S Big Fish Lake házai 7db

5700 Gyula
Sándorhegy 277/23
Régió:   Békés megye
Kapcsolattartó:
Telefon:+36 70 601 6601
Telefon:
E-mail:  mutat
Weblap: Ugrás a hirdető weboldalára
Facebook: Ugrás a facebook-ra
Adatlap frissítve:2021-06-26 08:48:53
Forrás:
Vízterület:Sándorhegyi Big Fish Lake Szabadidő-és Élményközpont

Általános ismertető:

A Sándorhegyi Big Fish Lake Szabadidő-és Élményközpont hazánk turizmusának egyik meghatározó, a Dél-Alföld legkedveltebb településének, a kolbászáról, a fürdőjéről és a váráról híres Gyula városának közigazgatási területén található. Az 1970-es években agyagnyerőhelyként szolgáló, majd később öt tóból álló horgászvíz sokak kedvelt horgászturisztikai célpontjává vált az idők folyamán. 2020 nyarán az első négy tó egybenyitásra került, így kialakítva a közel 8 ha-os vízfelületű Big Fish Lake-t, míg az ötödik tavat, a Harcsást a napijegyes horgászoknak készítjük elő.

Mindkét tó partja rendezett; a Big Fish Lake mentén terebélyes nyárfák adnak árnyékot a horgászoknak. 2020 nyarán nagymértékű fejlesztés indult el: a könnyebb megközelítést elősegítve új bekötőút létesült, valamint 20 személygépkocsi parkolását tudjuk kulturált környezetben biztosítani. Vagyonvédelmi okok miatt a tó körbekerített, kamerarendszerrel ellátott. Kibővített, női és férfi vizesblokk (WC-k és tusolók) teszi komfortosabbá a nálunk eltöltött időt. Korszerű büfével, kisebb családi-baráti-vállalati rendezvények befogadására szolgáló teremmel, kültéri terasszal, széles italválasztékkal, gyulai hentesmestert által készített igazi gyulai kolbásszal várjuk vendégeinket.

Big Fish Lake

Medre több helyen agyagos-márgás; a part mellett néhány méterrel sok helyen egyenetlen, gödrökkel szabdalt, olykor kisebb-nagyobb területeken iszapos. A tavakat elválasztó földnyelvek elbontásával, majd az így létrejött egybenyitással rendkívül változatos mederalakulatok keletkeztek, komoly fejtörést adva a horgászoknak.

A tó átlagos mélysége 2,5 méter, de vannak helyek, ahol a 3,5 métert is meghaladja. A kígyósi (Szabadkígyós) út felőli partoldal teljes hosszában náddal, bokrokkal, fákkal szegélyezett. Ezen a partszakaszon alámosott, komoly padmalyok adnak búvó-és hűsítő helyet a kapitális halaknak. Az összenyitások helyén 3 db benyúló földnyelv húzódik a vízbe, jó haltartó helyként szolgálva. A tó átlagos szélessége 150 méter.
A Big Fish Lake partján 8 db horgászállás található (ebből 7 db, 4 fő befogadására alkalmas ház), stéggel, áramvételi lehetőséggel. A házak hűtő-fűtő klímával, hűtővel, elektromos főzővel, ágyakkal vannak felszerelve. Az esti-éjszakai horgászatot megkönnyíti a házakon található térvilágítás.

A kétszintes központi épület egy kiskonyhával, 2 db mosdóhelyiséggel (zuhanyzó és WC) és 8 fő elhelyezésére alkalmas fekvőhellyel rendelkezik. Az előtte található hatalmas terasz a víz fölé lóg, így akár a bejárati ajtóból is horgászhatunk.

Halállománya

A tavak egybenyitását megelőzően lehalászás történt. A 10 kilogramm feletti pontyok és amurok visszahelyezésre kerültek, valamint néhány termetesebb süllő is a sok apróhal miatt. A tóban található kapitális harcsák legnagyobb része már más vizekben úszkál, azonban néhány példány elbújt a lehalászás során, így horogra akadhat egy-egy nagybajuszú is.

