Vadkan tó 3 db faháza

Cserhátsurány
Régió:   Nógrád megye
Kapcsolattartó: Szigethy Katalin
Telefon:+36-20-954-7242
Telefon:
E-mail:  mutat
Weblap: Ugrás a hirdető weboldalára
Facebook: Ugrás a facebook-ra
Adatlap frissítve:2020-01-03 14:17:23
Forrás:
Vízterület:Vadkan tó

Általános ismertető:

A Cserhát szívében, a cserhátsurányi Kegyetlen hegy lábánál tört utat magának a Szanda patak. A hosszan kanyargó patak völgyéből és az azt körbeölelő négy hegyből áll a falutól diszkréten elzárt 220 hektáros, bekerített magántulajdonú birtok. A mintegy 36 km2-es vízgyűjtő területnek köszönhetően a patak kimagasló vízhozama lehetővé tette, hogy 2003-ban a birtok képzeletbeli közepén egy 30 méter talpszélességű, 400 méter hosszú völgyzáró gáttal közel 20 hektáros víztározót alakítsunk ki. A kialakított tó, amely gyönyörűen illeszkedve a környezetbe tölti ki a völgyet, negyedmillió köbméter vizet tárol, legmélyebb pontján mintegy három méteres vízoszloppal.

A horgásztatás 12 stégen (horgászálláson) folyik, melyeken 2-3 horgász kényelmesen elfér. Ebből 3 db helyen faház található.
A faházak csak horgászjeggyel bérelhetők ki!
Az állások egymástól való távolsága és a buja növényzet biztosítja a vendégeink zavartalan privát szféráját. Az állások murvával borítottak, így a felállított sátrakat nem a sáros talajon kell eső után összepakolni. Az állások minimum 48 órás ittlét esetén foglalhatóak, rövidebb horgászat esetén az éppen szabad állásokon lehet horgászni. Tavunkon csónakok bérelhetőek, de saját csónak is használható.

Az első telepítést követően évente növeltük a tó halállományát. Elsősorban pontyot és egyéb békéshalakat helyeztünk a tóba, de került bele ragadózóhal is. Mára ez a halállomány szépen kifejlődött, ezért a jelenlegi tórekord ponty már 20 kg fölött van, de számos kapitális méretű amur és csuka fogást is elkönyvelhettek a horgászok. A tavon évekig nem volt horgászat, így a halállományunk zavartalanul fejlődhetett, a nálunk fogott halak kivétel nélkül saját állományból származnak. Jó erőben, jó egészségben vannak, így horgászatuk egyedülálló élményt nyújt a háborítatlan természeti környezeteben.

Információk:

icon Szállás típus Faház
icon Férőhelyek száma 9
icon Közvetlen vízparti icon
icon Vízparttól való távolság 5 méter
icon Ár Nincs megadva
icon Fűtési lehetőség Nincs megadva
icon Villany Nincs megadva
icon Zuhanyozási lehetőség icon
icon Csónak használat icon
icon Sátorozási lehetőség Nincs megadva
icon Stég használat icon
icon Jakuzzi Nincs megadva
icon Szauna Nincs megadva
icon Szép kártya elfogadás Nincs megadva
icon GPS Északi szél. (fok) 47.967492
icon GPS Keleti hossz.(fok) 19.412583
icon Google maps link Útvonalterv

Árak:

Faházas állás: 24.000 Ft/24 óra/4 bot (2 horgász), plusz személyek és szolgáltatások (pl.: 3. bot) külön fizetendő

bővebben itt: https://vadkanto.com/araink/

Felszereltség:

Kiemelt ajánlat:

balatoni nyaraló

Megközelíthetőség:

Cserhátsurány (Környéke)

Az M2-es utat Rádnál elhagyva Csővár, Acsa, Becske, Magyarnándor, Cserháthaláp településeken áthaladva, Budapesttől 89 km-re, egy órányi autózással juthatunk el tavunkra.
A 21-es útról Hollókő felé letérve, Alsótoldnál balra fordulva Cserhátszentiván, Herencsény településeken áthaladva érkezünk meg Cserhátsurányba.
A lakott területtől mindössze 700 méterre, de mégis érintetlen természeti-, mesébe illő mikrovilágba érkezünk. A tavat körülölelő erdőkben számos vaddisznó és muflon talál menedéket, látványukban gyakran gyönyörködhetünk.

Környék leírása:

Kiemelt ajánlat:

balatoni nyaraló
Váltás nagyobb térképre

Foglaltsági táblázat:

Nincs foglaltsági tábla kitöltve.
Figyelem, az odal csak tájékoztató jellegű, pontos információkért keresse fel a hirdetőt, a szállásadó képviselőjét! Az itt megjelenített információkért sem a horgasznyaralo.hu weboldal üzemeltetője, sem a hirdetést elhelyező személy, vállalkozás felelőséget nem vállal !

Időjárás:

Felhőkép

Hőtérkép

Széltérkép

Partnereink:

Ingyenes társkereső