Liget Nyaraló - 5db faház

Balatonboglár
Szabadság liget 3/c
Régió:   Balaton
Kapcsolattartó: Rácz Tímea
Telefon:06-30/653-9123
Telefon:
E-mail:  mutat
Weblap: Ugrás a hirdető weboldalára
Adatlap frissítve:2019-02-07 13:35:07
Forrás:
Vízterület:Balaton

Általános ismertető:

A Nyaraló a vízparttól kb. 40 méterre, egy kis utca elválasztásával helyezkedik el. Ez egy keskeny üdülőrész, ahol két "sorban" helyezkednek el a faházas üdülők. A Liget Nyaraló így nem közvetlen vízparti, hanem a 40 méteres távolságot egy kis utcából kell megtenni a vízpartig. Saját stéggel rendelkezünk és védett stéglejárattal, ami közvetlenül az üdülővel szemben található. A faházaink átépítésre kerültek, a közös helyiségeket és a kertet egyaránt fejlesztettük és fejlesztjük jelenleg is.

Öt darab hőszigetelt faház áll a Vendégeink rendelkezésére, melyek közül 4 kétszobás-komfortos és 1 egyszobás-komfortos.

Információk:

icon Szállás típus Faház
icon Férőhelyek száma 20
icon Közvetlen vízparti icon
icon Vízparttól való távolság 40 méter
icon Ár Nincs megadva
icon Fűtési lehetőség Nincs megadva
icon Villany icon
icon Zuhanyozási lehetőség icon
icon Csónak használat Nincs megadva
icon Sátorozási lehetőség Nincs megadva
icon Stég használat icon
icon Jakuzzi Nincs megadva
icon Szauna Nincs megadva
icon Szép kártya elfogadás Nincs megadva
icon GPS Északi szél. (fok) 46.769419
icon GPS Keleti hossz.(fok) 17.624457
icon Google maps link Útvonalterv

Árak:

Árakről bővebben a weblapukon.

A szállás foglalása telefonon, postai úton, vagy e-mailben történhet. A turnusok kialakítása a szabad helyektől függ. A lefoglalás akkor válik érvényessé, ha a fizetendő összeg 30 %-át a Vendég befizeti bankszámlánkra, esetleg postai csekken eljuttatja a címünkre. Előleget az üdülés lemondása után visszautalni nem áll módunkban.

A szállást az érkezés napján 12 órától foglalhatják el a vendégek, a távozás napján pedig 10 órakor a kulcsot az épületgondnoknak át kell adni. Érkezéskor néhány adat (név, lakcím, személyi igazolvány száma) nyilvántartásba kerülnek, amit természetesen bizalmasan kezelünk, azonban elengedhetetlen részét képezik az adóbevallásoknak.

Felszereltség:

A kétszobás-komfort típusú: két különálló szoba, melyek férőhelye 5 fő (3+2). A szobákhoz modern kialakítású zuhanyzó és wc tartozik. A szobákban televízió, valamint egyéb, pihenést szolgáló kiegészítő található. A szobákban televízió, valamint egyéb, pihenést szolgáló kiegészítő található. Az előtérben pedig hűtőszekrény, mikorhullámú sütő és néhány használati eszköz került elhelyezésre. A szobákat modern bútorokkal szereltük fel a kényelmes pakolhatóság lehetőségét biztosítva. A házhoz tartozik a virágokkal díszített fedett terasz, mely nádrolóval igény szerint körbezárható. A műanyag bútorok itt is megtalálhatók. Minden házhoz külön az étkezéshez szükséges eszközök vannak elhelyezve. A fürdőszobákban törülköző, fürdőlepedő, szappan és toalett papír is van. A szobákban az ágynemű minden esetben rendelkezésre áll, a tollpárnára allergiásoknak külön kérésre más típusú párnát biztosítunk.

Az egyszobás-komfort típusú: egy szoba és fürdőszoba található benne, valamint hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, néhány használati eszköz és televízió. A férőhelyek száma 2 fő, igény esetén pótágyazható, azonban a ház így eléggé szűkössé válik. A fürdőszobákban törülköző, fürdőlepedő, szappan és toalett papír is van. A szobában az ágynemű minden esetben rendelkezésre áll, a tollpárnára allergiásoknak külön kérésre más típusú párnát biztosítunk. Ennél a faháznál is kiépítésre került a fedett terasz, mely elengedhetetlen a balatoni hangulathoz. Természetesen nádrolóval körbezárható.

A kert is átalakult, melyet fák, bokrok és virágok gazdagítanak, továbbá kialakításra került egy strandröplabda pálya is, melyen remélhetőleg a röpizésen kívül a tollas és a foci örömei is élvezhetőek.

Az étkezési lehetőség önellátó - a kis konyha keretein belül -, vagy a Nyaralóval szemben lévő Kaposcukor éttermében előzetesen megrendelhető. A városban még számos étterem várja a vendégeket (Rózsakert Vendéglő {www.roozsakert.fw.hu}, Gast Royal ételfutár, stb.). Az árak előzetes egyeztetés alapján lekérhetők.

Kiemelt ajánlat:

balatoni nyaraló

Megközelíthetőség:

Balatonboglár (Környéke)

Környék leírása:

Kiemelt ajánlat:

balatoni nyaraló
Váltás nagyobb térképre

Foglaltsági táblázat:

Nincs foglaltsági tábla kitöltve.
Figyelem, az odal csak tájékoztató jellegű, pontos információkért keresse fel a hirdetőt, a szállásadó képviselőjét! Az itt megjelenített információkért sem a horgasznyaralo.hu weboldal üzemeltetője, sem a hirdetést elhelyező személy, vállalkozás felelőséget nem vállal !

Időjárás:

Felhőkép

Hőtérkép

Széltérkép

Partnereink:

Ingyenes társkereső