Matula nyaralóház

Gyomaendrőd
Régió:   Békés megye
Kapcsolattartó: Fekécs Gabriella
Telefon:+36302994323
Telefon:+36305524271
E-mail:  mutat
Weblap: Ugrás a hirdető weboldalára
Adatlap frissítve:2021-06-15 14:43:19
Forrás:
Vízterület:Bónom-zug

Általános ismertető:

Szeretettel várjuk Önöket a - Körösök völgyében - Gyomaendrődön a Bónom-zugi Matula vízparti nyaralóban.
A horgászni és pihenni vágyóknak festői környezetben elhelyezkedő nyaralónk egész évben nyitva áll. A horgászat mellett számos egyéb kikapcsolódási lehetőség várja kedves vendégeinket. Látogassanak el a gyomai Liget gyógyfürdőbe, az Endrődi tájházba, a Babamúzeumba, Szarvasi arborétumba, a dévaványai Sterbetz István Túzokvédelmi Látogatóközpontba. A környék nyaranta számos rendezvénynek ad otthont, amiről az interneten széleskörű tájékoztatást találhat.
Egyedülállóan szép nyárfasor mentén juthatnak el a vízparthoz közel fekvő, padlásszobás nyaralóhoz. A házban a földszinten található a nappali TV-vel, hűtő-vel, a felszerelt konyhában megtalálható minden szükséges eszköz ami a sütéshez-főzéshez elengedhetetlen. Ugyanitt fürdőszoba tusolóval, WC-vel. A padlástérben egy különálló háromszemélyes hálószoba és egy 2+1 ágyas szoba van. Szükség esetén további egy fekvőhely alakítható ki. Az árnyékos kertben van tűzrakó-hely, a szalonnasütéshez nyársak, bogrács, grillezéshez pedig egy kőgrill. A stég teljes szélességben horgászható. A parton halpucolásra valamint pihenésre kialakított asztalok és ülőhelyek találhatók.
A gyomaendrődi Kőrösi Weekend horgászboltban válthatja meg horgászjegyét valamint kedvére válaogathat a bolt széles választékából! A nálunk nyaralóknak az üzletben lehetőségük van kedvezmény igénybevételére.

Információk:

icon Szállás típus Kőház
icon Férőhelyek száma 6
icon Közvetlen vízparti icon
icon Vízparttól való távolság 15 méter
icon Ár Nincs megadva
icon Fűtési lehetőség icon
icon Villany icon
icon Zuhanyozási lehetőség icon
icon Csónak használat icon
icon Sátorozási lehetőség icon
icon Stég használat icon
icon Szép kártya elfogadás icon
icon GPS Északi szél. (fok) 46.939197
icon GPS Keleti hossz.(fok) 20.748671
icon Google maps link Útvonalterv

Árak:

20000/éj-től

Felszereltség:

Műholdas TV, hűtő, fagyasztó, jól felszerelt konyha, fürdőszoba zuhanyzóval, WC, bográcsozási/tűzrakási lehetőség, stég, csónak, sátorozási lehetőség

Kiemelt ajánlat:

balatoni nyaraló

Megközelíthetőség:

Gyomaendrőd (Környéke)

46-os főút

Környék leírása:

Endrődi Tájház, Bárka Látogatóközpont, Szent Antal Sütőház, Kner Múzeum, Liget Fürdő, Lombkorona Sétány és Kilátó, Sterbetz István Túzokvédelmi Látogatóközpont KMNP, Nyári programok a környező településeken

Kiemelt ajánlat:

balatoni nyaraló
Váltás nagyobb térképre

Foglaltsági táblázat:

Nincs foglaltsági tábla kitöltve.
Figyelem, az odal csak tájékoztató jellegű, pontos információkért keresse fel a hirdetőt, a szállásadó képviselőjét! Az itt megjelenített információkért sem a horgasznyaralo.hu weboldal üzemeltetője, sem a hirdetést elhelyező személy, vállalkozás felelőséget nem vállal !

Időjárás:

Felhőkép

Hőtérkép

Széltérkép

Partnereink:

Ingyenes társkereső