weboldal üzemeltetője, sem a hirdetést elhelyező személy, vállalkozás felelőséget nem vállal !

Időjárás:

Felhőkép

Hőtérkép

Széltérkép

Partnereink:

Ingyenes társkereső