Tatabányai Erőmű tó horgászház

Tatabánya
Régió:   Komárom-Esztergom megye
Kapcsolattartó: Hajnal Kálmán
Telefon:06/30-7015-496
Telefon:
E-mail:  mutat
Internet: Ugrás a weboldalra
Adatlap frissítve:2016-09-04 18:53:57
Forrás:http://www.joszerencset.eoldal.hu/cikkek/kiado-horgaszhaz.html
Vízterület:Tatabányai Erőmű tó

Általános ismertető:

Kiemelt horgászati lehetőség a Tatabányai Jószerencsét HE. Erőműi horgásztaván:A Tatabányai Bánhidai Erőmű horgásztaván kiadó a az erőműi kifolyó mellett lévő pihenő és horgászház.
Ideális horgászhely Boilis horgászoknak, családoknak, néhány fős horgász társaságoknak. A tó 80 éves múltra tekint vissza, azóta leeresztve nem volt. Számos kapitális harcsa, ponty, és amur lakhelye. A horgászhely maximum 5 horgász ( 10 bot ) részére biztosít kényelmes horgászati lehetőséget.
Megközelítés a tatabányai Bánhidai II erőmű főportáján keresztül, előzetes időpont egyeztetés alapján.
Az erőműi tó kíméleti területének partján elhelyezkedő egyetlen horgászhely, melyről a hűtő tavon lévő T gáttal övezett régi „szóró hűtők” előtti terület meghorgászható, mely a horgásztó egyetlen mesterséges akadókkal tarkított része. A part menti háborítatlan sekély 60 cm-es vizek mellett, itt találhat a tó legmélyebb része is. A vízmélység a szóró hűtők, és a gátrendszer előtt a 3,5 méter. Az erőmű 2004-es leállása óta nem üzemelő víznyomó cső előtt ennél mélyebb 4,8 m-es gödrök is találhatóak a tómederben. A vízbe dőlt szóró hűtők és a mederben lévő mély gödrök, törések, homokpadok a halaknak kiemelkedő táplálkozási és búvóhelyet biztosítanak. A horgászhelytől a szóró hűtő kb.: 120-150 métere helyezkedik el , addig a vízterület akadó mentes.
A horgászhely adottságai:
-50 m2-es füvesített sík horgászhely melyen sátor is felállítható.
-A horgászhelyen 12 férőhelyes sörpadokkal asztalokkal berendezett eső - nap és _ és szélfogóval védett beülő található.
- Bográcsozási grillezési lehetőség.
A területhez tartozik egy 40 m2-es közvetlenül a vízparton lévő tégla horgászház, melyben megtalálható egy pihenő helység ágyakkal felszerelve 6 fő részére. Konyha, hűtőszekrénnyel, tűzhellyel, mosogatóval, WC-vel. A helységben ivóvíz vételezési lehetőség nincs!
A ház ősszel és koratavasszal is használható elektromos áram, villanyfűtés van.
A horgászat a tóban elhelyezett világító bójától a szóró hűtők felé engedélyezett, a parti horgászok irányába a horgászat tilos!
A horgászhely mellett lévő Bánhidai Erőmű területére a horgászhely megközelítésén kívül belépni, ott tartózkodni Szigorúan TILOS! A tóban Fürödni Szigorúan TILOS! Csónak használata nem engedélyezett a területen! Távirányítású etetőhajó használata etetőanyag bejuttatására, illetve külön díj megfizetése ellenében a tavon egyedülálló módon szerelés behúzására is használható!
A etikátlan magatartás, egyesület horgászrendjének megszegése, parti horgászok nyugalmának megzavarása, illetve a fenti szabályok be nem tartása, a területről történő végleges kizárást vonja maga után!
A horgászház bérleti díja 10.000,- Ft/nap az egyesület saját tagjai, és más egyesület tagjai számára is. A horgász helyet csak horgászvizsgával és érvényes állami horgászjeggyel rendelkező horgász bérelheti ki! Napijegy váltható 24 illetve 72 órára, a honlapon megtalálható feltételekkel, melyeket a napijegy információ menüpont tartalmaz.
A horgászhely lefoglalása telefonon történő előzetes időpont egyeztetés alapján történik az alábbi telefonszámon:
Hajnal Kálmán Tel.: 06/30 – 7015-496
A horgászhelyről készült fényképek a képgaléria menüpont „Horgászház” címke alatt láthatják, a "Csónakház legszebb halai" cimszó alatt pedig megtekinthetik az itt kifogott legszebb halaka néhány példányát.
Minden horgásztársnak kellemes időtöltés és jó szórakozást kívánunk!

Árak:

Felszereltség:

Környék leírása:

Megközelíthetőség:

Tatabánya (Környéke)

Információk:

Szállás típus Faház
Férőhelyek száma 6
Közvetlen vízparti
Vízparttól való távolság 10 méter
Ár Nincs megadva
Fűtési lehetőség
Villany
Zuhanyozási lehetőség Nincs megadva
Csónak használat
Sátorozási lehetőség Nincs megadva
Stég használat Nincs megadva
Szép kártya elfogadás Nincs megadva
GPS Északi szél. (fok) 47.567058
GPS Keleti hossz.(fok) 18.368576

Foglaltsági táblázat:

Nincs foglaltsági tábla kitöltve.

Időjárás

Felhőkép

Hőtérkép

Széltérkép