Csehivölgyi Vendégház

8635 Ordacsehi
Fő u. 123.
Régió:   Somogy megye
Kapcsolattartó: Tavaszi Józsefné
Telefon:06/20/235/3299
Telefon:
E-mail:  mutat
Internet: Ugrás a weboldalra
Adatlap frissítve:2014-08-27 15:40:00
Forrás:
Vízterület:Fonyódi Horgászpark

Általános ismertető:

A Csehivölgyi Vendégház Ordacsehi (Fonyód és Balatonboglár között), a Balatontól 3 km-re megbúvó, nyugodt és tiszta levegőjű, festői környezetben elterülő falucskájának gyöngyszeme. Jól felszerelt, a kor követelményeinek teljes mértékben megfelelő felszereltségű szobákkal, melyek közül az egyik teljesen akadálymentesített.
Az apartman a kiemelkedő és változatos fogási lehetőségekkel kecsegtető, családcentrikus kialakítású Fonyódi Horgászparktól, mindössze 7,5 km-re található. A horgászattal kapcsolatos további részleteket, az alábbi weboldalon találhat: http://www.csehivad.hu/horgaszat/
A Csehi-Imrédi Vadásztársaság által, a környéken vadászatra is nyílik lehetőség. A társaság közel 4000 ha-os területén a hazai vadak, szinte mindegyike gazdag állománnyal képviselteti magát. A vadászattal kapcsolatos részletes információkat a http://www.csehivad.hu/vadaszat/ oldalon találhat.

Árak:

Az aktuális árakról érdeklődjön!

Felszereltség:

A vendéglő apartman házában 5 db 2 személyes, jól felszerelt szobával állunk vendégeink rendelkezésére. A szobák mindegyikében megtalálható többek közt a televízió, hűtőszekrény, fürdőszoba/tusoló, valamint vendégeinknek lehetőségük van kávé és tea készítésére is. A szobák közül az egyik teljesen akadálymentesített. Igény szerint reggeli kérhető.

Környék leírása:

Ordacsehi a Keleti-bozót hajdan síkvizekkel körbevett, védett területén kialakult középkori eredetű település. Fonyód és Balatonboglár között, a Balatontól 3 km-re fekszik.
Somogy e csendben megbúvó, nyugodt, és tiszta levegőjű faluja, pihenésre, üdülésre kiválóan alkalmas.

Nevezetességei:
Késő barokk templom
Ordacsehi kisvár maradványai

Megközelíthetőség:

Ordacsehi (Környéke)

Megközelíthető az M7-es autópályáról az Ordacsehi lehajtónál letérve, Ordacsehi felé továbbhaladva. A faluba beérve, a Balaton utcán 400 m-t továbbhaladva, majd balra a Fő utcára kanyarodva, még körülbelül 1,1 km megtétele után jobbra pillanthatják meg a vendégházat.

Megközelíthető még a régi 7-es út felől, Fonyód és Balatonboglár között jobbra, Ordacsehi felé haladva, majd a faluba beérve az előbb leírt módon.

Információk:

Szállás típus Apartman
Férőhelyek száma 10
Közvetlen vízparti
Vízparttól való távolság 7500 méter
Ár Nincs megadva
Fűtési lehetőség
Villany
Zuhanyozási lehetőség
Csónak használat Nincs megadva
Sátorozási lehetőség Nincs megadva
Stég használat
Szép kártya elfogadás Nincs megadva
GPS Északi szél. (fok) 46.737528
GPS Keleti hossz.(fok) 17.630944

Foglaltsági táblázat:

Nincs foglaltsági tábla kitöltve.

Időjárás

Felhőkép

Hőtérkép

Széltérkép