Mura Völgye Vendégház

8868 Murarátka
Kossuth Lajos út. 26
Régió:   Zala megye
Kapcsolattartó: Szabó Zsófia (munkaidőben)
Telefon:+36-30-575-0407
Telefon:
E-mail:  mutat
Weblap: Ugrás a hirdető weboldalára
Adatlap frissítve:2021-10-31 08:35:11
Forrás:
Vízterület:Alsószemenyei Öreg tó

Általános ismertető:

A tó bejáratától mindössze 9 percnyire található Murarátkán a Mura Völgye Vendégház.
A tó magyar-horvát-szlovén hármashatár mentén helyezkedik el, Zala Megyei Muraszemenye község közigazgatási területén, külterületen található a Mura folyó hullámterében. A Mura kanyartól 150 méterre található.
A tó közvetlen közelében több holtág is található, ingatlanát körbe rét-gyep határolja. Északra tőle, légvonalban 300 méterre található a település és az M70-es autóút, délre pedig a Mura folyó.
A terület természetvédelmi oltalom alatt áll, Natura 2000 védelmi előírások vonatkoznak rá.

A vendégház a Mura mentén elhelyezkedő nyugodt, csendes környezetű Murarátkán található. Az év mindennapján várja az idelátogatók és a megszállni vágyókat. A környéken számos kirándulási, természetjárási és szabadtéri program (horgászat, bicikli) található. Mindezek mellett érdemes szót ejteni a Zalakaros és Lenti adta wellness élményekről. Igazi feltöltődést és kikapcsolódást nyújt minden korosztály számára.

A vendégház egyaránt igénybe vehető baráti társaságoknak, családoknak. Kialakítását tekintve 2 szoba található amelyben 6 fő kényelmesen elfér ezen felül egy nappali ahol plusz 1 fő helyét tudjuk biztosítani. Konyhája teljesen felszerelt amely lehetőséget ad a főzésre. Fürdő, WC egyaránt megtalálható. A vendégházhoz tartozik egy kiépített terasz, és udvar amely miatt a kinti sütés-főzés is lehetséges, ehhez eszközöket a ház nyújtja.

Információk:

icon Szállás típus Kőház
icon Férőhelyek száma 7
icon Közvetlen vízparti icon
icon Vízparttól való távolság 700 méter
icon Ár 6000 Ft/fő/éj-től
icon Fűtési lehetőség icon
icon Villany icon
icon Zuhanyozási lehetőség icon
icon Csónak használat icon
icon Sátorozási lehetőség Nincs megadva
icon Stég használat icon
icon Jakuzzi Nincs megadva
icon Szauna Nincs megadva
icon Szép kártya elfogadás icon
icon GPS Északi szél. (fok) 46.449938
icon GPS Keleti hossz.(fok) 16.680749
icon Google maps link Útvonalterv

Árak:

Felszereltség:

A Mura Völgye Vendégház a Mura mentén elhelyezkedő nyugodt, csendes környezetű Murarátkán található. Elhelyezkedése előnyös hiszen a Horvát határátkelőtől 5km-re míg a Szlovén határtól 15km-re fekszik. Rengeteg kirándulási lehetőség adódik helyileg és a környező településeken egyaránt. Tőle 30km-re fekszik Lenti mely híres termálfürdőjéről, illetve 40 percre Zalakaros mely hatalmas vízi parkkal várja az oda látogatókat. A közelben találhatóak szabad tavak, víztározók ahol horgászási lehetőségek adódnak, és, hogy a gyermekek se maradjanak ki semmi jóból megközelítőleg 50 percre található Zalaszabar mely országszerte híres kalandparkjáról. A vendégházban található 2 szoba mely 6 férőhelyet biztosít, de szükség esetén a pótágyazás megoldható. Konyhája felszerelt így a főzés lehetősége is adott, illetve udvari grillezésre/bográcsozásra egyaránt van lehetőség. A vendégházhoz hatalmas udvar és terasz is tartozik, amely a reggeli és az esti órákban teljes feltöltődést idéz elő. A vendégház tulajdonosai egyaránt azon vannak, hogy az Ön pihenése a legjobb legyen.

Kiemelt ajánlat:

balatoni nyaraló

Megközelíthetőség:

Murarátka (Környéke)

Környék leírása:

Kiemelt ajánlat:

balatoni nyaraló
Váltás nagyobb térképre

Foglaltsági táblázat:

Nincs foglaltsági tábla kitöltve.
Figyelem, az odal csak tájékoztató jellegű, pontos információkért keresse fel a hirdetőt, a szállásadó képviselőjét! Az itt megjelenített információkért sem a horgasznyaralo.hu weboldal üzemeltetője, sem a hirdetést elhelyező személy, vállalkozás felelőséget nem vállal !

Időjárás:

Felhőkép

Hőtérkép

Széltérkép

Partnereink:

Ingyenes társkereső