Szőlőfürt Nyaraló

6060 Tiszakécske
Bem utca 48. B
Régió:   Bács - Kiskun megye
Kapcsolattartó: S. László
Telefon:06/20/292/5010
Telefon:
E-mail:  mutat
Weblap: Ugrás a hirdető weboldalára
Adatlap frissítve:2019-01-20 20:38:29
Forrás:
Vízterület:Tisza-folyó, Tiszakécskei Holt-Tisza

Általános ismertető:

A Szőlőfürt Nyaralóház Tiszakécskén közvetlenül a Tisza-parti Gyógy-és Élményfürdő szomszédságában helyezkedik el. A termálfürdő főbejáratától kb. 100 méterre. Ennek ellenére a nyaraló épülete csendes, nyugodt helyen van.
A nyaraló a Tisza-folyótól pár száz méterre, a Holt-Tiszától néhány km-re található.

A Közép-Tisza e vidékének horgászatáról ódákat lehetne zengeni. A települést szegélyező nagy Tisza-kanyar számos kapitális halnak ad otthont. Fogtak itt már a horgászok közel 100 kg-os harcsát is, ami máig rekordszámba megy, nemcsak a Tiszán, hanem egész Magyarországon. Aki partról kívánja meghorgászni a vizet választhat lassabb vagy gyorsabb folyású szakaszokat, kövezett ruganyokat, lapos homokos vagy éppen meredekebb agyagos partokat is. Természetesen a legtöbb nagy fogást ígérő beszakadást, gödröt csónakból érhetjük el és helyismeretre is szükségünk lehet. Ehhez kérhetjük a segítőkész helyi horgászok tanácsait is.

Az Élő-Tiszára napi és hetijegy a helyi horgászboltokban is beszerezhető.

Holt-Tisza:

A Holt-Tisza II-es szakasza intenzíven telepített horgászvíz, melynek partját feltöltötték, lehetővé téve azt, hogy nagyszabású horgászversenyeket is le lehessen bonyolítani a holtágon. A III-as szakasz kotrása jelenleg folyamatban van. A holtág IV-es szakasza igazi vadregényes táj, ősnádasokkal és rendkívül gazdag vízi élővilággal. A Holt-Tisza I-es szakaszának képe megegyezik a IV-es szakaszéval, de ez az ág természetvédelmi terület, itt horgászati tevékenység nem engedélyezett. A távcsővel rendelkező természetbúvároknak viszont igazi paradicsom, hiszen madárvilága rendkívül gazdag.
A holtág halállománya rendkívül változatos. Az intenzíven telepített II-es vízbe havi rendszerességgel kerül ponty, a többi halfajból pedig meghatározott időközönként tartanak telepítést. A horgászvízben szép számmal foghatunk csukát, süllőt, balint és harcsát. A nemes halak mellett a holtág keszegfélék és kárászok kiváló élettere. A II-es Holt-Tiszában gyakran foghatóak két kilogramm feletti dévérkeszegek és kiló körüli kárászok. Az országos horgászversenyekről szóló beszámolók mind kiemelték a népszerű versenypálya kiváló adottságait, valamint ,,kapitális dévérkeszegjeit”.

Információk:

icon Szállás típus Kőház
icon Férőhelyek száma 4
icon Közvetlen vízparti icon
icon Vízparttól való távolság 500 méter
icon Ár 5500 Ft/fő/éj-től
icon Fűtési lehetőség icon
icon Villany icon
icon Zuhanyozási lehetőség icon
icon Csónak használat Nincs megadva
icon Sátorozási lehetőség icon
icon Stég használat Nincs megadva
icon Jakuzzi Nincs megadva
icon Szauna Nincs megadva
icon Szép kártya elfogadás icon
icon GPS Északi szél. (fok) 46.931222
icon GPS Keleti hossz.(fok) 20.118275
icon Google maps link Útvonalterv

Árak:

Felszereltség:

Tv, Hűtő, Teafőző, Étkészlet, Edénykészlet stb.

Kiemelt ajánlat:

balatoni nyaraló

Megközelíthetőség:

Tiszakécske (Környéke)

Bács-Kiskun megye észak-keleti csücskében, az ezerarcú Tisza-folyó meseszép kanyarulatában fekszik a közel 12 ezer lakosú város, három nagy település, Kecskemét, Nagykőrös és Szolnok szomszédságában. Városunk könnyen megközelíthető a Szolnokot Kecskeméttel összekötő 4625-ös úton, valamint a 44-es főútról Lakitelek és Kerekdomb felől. Tiszakécske vonattal és autóbusszal is kényelmesen elérhető a tömegközlekedést előnyben részesítők számára.

Környék leírása:

Ha nyár, akkor Tiszakécske, a napfény és a vizek városa!

Újra itt a nyár, a nagy kirándulások, a vakáció, a hosszabb-rövidebb nyaralások időszaka! Ilyenkor a legjobb a vízparton kikapcsolódni, miközben hűs hullámok enyhítik a hőségérzetet. Hol van erre a legalkalmasabb hely?! Még szép, hogy Tiszakécskén!
Itt a Tisza-folyónál, a szabad strand aranysárga homokján, egy jégkásával a kézben pihenhetünk a napernyő alatt vagy felkereshetjük a két termálfürdő valamelyikét. A Tisza-parti Gyógy-és Élményfürdőben és a Kerekdombi Termálfürdőben számos szolgáltatás, családi programok, változatos medencék várnak minden korosztályt.
A napfény és a vizek városában a horgászat szerelmesei is megtalálják számításaikat, hiszen a rendkívül változatos, vadregényes folyó mellett a holtág is felejthetetlen élményeket tartogathat.
Ha pedig leszáll az éj, felkereshetjük a Tisza-parti szórakozó helyeket és kulturált körülmények között ismerkedhetünk, táncolhatunk, beszélgethetünk egymással.
Ha ez nem lenne elég, az biztos, hogy a Tisza-parti településen idén nyáron sem fog senki unatkozni, mivel egymást érik ezekben a hónapokban is a kulturális programok, legyen szó akár a Holt-Tisza partján megrendezett Családi Napról, a szabad strandon sorra kerülő homokvár építő versenyről, az Arany János Művelődési Központban tartandó koncertekről, színházi- és mozi előadásokról és még sok más érdekes program lehetőségről.
Nincs más hátra, irány az ország közepe! Legyen részük egy emlékezetes, színes nyaralásban Tiszakécskén, a Napfény és a vizek városában!

Kiemelt ajánlat:

balatoni nyaraló
Váltás nagyobb térképre

Foglaltsági táblázat:

Nincs foglaltsági tábla kitöltve.
Figyelem, az odal csak tájékoztató jellegű, pontos információkért keresse fel a hirdetőt, a szállásadó képviselőjét! Az itt megjelenített információkért sem a horgasznyaralo.hu weboldal üzemeltetője, sem a hirdetést elhelyező személy, vállalkozás felelőséget nem vállal !

Időjárás:

Felhőkép

Hőtérkép

Széltérkép

Partnereink:

Ingyenes társkereső