Kisdunaszállás

2300 Ráckeve
Kerek-Zátony 31.
Régió:   Pest megye
Kapcsolattartó: Schenk József
Telefon:06/20/324/4055
Telefon:06-20-324-40-55
E-mail:  mutat
Internet: Ugrás a weboldalra
Adatlap frissítve:2017-11-20 19:47:46
Forrás:
Vízterület:Ráckevei-Soroksári Duna-ág

Általános ismertető:

Szállásunk, rekreációs parkunk egy kis dunai szigeten helyezkedik el Ráckevén, a Kerek-Zátony szigeten, ahol nincs benzingőz, dudaszó, csak madárcsicsergés és a CSÖND. Aki kikapcsolódni, elszabadulni vágyik a gyors városi élettől, annak tökéletes kikapcsolódás ez a hely. A közvetlen vízparti szálláshely, amely csendes, nyugodt környéken helyezkedik el. A szálláshoz közvetlen stég tartozik, amely fürdéshez és horgászathoz is kiválóan alkalmas. A csendesebb pihenésre vágyóknak ajánljuk, akik a kisebb, családiasabb elhelyezést és a nem túl nagy nyüzsgést szeretik.

Természetesen a nyugodt pihenés mellé ingyenesen biztosítjuk a technika és a komfort azon mindennapi igényeit, mint a wifi, TV, kerti sütés, nyárs és a jól felszerelt közösségi konyha, közösségi terem. Különálló szobáinkhoz, melyből jelenleg nyolc darab van új, és tisztán tartott különálló női- és férfi vizesblokk tartozik.

A szigetre bejutás vízi közlekedési eszköz hiányában személyszállító RÉV-vel lehetséges (cím: Ráckeve, Keszeg sor 34), amely a szállástól 40 métere közlekedik. A nyári menetrend szerint hétfőtől csütörtökig óránként, péntek-szombat-vasárnap pedig félóránként közlekedik

Konyha felszerelésünk az alábbiakból áll: hűtőszekrény, hűtőláda, kenyérpirító, vízforraló, mikrohullámú sütő, kávéfőző, gáz- és villanytűzhely, poharak, csészék, lábosok, tányérok és eszcájgok.

Árak:

szoba árak: 1 fő/éjszaka/szoba 4000 Ft.-
szoba árak: 2 fő/éjszaka/szoba 6500 Ft.-
sátorozás: 1 fő/éjszaka 1100 Ft.-

Felszereltség:

wifi, TV, kerti sütés, nyárs és a jól felszerelt közösségi konyha

Környék leírása:

Ráckeve és térsége természeti és ember alkotta turisztikai attrakcióval bőven rendelkezik. A terület legjelentősebb vonzereje a víz, hisz az összes település a Duna partján, vagy közvetlen közelében található. A Duna, a Ráckevei-Soroksári Duna-ág (röviden: RSD ), a holtágak és bányatavak mind-mind olyan természeti vonzerők, melyek meghatározóak a térség idegenforgalmában. A táj egy hajókirándulás, vagy evezőtúra során igazán lenyűgöző látvány.

Megközelíthetőség:

Ráckeve (Környéke)

Információk:

Szállás típus Kőház
Férőhelyek száma 14
Közvetlen vízparti
Vízparttól való távolság 4 méter
Ár 4000 Ft/fő/éj-től
Fűtési lehetőség
Villany
Zuhanyozási lehetőség
Csónak használat
Sátorozási lehetőség
Stég használat
Szép kártya elfogadás
GPS Északi szél. (fok) 47.147119
GPS Keleti hossz.(fok) 18.951215

Foglaltsági táblázat:

Nincs foglaltsági tábla kitöltve.

Időjárás

Felhőkép

Hőtérkép

Széltérkép