Enikő nyaraló

5561 Békésszentandrás
Dinnyelaposi üdülősor 24.
Régió:   Békés megye
Kapcsolattartó: Czuczi Enikő
Telefon:06/70/338/4989
Telefon:
E-mail:  mutat
Weblap: Ugrás a hirdető weboldalára
Adatlap frissítve:2016-11-12 11:14:51
Forrás:http://korospartinyaralas.hu/
Vízterület:Kákafoki-holtág

Általános ismertető:

Jöjjön és töltsön el pár felejthetetlen napot nálunk és élvezze vendégszeretetünket! Nyugodt, csendes helyen található nyaralónkban felüdülés lesz minden eltöltött perc. Tiszta szobákkal, rendezett kerttel és sok-sok szeretettel várjuk Önt és kedves családját!
Az Enikő nyaraló a 44-es főúttól 250 m-re, szilárd burkolatú úton megközelíthető, Békésszentandráson a Dinnyelaposi üdülősor 24.sz. alatt található. Közvetlen vízparti, kétszintes, teljesen felújított, fűthető nyaraló, nagyképernyős led tv-s nappalival, teljesen felszerelt konyhával, (mikrohullámú sütő, kávéfőző, vízforraló, gáztűzhely és sütő, hűtőszekrény) fürdőszobával, melyben mélytálcás zuhanykabin van, így a kisebbek is kényelmesen tudnak fürdeni, két wc-vel és két hálószobával. A vendégház zárt parkolóval, fa gyermekjátszótérrel (hinta, csúszda, homokozó), csónakkal, stéggel, kerti szalonna sütővel, bográcsozási és tárcsázási lehetőséggel rendelkezik. A vízparton egy kis kerítés található, így a kisgyermekek is biztonsággal tartózkodhatnak a nyaraló udvarán. A parton egy 8 személyes szaletli és egy 10 m2-es móló található napágyakkal. A 22 nm-es vízparti panorámás fedett terasz, kerti bútorokkal, hintaággyal minden kényelmet biztosít az idelátogatóknak. Az udvaron lengőteke és tollaslabda várja a szórakozni és sportolni vágyókat. A nyaraló összesen 9 fő fogadására alkalmas. Egy 4 ágyas szoba, egy 3 ágyas szoba és a nappaliban egy 2 személyes kihúzható kanapé áll a vendégek rendelkezésére. A hálószobákban redőny, minden ablakon szúnyogháló van felszerelve. Kérésre etetőszéket, gyermekkádat tudunk biztosítani. A nyaralóban vezetékes víz van. Ágyneműt biztosítunk. A vendégház egy 700nm-es telken 13 méter széles vízparttal várja a kikapcsolódni, horgászni és pihenni vágyókat.
A nyaraló elektromos fűtéssel rendelkezik.
Nyitva tartás: március 10 - november 10-ig.
A nyaraló háziállatot nem fogad!
K&H, OTP, MKB Szép kártyát elfogadunk.
földrajzi koordináták északi szélesség /lat keleti hosszúság /lng
fok 46.8682683342 20.499090654
fok° perc' másodperc" 46° 52' 5.7" N 20° 29' 56.7" E

Információk:

icon Szállás típus Kőház
icon Férőhelyek száma 9
icon Közvetlen vízparti icon
icon Vízparttól való távolság 5 méter
icon Ár 1555 Ft/fő/éj-től
icon Fűtési lehetőség icon
icon Villany icon
icon Zuhanyozási lehetőség icon
icon Csónak használat icon
icon Sátorozási lehetőség Nincs megadva
icon Stég használat icon
icon Szép kártya elfogadás icon
icon GPS Északi szél. (fok) 46.866857
icon GPS Keleti hossz.(fok) 20.499432
icon Google maps link Útvonalterv

Árak:


Árak 2017
Elő-és utószezonban:
március 10 -től ? április 30-ig.
október 01-től ? november 08-ig.
6 főig: 14.000.-Ft/ház/éj
7-9 főig: 16.000.-Ft/ház/éj
+375 Ft/fő/éj idegenforgalmi adó 18 év felett
Az árak a fűtési költséget is tartalmazzák!

Középszezonban:
május 01-től ? június 15-ig
szeptember 01-től ?? szeptember 30-ig
6 főig: 16.000,-Ft/ház/éj
7-9 főig: 18.000,-Ft/ház/éj
+375 Ft/fő/éj idegenforgalmi adó 18 év felett

Főszezonban:
június 16 ? augusztus 31-ig
6 főig: 18.000.-Ft/ház/éj
7-9 főig 20.000.-Ft/ház/éj
+375 Ft/fő/éj idegenforgalmi adó 18 év felett

Összevont, több napos ünnepek esetén a középszezoni árak érvényesek!
(Március 15., Húsvét, Pünkösd, Május 1., Október 23., November 1.)
Amennyiben utólag is érkeznek vendégek, azt kérjük foglaláskor előre jelezni!
Az árváltozás jogát fenntartjuk!
A vendégeknek a foglalt éjszakákat kell kifizetni, korábbi távozás esetén is!
Márciusban, áprilisban, májusban, valamint szeptemberben, októberben és novemberben minimum három, egyébként minimum négy éjszaka foglalható, a fennmaradó szabad helyek függvényében ennél kevesebb éjszaka is foglalható.
K&H, OTP, MKB Szép kártyát elfogadunk!


