Tokaji Kovács tó parti faházai (3db) bojlisoknak

Tokaj
Régió:   Borsod-Abaúj-Zemplén
Kapcsolattartó:
Telefon:
Telefon:
E-mail:  mutat
Weblap: Ugrás a hirdető weboldalára
Adatlap frissítve:2016-09-11 21:02:49
Forrás:
Vízterület:Tokaji Kovács tó

Általános ismertető:

Tokaj várostól 1 km-re nyugalmas, kulturált, tiszta, csendes környezetben található a 7,5 ha-os gondozott Tokaji-horgásztó.

Tavunkon jelenleg három faház található, ahol vendégeinknek lehetősége nyílik akár több napot is kényelemben eltölteni. Éjszakai horgászat csak ezekben a házakban lehetséges!

Egy időben maximum 4 fő tartózkodhat egy faházban, de minimum 2 fő horgász, a többi vendég kísérőjegy váltására kötelezett. Házanként 9 bottal, horgászonként maximum 3 bottal lehet horgászni. A faházakban eltöltött idő minimum 24 óra. A váltás időpontja minden esetben 12:00!

Felszereltség:
2db emeletes ágy
hűtő
mikrohullámú sütő
fűtés
wifi
zuhanyzó
légkondicionáló
műholdas TV
mobil WC
A házakhoz tartozik még továbbá egy 4*3m nagyságú stég, pontymatrac és pontybölcső, illetve egy szalonnasütő. A keletkezett hulladék elhelyezése szeméttárolókban lehetséges. A ház és a stég közötti részen egy kavicsos terület van kialakítva, így az esősebb napokon sem kell a térdig érő sárban közlekedni.

A bojlis faházak kibérlésére a 06-30-337-9444-es telefonszámon, illetve személyesen a horgászboltban van lehetőség. A foglaló összege a bérleti díj fele, amit a megadott számlaszámra kell elutalni.

A napijegy kiváltása, illetve a kötelező felszerelések ellenőrzése után a faházak gépjárművel megközelíthetőek, a halőr által megadott útvonalon. A pakolás befejeztével a gépjárművek maradhatnak a háznál, de azokkal a horgászat befejezéséig közlekedni már nem lehet, más esetben a kijelölt parkolóban kell elhelyezni azokat.

Az esti zárás és a reggeli nyitás közötti időben a gáton elhelyezett kapuk bezárásra kerülnek, ez idő alatt vendégeink kötelesek a kerítésen belül tartózkodni, illetve látogatók fogadására sincs lehetőség.

A faházban elhelyezett berendezésekért, illetve az esetlegesen okozott károkért a horgászok felelnek. A házak elfoglalása előtt a horgászok kötelesek kauciót fizetni, amelynek díja 5.000 Ft. A kaució a horgászat befejezésekor visszajár, ha a ház tisztán lett átadva, illetve semmilyen kár nem keletkezett.


E-mail: tokajihalasto@yahoo.com
Web: http://www.tokajikovacsto.eu/

Információk:

icon Szállás típus Faház
icon Férőhelyek száma 4
icon Közvetlen vízparti icon
icon Vízparttól való távolság 1 méter
icon Ár Nincs megadva
icon Fűtési lehetőség icon
icon Villany icon
icon Zuhanyozási lehetőség Nincs megadva
icon Csónak használat Nincs megadva
icon Sátorozási lehetőség Nincs megadva
icon Stég használat icon
icon Jakuzzi Nincs megadva
icon Szauna Nincs megadva
icon Szép kártya elfogadás Nincs megadva
icon GPS Északi szél. (fok) 48.095305
icon GPS Keleti hossz.(fok) 21.417792
icon Google maps link Útvonalterv

Árak:

Felszereltség:

Kiemelt ajánlat:

balatoni nyaraló

Megközelíthetőség:

Tokaj (Környéke)

Környék leírása:

Kiemelt ajánlat:

balatoni nyaraló
Váltás nagyobb térképre

Foglaltsági táblázat:

Nincs foglaltsági tábla kitöltve.
Figyelem, az odal csak tájékoztató jellegű, pontos információkért keresse fel a hirdetőt, a szállásadó képviselőjét! Az itt megjelenített információkért sem a horgasznyaralo.hu weboldal üzemeltetője, sem a hirdetést elhelyező személy, vállalkozás felelőséget nem vállal !

Időjárás:

Felhőkép

Hőtérkép

Széltérkép

Partnereink:

Ingyenes társkereső