Mucha Nyaralok Dinnyelapos üdülősor

Békésszentandrás
Régió:   Békés megye
Kapcsolattartó: Mucha Györgyné
Telefon:06303669608
Telefon:
E-mail:  mutat
Weblap: Ugrás a hirdető weboldalára
Facebook: Ugrás a facebook-ra
Adatlap frissítve:2022-10-18 19:53:34
Forrás:www.muchanyaralok.hu
Vízterület:K4ákafoki holtág

Általános ismertető:

3 + 2 fő befogadására alkalmas szállás

Ez az apartman a körös parti horgászat kiváló helyszíne, igazi horgász nyaraló a szemben lévő nádfallal.. Békésszentandráson a kákafoki holtágon, közvetlenül a vízparton, a Dinnyelaposi üdülősoron helyezkedik el az apartman. A körös parti nyaraló kőépület, padlásszobás, 1 légtérben található az alsó és felső szint, nincs külön szobákra leválasztva.

A körös parti apartman felső szintjén 3 db 1 személyes ágy és 2 db vastag szivacsbetét áll a nyaralók rendelkezésére. Az alsó szinten egy kihúzható két személyes ágy található igy mozgáskorlátozottak számára is alkalmas.

A nyaraló konyhája, edényekkel felszerelt (kb. 8 főre tányérok, evőeszközök, poharak, kávés csészék, négy személyes kávéfőző, mikrohullámú sütő, lábasok, tepsi, gázsütő, közepes méretű hűtőszekrény).

Tévé, műholdas csatornák elérhetők az apartmanban. A körös parti horgász nyaralóban tisztálkodási lehetőségként zuhanyzó, kézmosó kagyló található, normál angol WC az épületen kívül található. A víz fúrt kútból van a rendszerre kapcsolva (fürdésre, főzésre alkalmas) ivásra azonban inkább nem javaslom.

Az apartman udvarába kocsival be lehet állni zárható az udvar, ezáltal jó a közbiztonság. A szállás udvarának utca felőli része közös az ikerszomszéddal, a partrész sövénnyel, kerítéssel került leválasztásra.

A körös parti horgászat céljára külön stég van kiépítve, de a partról is lehet horgászni. Szemben az apartmannal összefüggő ősnádas terül el, nincsenek házak. A víz teljes szélességben alkalmas a horgászatra. A nyaraló mellett a parton van szalonnasütő, kerti grill és bográcsozási lehetőség. Ehhez Önnek kell felszerelést hozni pl.: bogrács stb.

Az apartman mellett a parton fa kerti pagoda áll a nyaralók rendelkezésére. Egy 5.5 m-es műanyag csónak áll folyamatosan a nyaralók rendelkezésére horgászat, vagy csónakázás céljára. Az apartmannál a parton van egy pince nyáron, kellemes, hűvös sok mindent be lehet pakolni horgászbotok, sör stb. A horgász nyaraló hoz L-alakú terasz tartozik műanyag kerti bútorral. Körös parti fürdési, úszási lehetőség nyílik a holtágban, a stég létrával felszerelt a vízbe be, és kijövetelhez.

Információk:

icon Szállás típus Kőház
icon Férőhelyek száma 4
icon Közvetlen vízparti icon
icon Vízparttól való távolság 15 méter
icon Ár Nincs megadva
icon Fűtési lehetőség icon
icon Villany icon
icon Zuhanyozási lehetőség icon
icon Csónak használat icon
icon Sátorozási lehetőség icon
icon Stég használat icon
icon Jakuzzi Nincs megadva
icon Szauna Nincs megadva
icon Szép kártya elfogadás icon
icon GPS Északi szél. (fok) 46.857258
icon GPS Keleti hossz.(fok) 20.498349
icon Google maps link Útvonalterv

Árak:

Felszereltség:

Felszerelt konyha, stég, csónak, zárt parkoló

Kiemelt ajánlat:

balatoni nyaraló

Megközelíthetőség:

Békésszentandrás (Környéke)

44-es főútvonal

Környék leírása:

Kiemelt ajánlat:

balatoni nyaraló
Váltás nagyobb térképre

Foglaltsági táblázat:

Nincs foglaltsági tábla kitöltve.
Figyelem, az odal csak tájékoztató jellegű, pontos információkért keresse fel a hirdetőt, a szállásadó képviselőjét! Az itt megjelenített információkért sem a horgasznyaralo.hu weboldal üzemeltetője, sem a hirdetést elhelyező személy, vállalkozás felelőséget nem vállal !

Időjárás:

Felhőkép

Hőtérkép

Széltérkép

Partnereink:

Ingyenes társkereső