Sárberki Horgásztó

8960 Lenti
sárberki tó, 1.
Régió:   Zala megye
Kapcsolattartó: Sárberki horgásztó
Telefon:+36 30 640 7728
Telefon:+36 30 640-76-21
E-mail:  mutat
Weblap: Ugrás a hirdető weboldalára
Adatlap frissítve:2015-05-19 17:10:45
Forrás:
Vízterület:Sárberki Horgásztó

Általános ismertető:

Zala megyében közvetlenül Lenti város mellett található a Sárberki horgásztó.
A tó partján épült 10 faház kitűnő szálláslehetőséget kínál családi hétvégék, baráti társaságok összejöveteleihez.
Az erősen feltörő forrásoknak köszönhetően állandó, bő, átfolyó vízhozam, a jelentős, helyenként 4-6 méteres vízmélység és a nagyon jó vízminőség lehetővé tette az intenzív haltelepítést. 6 hektáron elterülő bányatavak gyönyörűen rendben tartott környezetben, igényes szolgáltatásokkal várják a látogatókat és horgászokat.
A rendszeres telepítésnek köszönhetően senki sem távozik csalódottan.

HALÁLLOMÁNY

A 6 hektárnyi vízterület 3 tóból áll. A tavak intenzíven telepítettek, évente átlagosan több mint 35 mázsa halat telepítünk. Kialakítottuk REKORD tavunkat, ahova kizárólag 5 kg feletti halakat, nagy számban 5-15 kg egyedsúlyú pontyokat és amurokat, 5-9 kg-os csuka példányokat telepítünk. Az 1-es és 2-es tavakba harcsákat is telepítettünk, 2014-ben kifogott legnagyobb példány 33 kg-os volt.
Méret és mennyiségi korlátozás: Süllő: 30 cm, Csuka: 40 cm, Ponty: 30 cm, Harcsa: 50 cm, Amur: 40 cm. Egyéb mennyiségi és méret korlátozás az országos horgászrend szerint történik.

FAHÁZAK

Közvetlen vízparti 6 db 6+2 fő befogadására alkalmas 3 szobás családi faház, valamint 4db, külső lépcsővel ellátott apartmanház 2 db 2 ágyas földszinti és 1db 4+2 fős emeleti apartman áll vendégeink rendelkezésére. Házaink családok és baráti társaságok fogadására egyaránt alkalmasak. A faházak és apartmanok felszereltsége: LED TV, minden igényt kielégítően felszerelt Konyha , melyekben villanytűzhely, mikrohullámú sütő és hűtőszekrény is biztosított. Fürdőszoba zuhanyzóval (törölközőt hozni kell). Hősugárzó használata 2000,- Ft/db/nap. Szükség szerint hősugárzót biztosítunk. A faházakhoz terasz, ingyenes parkoló, stég, illetve grillező tartozik. Házi állatot napi 500,- Ft térítés ellenében be lehet hozni. Élelmiszerbolt és étterem gyalogosan is elérhető. Ingyenes Wi-Fi-hozzáférés biztosított. Legkorábbi érkezés: 15:00. Legkésőbbi távozás: 11:00.

CAMPING

A tó partján lakóautók számára csatorna, víz és áram csatlakozási lehetőséggel 16 hely lett kialakítva. A parton sátorozásra is lehetőség van 60 férőhellyel. Kempingezők számára külön fürdő, öltöző és mosdó helyiség, valamint tűzrakóhely áll rendelkezésre. A Sárberki horgásztó elhelyezkedésénél fogva is kiváló lehetőséget nyújt a kempingezni vágyó vendégeknek. A tó a Szlovén és Horvát határtól mindössze 32 km-re fekszik.
SZÉP kártyát elfogadunk!

Információk:

icon Szállás típus Faház
icon Férőhelyek száma 8
icon Közvetlen vízparti icon
icon Vízparttól való távolság 5 méter
icon Ár 4500 Ft/fő/éj-től
icon Fűtési lehetőség icon
icon Villany icon
icon Zuhanyozási lehetőség icon
icon Csónak használat icon
icon Sátorozási lehetőség icon
icon Stég használat icon
icon Jakuzzi Nincs megadva
icon Szauna Nincs megadva
icon Szép kártya elfogadás icon
icon GPS Északi szél. (fok) 46.633607
icon GPS Keleti hossz.(fok) 16.544907
icon Google maps link Útvonalterv

Árak:

CSALÁDI FAHÁZ

Ft20000/NAP/ 4 FŐ
+4 Fő felett 3000 Ft/Fő/nap
Maximális férőhely 8 Fő

4 FŐS APARTMAN

Ft18000/NAP/4 FŐ
+4 Fő felett 3000 Ft/Fő/nap
Maximális férőhely 6 Fő

2 FŐS APARTMAN

Ft9000/NAP/2 FŐ
Maximális férőhely 2 Fő


Előszezonban (január 01.-április 30.) és utószezonban (október 1- december 31.) kettőt fizet, hármat kap akció. A harmadik éjszakától 33 % kedvezmény az egész szállás árából.
Főszezonban (május 1-szeptember 30) a hetedik éjszaka ajándék.

Felszereltség:

FAHÁZAK

Közvetlen vízparti 6 db 6+2 fő befogadására alkalmas 3 szobás családi faház, valamint 4db, külső lépcsővel ellátott apartmanház 2 db 2 ágyas földszinti és 1db 4+2 fős emeleti apartman áll vendégeink rendelkezésére. Házaink családok és baráti társaságok fogadására egyaránt alkalmasak.

A faházak és apartmanok felszereltsége:

LED TV, minden igényt kielégítően felszerelt Konyha , melyekben villanytűzhely, mikrohullámú sütő és hűtőszekrény is biztosított. Fürdőszoba zuhanyzóval (törölközőt hozni kell). Hősugárzó használata 2000,- Ft/db/nap. Szükség szerint hősugárzót biztosítunk. A faházakhoz terasz, ingyenes parkoló, stég, illetve grillező tartozik. Házi állatot napi 500,- Ft térítés ellenében be lehet hozni. Élelmiszerbolt és étterem gyalogosan is elérhető. Ingyenes Wi-Fi-hozzáférés biztosított. Legkorábbi érkezés: 15:00. Legkésőbbi távozás: 11:00.

Kiemelt ajánlat:

balatoni nyaraló

Megközelíthetőség:

Lenti (Környéke)

Lenti és a Sárberki Horgásztó Magyarország délnyugati szélén, a szlovén, horvát és az osztrák határ közelében található. A terület központja a közel 800 éves múlttal rendelkező 8700 lakosú Lenti.
A Város az Adria felé vezető M7-es autópálya mellett fekszik. A Balatontól 75 km-re, Budapesttől 250 km-re. Zágrábtól 120 km-re. A Sárberki horgásztó, közvetlenül Lenti város mellett fekszik.

Környék leírása:

Kiemelt ajánlat:

balatoni nyaraló
Váltás nagyobb térképre

Foglaltsági táblázat:

Nincs foglaltsági tábla kitöltve.
Figyelem, az odal csak tájékoztató jellegű, pontos információkért keresse fel a hirdetőt, a szállásadó képviselőjét! Az itt megjelenített információkért sem a horgasznyaralo.hu weboldal üzemeltetője, sem a hirdetést elhelyező személy, vállalkozás felelőséget nem vállal !

Időjárás:

Felhőkép

Hőtérkép

Széltérkép

Partnereink:

Ingyenes társkereső