Horgásztanya a Pécsi tó mellett

Orfű
Régió:   Baranya megye
Kapcsolattartó:
Telefon:72/498-296
Telefon:
E-mail:  mutat
Internet: Ugrás a weboldalra
Adatlap frissítve:2016-09-04 18:51:08
Forrás:http://www.hebmesz.hu/
Vízterület:Pécsi tó

Általános ismertető:

Az orfűi horgásztanya tulajdonosa a Horgász Egyesületek Baranya Megyei Szövetsége. A tanya Pécstől 16 km-re Északra a Mecsek hegységben, a mindössze 800 lelket számláló Orfű településen, a 69 hektáros Pécsi-tó mellett található. Vizét kristálytiszta, minden szennyeződéstől mentes barlangvíz táplálja. A hegyekkel körülvett tavat az ország egyik legszebb kirándulóközpontjaként, jó horgászvizeként tartják nyilván. A horgászatot, a túrázást, kerékpározást, lovaglást és aktív pihenést kedvelők igazi paradicsoma.

Közvetlen a tóparton lévő, korszerűen felszerelt horgásztanya, saját stéggel és csónakhasználati lehetőséggel, várja a hazai és külföldi horgászokat.

A horgásztanya két részből tevődik össze egy apartman jellegű új önálló házból, ahol a földszinten jól felszerelt konyha, társalgó, zuhanyozó, az emeleten 2 db 2 ágyas és 1 db egyágyas szoba és zuhanyzó áll a vendégek rendelkezésére.

A mellette lévő régi stílusú tornácos épületben 2 db 2 ágyas szoba, WC-zuhanyzóval, közös konyhával, és 1-1 db 3, illetve 4 ágyas szoba, WC-zuhanyzó, konyhával. A közös nagy társalgóban többen is kisebb csoportokban beszélgethetnek, kártyázhatnak, vagy kábeltévét nézhetnek.

A zárt udvari parkoló, a haltisztító hely, saját csónakkikötő és a szabadtéri tűzhelyek a vendégek kényelmét szolgálják.

A tanya május 1.-től október 31.-ig üzemel. Csónakhasználat a szállás árában van, horgászengedély a helyszínen igény szerint váltható. A horgásztanyával szemben tisztított vizű strand és aquapark áll rendelkezésre. A Pécsi-tó vizébe korszerűen kiépített strand az ország egyik legszebb és legkellemesebb fürdője a már itt járt vendégek véleménye szerint. Orfűtől nem messze található a melegvizes strandjáról ismert Magyarhertelend (5 km) és Sikonda (10 km).
OTP és MKB SZÉP kártyát elfogadunk!
Remélhetőleg mielőbb ellátogatnak Orfűre, és igénybe veszik szálláshelyünket!

Árak:

Felszereltség:

Környék leírása:

A Pécsi-tó vizébe korszerűen kiépített strand az ország egyik legszebb és legkellemesebb fürdője a már itt járt vendégek véleménye szerint. Orfűtől nem messze található a melegvizes strandjáról ismert Magyarhertelend (5 km) és Sikonda (10 km).

Megközelíthetőség:

Orfű (Környéke)

Információk:

Szállás típus Kőház
Férőhelyek száma 12
Közvetlen vízparti
Vízparttól való távolság 20 méter
Ár Nincs megadva
Fűtési lehetőség Nincs megadva
Villany
Zuhanyozási lehetőség
Csónak használat
Sátorozási lehetőség Nincs megadva
Stég használat
Szép kártya elfogadás
GPS Északi szél. (fok) 46.149446
GPS Keleti hossz.(fok) 18.14289

Foglaltsági táblázat:

Nincs foglaltsági tábla kitöltve.

Időjárás

Felhőkép

Hőtérkép

Széltérkép