Folyami, vadvízi horgászat a duna közepén, stégen!

Neszmély
Régió:   Komárom-Esztergom megye
Kapcsolattartó: Porpáczy Csaba
Telefon:+36203446737
Telefon:
E-mail:  mutat
Weblap: Ugrás a hirdető weboldalára
Adatlap frissítve:2022-03-08 19:28:11
Forrás:
Vízterület:Duna, Komárom-Esztergom megyei szakasz, Neszmélyi-holtág,

Általános ismertető:

A Komárom-Esztergom megyében található, 130 hektáros Neszmélyi-holtágat az élő Dunától elválasztó sziget soron található, vadvízi pecások számára extra felszereltségű úszómű kiadó. Igazából nem holtág, mert állandó, élő kapcsolattal rendelkezik az élő Dunával és a holtág alsó vége is több, mint 100 m szélesen, szabadon folyik a nagy folyamba. A hely kora tavasztól őszig a feeder és bojli, később pedig a ragadozó horgászokat várja. Fő hal a ponty, melegben a busa és az amúr, gyakran 15 kg feletti példányok is, augusztustól az óriási dévérek, egészen 4 kg-ig. Áradásban jól fogható a harcsa is. A létesítmény olyan horgász számára tud maradandó élményt nyújtani, aki nem ijed meg egy 2800 km hosszú folyam horgász kihívásaitól, nyitott szemmel jár, értékeli a vadvízi horgászat nyújtotta tarka horgász zsákmányt a konzerv tavak egysíkú terítékével szemben és szívesen kipróbálja a sok helyen reklámozott új horgász módszerek és a tradícionális technikák kombinációja biztosította komplexebb horgász élményt. Ha nem akarsz rossz helyválasztás, vagy rossz technika miatt üres pecával napokat a parton levegőzni, nálam a helyed! Az úszómű előtti medertörést folyamatosan, egész évben etetem, így biztosítva a halak gyakori jelenlétét. Mind úszóval, akár rakós bottal is, mind pedig fenekező módszerrel kényelmesen horgászhatsz! Sok éves dunai horgászati tapasztalatommal segítek abban, hogy a szákod mindíg nedves legyen!

Információk:

icon Szállás típus Telek
icon Férőhelyek száma 3
icon Közvetlen vízparti icon
icon Vízparttól való távolság 1 méter
icon Ár 10000 Ft/fő/éj-től
icon Fűtési lehetőség icon
icon Villany icon
icon Zuhanyozási lehetőség icon
icon Csónak használat icon
icon Sátorozási lehetőség icon
icon Stég használat icon
icon Jakuzzi Nincs megadva
icon Szauna Nincs megadva
icon Szép kártya elfogadás icon
icon GPS Északi szél. (fok) 47.748947
icon GPS Keleti hossz.(fok) 18.413289
icon Google maps link Útvonalterv

Árak:

Az úszómű novembertől májusig 30000 Ft/éj/3fő, júniustól októberig 45000 Ft/éj/3fő áron, lehetőleg több napra kiadó. Kevesebb fő esetén az ár ugyanaz! 6 nap után kedvezmény. Mivel a környezeti tényezők jelentős hatással vannak az eredményességre, a több napi tartózkodás javasolt! Állami jegy és területi engedély (KEMHESZ dunai horgászjegy) kötelező, ami nem része a csomagnak, interneten megváltható és a beköltözés előtt leellenőriztetik!!! A helyi horgászrend szabályai az irányadóak, aminek betartását elvárom és le is ellenőrzöm.

Felszereltség:

Új építésű, 30 négyzetméteres, műfűvel burkolt úszómű, amely kijáróval kapcsolódik a mögötte található szigethez. Felszereltség: 3 személyes bojlis sátor, 3 bojlis ággyal és fotellel, elektromosság és világítás munka akkumulátorról, asztal, sátor fűtés, kemping főző, Kolibri horgász csónak új, Honda benzines motorral, igény szerint halradar, állandó etetett hely a Duna közepén, lassan áramló, 5m körüli mélységű vízzel, 50 m-re az úszóműtől. A legközelebbi kiépített horgászhely több kilóméterre van! Önellátás! Neked csak a botot, csalit, bot állványt és kaját kell hoznod, a többit én rendelkezésedre bocsátom.

Kiemelt ajánlat:

balatoni nyaraló

Megközelíthetőség:

Neszmély (Környéke)

A 10-es út Süttő és Neszmély közötti szakaszán, az Éden kemping közelében található. M1-es autópálya tatai lehajtójától 20 km-re.

Környék leírása:

A hely az Esztergom-Komárom-Tata háromszögben található. Jelentős borturizmus a környéken. Üzlet 3 km-re. Az M1 autópálya tatai lehajtójától 20 km-re található. Horgászbolt 15km-re

Kiemelt ajánlat:

balatoni nyaraló
Váltás nagyobb térképre

Foglaltsági táblázat:

Nincs foglaltsági tábla kitöltve.
Figyelem, az odal csak tájékoztató jellegű, pontos információkért keresse fel a hirdetőt, a szállásadó képviselőjét! Az itt megjelenített információkért sem a horgasznyaralo.hu weboldal üzemeltetője, sem a hirdetést elhelyező személy, vállalkozás felelőséget nem vállal !

Időjárás:

Felhőkép

Hőtérkép

Széltérkép

Partnereink:

Ingyenes társkereső