Kisdunaszállás

2300 Ráckeve
Kerek-Zátony 31.
Régió:   Pest megye
Kapcsolattartó: Schenk József
Telefon:06/20/324/4055
Telefon:06-20-324-40-55
E-mail:  mutat
Weblap: Ugrás a hirdető weboldalára
Adatlap frissítve:2017-11-20 19:47:46
Forrás:
Vízterület:Ráckevei-Soroksári Duna-ág

Általános ismertető:

Szállásunk, rekreációs parkunk egy kis dunai szigeten helyezkedik el Ráckevén, a Kerek-Zátony szigeten, ahol nincs benzingőz, dudaszó, csak madárcsicsergés és a CSÖND. Aki kikapcsolódni, elszabadulni vágyik a gyors városi élettől, annak tökéletes kikapcsolódás ez a hely. A közvetlen vízparti szálláshely, amely csendes, nyugodt környéken helyezkedik el. A szálláshoz közvetlen stég tartozik, amely fürdéshez és horgászathoz is kiválóan alkalmas. A csendesebb pihenésre vágyóknak ajánljuk, akik a kisebb, családiasabb elhelyezést és a nem túl nagy nyüzsgést szeretik.

Természetesen a nyugodt pihenés mellé ingyenesen biztosítjuk a technika és a komfort azon mindennapi igényeit, mint a wifi, TV, kerti sütés, nyárs és a jól felszerelt közösségi konyha, közösségi terem. Különálló szobáinkhoz, melyből jelenleg nyolc darab van új, és tisztán tartott különálló női- és férfi vizesblokk tartozik.

A szigetre bejutás vízi közlekedési eszköz hiányában személyszállító RÉV-vel lehetséges (cím: Ráckeve, Keszeg sor 34), amely a szállástól 40 métere közlekedik. A nyári menetrend szerint hétfőtől csütörtökig óránként, péntek-szombat-vasárnap pedig félóránként közlekedik

Konyha felszerelésünk az alábbiakból áll: hűtőszekrény, hűtőláda, kenyérpirító, vízforraló, mikrohullámú sütő, kávéfőző, gáz- és villanytűzhely, poharak, csészék, lábosok, tányérok és eszcájgok.

Információk:

icon Szállás típus Kőház
icon Férőhelyek száma 14
icon Közvetlen vízparti icon
icon Vízparttól való távolság 4 méter
icon Ár 4000 Ft/fő/éj-től
icon Fűtési lehetőség icon
icon Villany icon
icon Zuhanyozási lehetőség icon
icon Csónak használat icon
icon Sátorozási lehetőség icon
icon Stég használat icon
icon Jakuzzi Nincs megadva
icon Szauna Nincs megadva
icon Szép kártya elfogadás icon
icon GPS Északi szél. (fok) 47.147119
icon GPS Keleti hossz.(fok) 18.951215
icon Google maps link Útvonalterv

Árak:

szoba árak: 1 fő/éjszaka/szoba 4000 Ft.-
szoba árak: 2 fő/éjszaka/szoba 6500 Ft.-
sátorozás: 1 fő/éjszaka 1100 Ft.-

Felszereltség:

wifi, TV, kerti sütés, nyárs és a jól felszerelt közösségi konyha

Kiemelt ajánlat:

balatoni nyaraló

Megközelíthetőség:

Ráckeve (Környéke)

Környék leírása:

Ráckeve és térsége természeti és ember alkotta turisztikai attrakcióval bőven rendelkezik. A terület legjelentősebb vonzereje a víz, hisz az összes település a Duna partján, vagy közvetlen közelében található. A Duna, a Ráckevei-Soroksári Duna-ág (röviden: RSD ), a holtágak és bányatavak mind-mind olyan természeti vonzerők, melyek meghatározóak a térség idegenforgalmában. A táj egy hajókirándulás, vagy evezőtúra során igazán lenyűgöző látvány.

Kiemelt ajánlat:

balatoni nyaraló
Váltás nagyobb térképre

Foglaltsági táblázat:

Nincs foglaltsági tábla kitöltve.
Figyelem, az odal csak tájékoztató jellegű, pontos információkért keresse fel a hirdetőt, a szállásadó képviselőjét! Az itt megjelenített információkért sem a horgasznyaralo.hu weboldal üzemeltetője, sem a hirdetést elhelyező személy, vállalkozás felelőséget nem vállal !

Időjárás:

Felhőkép

Hőtérkép

Széltérkép

Partnereink:

Ingyenes társkereső