Hotel Villa Natura Zalakaros

Zalakaros
Régió:   Zala megye
Kapcsolattartó:
Telefon:
Telefon:
E-mail:  mutat
Internet: Ugrás a weboldalra
Adatlap frissítve:2017-08-08 17:27:15
Forrás:
Vízterület:saját tó

Általános ismertető:

A Hotel Villa Natura Zalakaros központjától mindössze egy percre található, egy lélekemelően szép 10 hektáros természeti zöld területen helyezkedik el. Pihenés, séta a friss levegőn, napozás vagy éppen fürdés természetes vízben, horgászás, csónakázás, tutajozás, vízi biciklizés, íjászat, lovas kocsikázás, kerékpártúra és sok más kikapcsolódási lehetőség teszi felejthetetlenné az itt töltött napokat. Nincs túlzsúfolt szállodai környezet, nyomorgás a büféasztalnál, tülekedés a wellnessben – napfényes, szellős, barátságos, otthonos, csendes…

A szálloda több mint 10 hektáros területéhez egy 1,8 hektáros tó is tartozik, mely igazi paradicsoma a horgászoknak és kitűnő szórakozási lehetőség mindenki másnak. A Natura Tó átlagos mélysége 150 cm. Nyáron, a tóban fürödni, tutajozni, vízi biciklizni, csónakázni lehet, télen várjuk a korcsolyázás szerelmeseit.

A tó egész környezete tökéletesen kiépített a strandolók, sétálók számára, stégek, és egy kiépített napozó terület is várja a pihenni vágyókat.

Horgászparadicsom

Egy valami biztosan elmondható a Villa Natura Hotelről: tőlünk horgászat kedvelő család, társaság még nem távozott elégedetlenül! A szálloda saját kéthektáros tava egész évben horgászható, tilalmi időszak nélkül, a tó pedig csodálatosan kialakított környezetben terül el. Padok, stégek, fák övezte árnyas beülők, kényelmesen kialakított vízpart és tökéletesen tiszta, igényes környezet várja a pecásokat, sporthorgászokat. Miközben a család többi része íjászkodik, kirándul, biciklizik, csónakázik, kenuzik, hintázik, csúszdázik, napozik, korcsolyázik, hógolyózik, a tóban pancsol, odabenn szaunázik, pezsgőfürdőzik, vagy éppen a zalakarosi fürdőben lubickol, a horgászat szerelmesei egész évben a tóparton tölthetik az időt. Hűvösebb hónapokban teával vagy forralt borral melegítjük őket.

Olvassa el a Natura horgászat részleteit és amennyiben elnyerte tetszését foglalja nagy hohoho horgász csomagunkat – keresse a csomagajánlatok menüpont alatt, vagy hívja kollégáinkat!

Árak:

Felszereltség:

Környék leírása:

Megközelíthetőség:

Zalakaros (Környéke)

Információk:

Szállás típus Kőház
Férőhelyek száma Nincs megadva
Közvetlen vízparti
Vízparttól való távolság 20 méter
Ár Nincs megadva
Fűtési lehetőség
Villany
Zuhanyozási lehetőség
Csónak használat Nincs megadva
Sátorozási lehetőség Nincs megadva
Stég használat Nincs megadva
Szép kártya elfogadás Nincs megadva
GPS Északi szél. (fok) 46.576911
GPS Keleti hossz.(fok) 17.121569

Foglaltsági táblázat:

Nincs foglaltsági tábla kitöltve.

Időjárás

Felhőkép

Hőtérkép

Széltérkép