A tóban található nagytestű halak (10 kg felettiek) legnagyobb része ponty, viszont az amurok mennyisége is jelentős. A pontyok és az amurok közül a legnagyobb példányok megközelítik a 20 kg-ot. A ragadozó halak közül süllő fordul elő nagyobb példányszámban. A harcsák közül a legnagyobb elérheti a 80 kg-ot is. A halállományt színesítik a nagyméretű tokhalak is, melyek közül a legkisebb példány is közel 20 kg-os.

Információk:

icon Szállás típus Kőház
icon Férőhelyek száma 28
icon Közvetlen vízparti icon
icon Vízparttól való távolság 5 méter
icon Ár Nincs megadva
icon Fűtési lehetőség Nincs megadva
icon Villany icon
icon Zuhanyozási lehetőség icon
icon Csónak használat icon
icon Sátorozási lehetőség Nincs megadva
icon Stég használat icon
icon Jakuzzi Nincs megadva
icon Szauna Nincs megadva
icon Szép kártya elfogadás Nincs megadva
icon GPS Északi szél. (fok) 46.630901
icon GPS Keleti hossz.(fok) 21.236773
icon Google maps link Útvonalterv

Árak:

itt: https://sbigfishlake.hu/

Az ár tartalmazza a faház, valamint horgászhelyhez tartozó eszközök használatát, az áram használatot, WC, zuhanyzó, klíma használatát, valamint az áfát is. Az árak nem tartalmazzák az 450 Ft/fő/éj idegenforgalmi adót, ami a helyszínen fizetendő.

FOGLALÁS ITT: https://sbigfishlake.hu/foglalas/

Felszereltség:

A Big Fish Lake partján 8 db horgászállás található (ebből 7 db, 4 fő befogadására alkalmas ház), stéggel, áramvételi lehetőséggel. A házak hűtő-fűtő klímával, hűtővel, elektromos főzővel, ágyakkal vannak felszerelve. Az esti-éjszakai horgászatot megkönnyíti a házakon található térvilágítás.

A kétszintes központi épület egy kiskonyhával, 2 db mosdóhelyiséggel (zuhanyzó és WC) és 8 fő elhelyezésére alkalmas fekvőhellyel rendelkezik. Az előtte található hatalmas terasz a víz fölé lóg, így akár a bejárati ajtóból is horgászhatunk.

1, 2, 3, 4, 5, 8, 9 horgászhely
Felszereltség: 16 m2 + 7,5 m2 fedett terasz
4 ágy, minikonyha hűtővel, 3×7 m stég, csónak evezőkkel,
ponty bölcső, ponty matrac, mérlegelő zsák állvánnyal
2021-ben:
32 000 Ft /ház/4 fő/6 bot/24 óra
(reggelivel)

Kiegészítő szolgáltatás:ebéd (érkezéskor a recepción kérhető)

Kiemelt ajánlat:

balatoni nyaraló

Megközelíthetőség:

Gyula (Környéke)

5700 Gyula, Sándorhegy 277/23

Környék leírása:

Gyula városa Magyarország keleti szegletében, a Dél-alföldi régióban, Békés megyében, a megyeszékhely Békéscsaba szomszédságában, a román határtól 2 km-re található. Sajátos hangulatával, páratlan építészeti és természeti örökségével, kulturális sokszínűségével, az egész éven át zajló, változatos és minden korosztályt megérintő programajánlatával közkedvelt üdülőhely.

Kiemelt ajánlat:

balatoni nyaraló
Váltás nagyobb térképre

Foglaltsági táblázat:

Nincs foglaltsági tábla kitöltve.
Figyelem, az odal csak tájékoztató jellegű, pontos információkért keresse fel a hirdetőt, a szállásadó képviselőjét! Az itt megjelenített információkért sem a horgasznyaralo.hu weboldal üzemeltetője, sem a hirdetést elhelyező személy, vállalkozás felelőséget nem vállal !

Időjárás:

Felhőkép

Hőtérkép

Széltérkép

Partnereink:

Ingyenes társkereső