Hotel Villa Natura Zalakaros

Zalakaros
Régió:   Zala megye
Kapcsolattartó:
Telefon:
Telefon:
E-mail:  mutat
Weblap: Ugrás a hirdető weboldalára
Adatlap frissítve:2017-08-08 17:27:15
Forrás:
Vízterület:saját tó

Általános ismertető:

A Hotel Villa Natura Zalakaros központjától mindössze egy percre található, egy lélekemelően szép 10 hektáros természeti zöld területen helyezkedik el. Pihenés, séta a friss levegőn, napozás vagy éppen fürdés természetes vízben, horgászás, csónakázás, tutajozás, vízi biciklizés, íjászat, lovas kocsikázás, kerékpártúra és sok más kikapcsolódási lehetőség teszi felejthetetlenné az itt töltött napokat. Nincs túlzsúfolt szállodai környezet, nyomorgás a büféasztalnál, tülekedés a wellnessben – napfényes, szellős, barátságos, otthonos, csendes…

A szálloda több mint 10 hektáros területéhez egy 1,8 hektáros tó is tartozik, mely igazi paradicsoma a horgászoknak és kitűnő szórakozási lehetőség mindenki másnak. A Natura Tó átlagos mélysége 150 cm. Nyáron, a tóban fürödni, tutajozni, vízi biciklizni, csónakázni lehet, télen várjuk a korcsolyázás szerelmeseit.

A tó egész környezete tökéletesen kiépített a strandolók, sétálók számára, stégek, és egy kiépített napozó terület is várja a pihenni vágyókat.

Horgászparadicsom

Egy valami biztosan elmondható a Villa Natura Hotelről: tőlünk horgászat kedvelő család, társaság még nem távozott elégedetlenül! A szálloda saját kéthektáros tava egész évben horgászható, tilalmi időszak nélkül, a tó pedig csodálatosan kialakított környezetben terül el. Padok, stégek, fák övezte árnyas beülők, kényelmesen kialakított vízpart és tökéletesen tiszta, igényes környezet várja a pecásokat, sporthorgászokat. Miközben a család többi része íjászkodik, kirándul, biciklizik, csónakázik, kenuzik, hintázik, csúszdázik, napozik, korcsolyázik, hógolyózik, a tóban pancsol, odabenn szaunázik, pezsgőfürdőzik, vagy éppen a zalakarosi fürdőben lubickol, a horgászat szerelmesei egész évben a tóparton tölthetik az időt. Hűvösebb hónapokban teával vagy forralt borral melegítjük őket.

Olvassa el a Natura horgászat részleteit és amennyiben elnyerte tetszését foglalja nagy hohoho horgász csomagunkat – keresse a csomagajánlatok menüpont alatt, vagy hívja kollégáinkat!

Információk:

icon Szállás típus Kőház
icon Férőhelyek száma Nincs megadva
icon Közvetlen vízparti icon
icon Vízparttól való távolság 20 méter
icon Ár Nincs megadva
icon Fűtési lehetőség icon
icon Villany icon
icon Zuhanyozási lehetőség icon
icon Csónak használat Nincs megadva
icon Sátorozási lehetőség Nincs megadva
icon Stég használat Nincs megadva
icon Jakuzzi Nincs megadva
icon Szauna icon
icon Szép kártya elfogadás Nincs megadva
icon GPS Északi szél. (fok) 46.576911
icon GPS Keleti hossz.(fok) 17.121569
icon Google maps link Útvonalterv

Árak:

Felszereltség:

Kiemelt ajánlat:

balatoni nyaraló

Megközelíthetőség:

Zalakaros (Környéke)

Környék leírása:

Kiemelt ajánlat:

balatoni nyaraló
Váltás nagyobb térképre

Foglaltsági táblázat:

Nincs foglaltsági tábla kitöltve.
Figyelem, az odal csak tájékoztató jellegű, pontos információkért keresse fel a hirdetőt, a szállásadó képviselőjét! Az itt megjelenített információkért sem a horgasznyaralo.hu weboldal üzemeltetője, sem a hirdetést elhelyező személy, vállalkozás felelőséget nem vállal !

Időjárás:

Felhőkép

Hőtérkép

Széltérkép

Partnereink:

Ingyenes társkereső