Tokaji Kovács tó parti faházai (3db) bojlisoknak

Tokaj
Régió:   Borsod-Abaúj-Zemplén
Kapcsolattartó:
Telefon:
Telefon:
E-mail:  mutat
Internet: Ugrás a weboldalra
Adatlap frissítve:2016-09-11 21:02:49
Forrás:
Vízterület:Tokaji Kovács tó

Általános ismertető:

Tokaj várostól 1 km-re nyugalmas, kulturált, tiszta, csendes környezetben található a 7,5 ha-os gondozott Tokaji-horgásztó.

Tavunkon jelenleg három faház található, ahol vendégeinknek lehetősége nyílik akár több napot is kényelemben eltölteni. Éjszakai horgászat csak ezekben a házakban lehetséges!

Egy időben maximum 4 fő tartózkodhat egy faházban, de minimum 2 fő horgász, a többi vendég kísérőjegy váltására kötelezett. Házanként 9 bottal, horgászonként maximum 3 bottal lehet horgászni. A faházakban eltöltött idő minimum 24 óra. A váltás időpontja minden esetben 12:00!

Felszereltség:
2db emeletes ágy
hűtő
mikrohullámú sütő
fűtés
wifi
zuhanyzó
légkondicionáló
műholdas TV
mobil WC
A házakhoz tartozik még továbbá egy 4*3m nagyságú stég, pontymatrac és pontybölcső, illetve egy szalonnasütő. A keletkezett hulladék elhelyezése szeméttárolókban lehetséges. A ház és a stég közötti részen egy kavicsos terület van kialakítva, így az esősebb napokon sem kell a térdig érő sárban közlekedni.

A bojlis faházak kibérlésére a 06-30-337-9444-es telefonszámon, illetve személyesen a horgászboltban van lehetőség. A foglaló összege a bérleti díj fele, amit a megadott számlaszámra kell elutalni.

A napijegy kiváltása, illetve a kötelező felszerelések ellenőrzése után a faházak gépjárművel megközelíthetőek, a halőr által megadott útvonalon. A pakolás befejeztével a gépjárművek maradhatnak a háznál, de azokkal a horgászat befejezéséig közlekedni már nem lehet, más esetben a kijelölt parkolóban kell elhelyezni azokat.

Az esti zárás és a reggeli nyitás közötti időben a gáton elhelyezett kapuk bezárásra kerülnek, ez idő alatt vendégeink kötelesek a kerítésen belül tartózkodni, illetve látogatók fogadására sincs lehetőség.

A faházban elhelyezett berendezésekért, illetve az esetlegesen okozott károkért a horgászok felelnek. A házak elfoglalása előtt a horgászok kötelesek kauciót fizetni, amelynek díja 5.000 Ft. A kaució a horgászat befejezésekor visszajár, ha a ház tisztán lett átadva, illetve semmilyen kár nem keletkezett.


E-mail: tokajihalasto@yahoo.com
Web: http://www.tokajikovacsto.eu/

Árak:

Felszereltség:

Környék leírása:

Megközelíthetőség:

Tokaj (Környéke)

Információk:

Szállás típus Faház
Férőhelyek száma 4
Közvetlen vízparti
Vízparttól való távolság 1 méter
Ár Nincs megadva
Fűtési lehetőség
Villany
Zuhanyozási lehetőség Nincs megadva
Csónak használat Nincs megadva
Sátorozási lehetőség Nincs megadva
Stég használat
Szép kártya elfogadás Nincs megadva
GPS Északi szél. (fok) 48.095305
GPS Keleti hossz.(fok) 21.417792

Foglaltsági táblázat:

Nincs foglaltsági tábla kitöltve.

Időjárás

Felhőkép

Hőtérkép

Széltérkép