Nagyrédei horgásztó vízparti apartman

Nagyréde
Régió:   Heves megye
Kapcsolattartó:
Telefon:36-30 99-4444-9
Telefon:
E-mail:  mutat
Weblap: Ugrás a hirdető weboldalára
Adatlap frissítve:2017-01-15 10:00:41
Forrás:http://www.nagyredeihorgaszto.hu/informaciok/Apartman-56.html
Vízterület:Nagyrédei horgásztó

Általános ismertető:

A Nagyrédei Horgásztó Heves megyében, Gyöngyös előtt, Nagyréde községben található.
A tározó Budapesttől 60 km-re helyezkedik el, az M3-as autópályán vagy a 3-as országúton, kb. 40 perc alatt megközelíthető. A tó a Mátra lábánál, hegyek, erdők ölelte, érintetlen festői környezetben fekszik, vízét két patak táplálja. Az 1960-as évek elején létesített egykori TSZ víztározó eredetileg mezőgazdasági célokat szolgált, 2010-től pedig sporthorgász-tóként üzemel. A teljes terület 32 hektár, amelyből a vízfelület 22 hektárt tesz ki. A víz átlagos mélysége 1,4 – 2,2 méter között mozog. A tavat sűrű, benyúló nádasok, elsüllyedt tuskók, rönkök, part menti bedőlt fák, illetve változatos, iszapos mederfenék jellemzi.

A szállás a halőri épület tó felőli oldalán található, kb. 20 méterre a vízparttól.

Információk:

icon Szállás típus Kőház
icon Férőhelyek száma 5
icon Közvetlen vízparti icon
icon Vízparttól való távolság 20 méter
icon Ár 2400 Ft/fő/éj-től
icon Fűtési lehetőség icon
icon Villany icon
icon Zuhanyozási lehetőség icon
icon Csónak használat Nincs megadva
icon Sátorozási lehetőség icon
icon Stég használat icon
icon Jakuzzi Nincs megadva
icon Szauna Nincs megadva
icon Szép kártya elfogadás Nincs megadva
icon GPS Északi szél. (fok) 47.780376
icon GPS Keleti hossz.(fok) 19.83824
icon Google maps link Útvonalterv

Árak:

A halőri épület tó felőli oldalán található 1 db apartman, kb. 30 méterre a vízparttól, az 5-ös, illetve a 6-os állás mögött. A teljesen összkomfortos kőház kb. 50 m2, nappali, konyha, étkező, fürdőszoba, hálószoba, tágas terasz. Felszereltsége: Fűtés, légkondi (Légkondi: + 2 000 Ft / 24 óra), TV (UPC), hűtő, sütő, tűzhely, mikró, étkészlet, zuhanyzó, WC. A szálláson 5 fekhely található (1 db. franciaágy, 1 db. két személyes kihúzható kanapé, 1 db. egy személyes ágy). Az ágyneműről, takaróról, törölközőről egyénileg kell gondoskodni.


A szállást kizárólag valamelyik horgászállás lefoglalásával együtt lehet igénybe venni. A házban tilos a dohányzás, illetve állatot bevinni tilos! Kérjük a házat az átvett állapottal megegyezően, tisztán szíveskedjenek átadni! Az igénybe-vett eszközök használata során bekövetkezett károkért a horgász anyagi felelősséggel tartozik! (Letéti díj: 20 000 Ft)

Felszereltség:

A ház kb. 50 m2, nappali, konyha, étkező, fürdőszoba, hálószoba, tágas terasz. Felszereltsége: TV (UPC), hűtő, sütő, tűzhely, mikró, étkészlet, zuhanyzó, WC. A szálláson 5 fekhely található (1 db. franciaágy, 1 db. két személyes kihúzható kanapé, 1 db. egy személyes ágy). Az ágyneműről, takaróról, törölközőről egyénileg kell gondoskodni.

Kiemelt ajánlat:

balatoni nyaraló

Megközelíthetőség:

Nagyréde (Környéke)

A Nagyrédei Horgásztó Heves megyében, Gyöngyös előtt, Nagyréde községben található. A tározó Budapesttől 60 km-re helyezkedik el, az M3-as autópályán vagy a 3-as országúton, kb. 40 perc alatt megközelíthető.

Környék leírása:

A több mint 50 éves tóban megtalálható Magyarország összes őshonos halfaja. A hosszú évek során több, ritkaságszámba menő, kapitális méretű hal fejlődött ki a tó állományában. A halfaunát főként a 10, illetve akár 20 kg-ot is meghaladó pontyok, amurok jellemzik. Óriási, 50 kg-nál is nagyobb harcsák, gyönyörű süllők és csukák színesítik a tározó zavartalan élővilágát. Említésre méltó, hogy a törpeharcsa egyáltalán nem képes megmaradni a tó vízében.

A Büfénél kávék, üdítők, snackek (Automaták) kaphatók, illetve lehetőség van áram és internet igénybevételére is. Ezen felül csónak, motor, akkumulátor bérelhető, illetve csalik is kaphatók.

Kiemelt ajánlat:

balatoni nyaraló
Váltás nagyobb térképre

Foglaltsági táblázat:

Nincs foglaltsági tábla kitöltve.
Figyelem, az odal csak tájékoztató jellegű, pontos információkért keresse fel a hirdetőt, a szállásadó képviselőjét! Az itt megjelenített információkért sem a horgasznyaralo.hu weboldal üzemeltetője, sem a hirdetést elhelyező személy, vállalkozás felelőséget nem vállal !

Időjárás:

Felhőkép

Hőtérkép

Széltérkép

Partnereink:

Ingyenes társkereső