Chilia fénye Horgásztanya

Régió:   Románia
Kapcsolattartó:
Telefon:+3670/6346577
Telefon:
E-mail:  mutat
Internet: Ugrás a weboldalra
Adatlap frissítve:2016-09-04 18:51:49
Forrás:http://www.chiliafenye.hu/
Vízterület:Duna delta

Általános ismertető:

A Chilia fénye Horgásztanya, Chilia - veche településen fekszik a Tataru dunaág mellett, a Duna delta Chilia ágában. A vízhez, a csónakokhoz közvetlen út vezet le a tanya bejáratától egy utcán keresztül. A tanyán egy központi épület található, melyben a társalgó, étkező, konyha és a vizesblokkok kaptak helyet.

A szállások kétágyas faházakban vannak, melyek kis terasszal rendelkeznek, ahová kényelmesen lepakolhatóak a felszerelések, botok stb. A faházak, ággyal, ágyneművel, szekrénnyel felszereltek. Mindegyikben találhatóak 220V elektromos csatlakozások, telefontöltőknek, akkumulátoroknak, vagy más elektromos berendezésnek.

A toilett és a fürdő kulturált környezetben van kialakítva a központi épületben. 4 toilett, 2 mosdó, és 4 zuhanyfülke áll a vendégek rendelkezésére.

A központi épületben található a konyha és a társalgó, valamint az étkező. Nyáron, jó időben az étkezés a teraszon is megoldható, valamint a kertben rendelkezésre áll egy grill is ha kedvük van a kinti sütögetéshez.

A kényelmes bőrfotelekkel berendezett társalgóban, színes televízió, 28 magyar nyelvű műholdas csatornával, valamint házimozi rendszer áll rendelkezésre a vendégek számára.

2008 nyarától újabb szolgáltatással bővítettük kínálatunkat. Minden kedves vendégünk számára rendelkezésre áll a bár, ahol a sörtől a rövid italokon át minden földi jó kapható, tehát nem kell cipelni a hazait otthonról többé!
Remélem tudtam egy kis támpontot adni a döntéshez, hogy hozzánk a Chilia ágra szervezzék horgásztúrájukat.

Árak:

Felszereltség:

Környék leírása:

Megközelíthetőség:

(Környéke)

Információk:

Szállás típus Faház
Férőhelyek száma Nincs megadva
Közvetlen vízparti
Vízparttól való távolság 100 méter
Ár Nincs megadva
Fűtési lehetőség Nincs megadva
Villany
Zuhanyozási lehetőség
Csónak használat
Sátorozási lehetőség
Stég használat
Szép kártya elfogadás Nincs megadva
GPS Északi szél. (fok) 45.428817
GPS Keleti hossz.(fok) 29.303232

Foglaltsági táblázat:

Nincs foglaltsági tábla kitöltve.

Időjárás

Felhőkép

Hőtérkép

Széltérkép