Csehivölgyi Vendégház

8635 Ordacsehi
Fő u. 123.
Régió:   Somogy megye
Kapcsolattartó: Tavaszi Józsefné
Telefon:06/20/235/3299
Telefon:
E-mail:  mutat
Weblap: Ugrás a hirdető weboldalára
Adatlap frissítve:2014-08-27 15:40:00
Forrás:
Vízterület:Fonyódi Horgászpark

Általános ismertető:

A Csehivölgyi Vendégház Ordacsehi (Fonyód és Balatonboglár között), a Balatontól 3 km-re megbúvó, nyugodt és tiszta levegőjű, festői környezetben elterülő falucskájának gyöngyszeme. Jól felszerelt, a kor követelményeinek teljes mértékben megfelelő felszereltségű szobákkal, melyek közül az egyik teljesen akadálymentesített.
Az apartman a kiemelkedő és változatos fogási lehetőségekkel kecsegtető, családcentrikus kialakítású Fonyódi Horgászparktól, mindössze 7,5 km-re található. A horgászattal kapcsolatos további részleteket, az alábbi weboldalon találhat: http://www.csehivad.hu/horgaszat/
A Csehi-Imrédi Vadásztársaság által, a környéken vadászatra is nyílik lehetőség. A társaság közel 4000 ha-os területén a hazai vadak, szinte mindegyike gazdag állománnyal képviselteti magát. A vadászattal kapcsolatos részletes információkat a http://www.csehivad.hu/vadaszat/ oldalon találhat.

Információk:

icon Szállás típus Apartman
icon Férőhelyek száma 10
icon Közvetlen vízparti icon
icon Vízparttól való távolság 7500 méter
icon Ár Nincs megadva
icon Fűtési lehetőség icon
icon Villany icon
icon Zuhanyozási lehetőség icon
icon Csónak használat Nincs megadva
icon Sátorozási lehetőség Nincs megadva
icon Stég használat icon
icon Jakuzzi Nincs megadva
icon Szauna Nincs megadva
icon Szép kártya elfogadás Nincs megadva
icon GPS Északi szél. (fok) 46.737528
icon GPS Keleti hossz.(fok) 17.630944
icon Google maps link Útvonalterv

Árak:

Az aktuális árakról érdeklődjön!

Felszereltség:

A vendéglő apartman házában 5 db 2 személyes, jól felszerelt szobával állunk vendégeink rendelkezésére. A szobák mindegyikében megtalálható többek közt a televízió, hűtőszekrény, fürdőszoba/tusoló, valamint vendégeinknek lehetőségük van kávé és tea készítésére is. A szobák közül az egyik teljesen akadálymentesített. Igény szerint reggeli kérhető.

Kiemelt ajánlat:

balatoni nyaraló

Megközelíthetőség:

Ordacsehi (Környéke)

Megközelíthető az M7-es autópályáról az Ordacsehi lehajtónál letérve, Ordacsehi felé továbbhaladva. A faluba beérve, a Balaton utcán 400 m-t továbbhaladva, majd balra a Fő utcára kanyarodva, még körülbelül 1,1 km megtétele után jobbra pillanthatják meg a vendégházat.

Megközelíthető még a régi 7-es út felől, Fonyód és Balatonboglár között jobbra, Ordacsehi felé haladva, majd a faluba beérve az előbb leírt módon.

Környék leírása:

Ordacsehi a Keleti-bozót hajdan síkvizekkel körbevett, védett területén kialakult középkori eredetű település. Fonyód és Balatonboglár között, a Balatontól 3 km-re fekszik.
Somogy e csendben megbúvó, nyugodt, és tiszta levegőjű faluja, pihenésre, üdülésre kiválóan alkalmas.

Nevezetességei:
Késő barokk templom
Ordacsehi kisvár maradványai

Kiemelt ajánlat:

balatoni nyaraló
Váltás nagyobb térképre

Foglaltsági táblázat:

Nincs foglaltsági tábla kitöltve.
Figyelem, az odal csak tájékoztató jellegű, pontos információkért keresse fel a hirdetőt, a szállásadó képviselőjét! Az itt megjelenített információkért sem a horgasznyaralo.hu weboldal üzemeltetője, sem a hirdetést elhelyező személy, vállalkozás felelőséget nem vállal !

Időjárás:

Felhőkép

Hőtérkép

Széltérkép

Partnereink:

Ingyenes társkereső