Telefonon történő egyeztetés után 20% foglaló átutalását kérjük az alábbi számlaszámra, melynek beérkezéséről e-mailben visszaigazolást küldünk.
Erste Bank: Czuczi Enikő
11600006-00000000-58579659
A megjegyzés rovatba kérnénk feltüntetni a bérlő nevét és a foglalni kívánt időpontot!!!!!
A szállást az érkezés napján 14 órától lehet elfoglalni, és a távozás napján 10 óráig kell elhagyni!
Lemondási feltételek:
14 napon belüli lemondás esetén 50%, 7 napon belüli lemondás esetén 100% kötbért kell fizetni!Felszereltség:

A nyaraló felszereltsége:


teljesen felszerelt konyha:hűtőszekrény, elektromos főzőlap, és sütő, mikrohullámú sütő, kávéfőző, vízforraló, edények, étkészlet, konyharuha
étkezőgarnitúra
fürdőszoba zuhanykabinnal (mélytálcás), wc-vel
különálló wc
21 nm2 es terasz kerti bútorral és hintaággyal
ágyneműt biztosítunk
redőny, szúnyogháló
vezetékes víz
gyermekfürdőkád
etetőszék
zárt udvar kocsibeállóval
füvesített kert
fa gyermekjátszóval (hinták, csúszda, homokozó)
a parton 10 nm-es móló
bográcsozó-grillező, szalonna sütő hely kerti padokkal, tárcsázási lehetőség
csónak evezőkkel
8 személyes szaletli
napágyak
kerti díszvilágítás


http://korospartinyaralas.hu/

Kiemelt ajánlat:

balatoni nyaraló

Megközelíthetőség:

Békésszentandrás (Környéke)

Környék leírása:

BÉKÉSSZENTANDRÁS

Rózsa sörkert

A?Békésszentandrási Sörfőzde 1993-ban alakult. A kezdeti időkben világos ?Jager? típusú hordós kiszerelésben történt az értékesítés a saját illetve környékbeli vendéglátó egységekben. 1994- ben már látszott, hogy a világbanki hitel visszafizetéséhez kevés lesz a hordóban történő értékesítés, ezért fokozatosan bevezetésre került a palackozott sör forgalomba hozatala. Ez 2l-es PET palackban, majd később 1?l-es üvegpalackban történt. 1996-ban abbahagyták a Jager? technológiát, saját receptúra alapján készült a továbbiakban a sör. 2000-ben elkezdték a magasabb alkoholtartalmú sörök készítését. Ebben az évben született meg a Fekete Korsó, melyet a mai napig rendszeresen gyártanak. 2004-ben az EU csatlakozást követően folyamatos csökkenés állt elő az értékesíthetőség terén. Ez a csökkenés a mai napig tart, ezért alapjaiban kellett az üzem termelési rendjét, folyamatát átalakítani a túlélés érdekében. Leálltak a tömegáru gyártásával, helyette magas alkoholtartalmú, minőségi sörök előállítása lett a cél. Az értékesítés visszaesését, a jobb minőségű, de drágább sörökkel próbálják a mai napig is kompenzálni. Elkészült a Black-Rose, majd a következő évben a Gold-Rose sör, melyeket esetenként újabb új sör követett, és remélhetőleg követni is fog. Meggyőződésük, hogy a házi sörfőzdék túlélésének ez az egyetlen módja, minőségi jó sörök gyártása, a tömegáru meg legyen a multik feladata.

Református Templom


A templomot 1803-1805 között a kecskeméti Fischer Ágoston építette. A négy boltívből álló elegáns belső tér két végét fiú- és leánykarzat zárja. A késő copf szószék finom, részlet gazdag alkotás. A templom klasszicista házi orgonája 1844-ben készült.

Szent András-Templom


Békésszentandrás középkori Szent András temploma 1733-ban még erősen romos állapotban volt. 1746-ban a reformátusok visszaadták a katolikusoknak. Az épület 1784-ben és 1868-ban a bővítések és újjáépítések során átalakult, így nyerte el mai formáját.

Gödény-halomFeltehetően a rézkorból származó temetkezési hely lehetett.

Horthy István-duzzasztómű1942-ben épült a korabeli Magyarország legnagyobb duzzasztóműve, Mosonyi Emil tervezésében. A létrehozásában nagy szerepet vállaló Lampl Hugó emlékét tábla őrzi. Avatásán részt vett Horthy Miklós kormányzó, mivel a duzzasztót eredetileg hősi halált halt fiáról, Horthy István kormányzó helyettesről nevezték el. A közelmúltban felújított vízlépcső és hajózsilip páratlan látvány.

Jubileumi Emlékház

A Kálvária téren 2005. november 26-án az András-napi ünnepség keretében avatták fel a Jubileumi Emlékházat, amely a település történetét felelevenítő tűzzománc képsorral emlékeztet a község hivatalos beiktatásának 675. évfordulójára. Az Emlékház homlokzatán Andráskereszt és 1330-2005 évszámpár látható. Megálmodója Lóránt János festőművész.

András-kereszt Emlékmű


A Holt-Körös partján áll Lóránt János Munkácsy-díjas festőművész teljesen egyedi megoldású András-kereszt Emlékműve, amelyet a Magyar Millennium tiszteletére emeltek. A műalkotás hátterét a régi támfal adja, mintegy a Kárpátok vonalaként. E képzeletbeli térképre került 14 bazalttömb a Kárpát-medence 14 Szentandrás nevű települését jelölve.

Kossuth Emlékpark


Lengyel Péter mészkőbe épített alkotása 2002-ben, Kossuth születésének 200. évfordulója tiszteletére került a Kossuth Emlékparkba. 1868-ban a Szentandrási Református Népkör tiszteletbeli elnökévé választotta Kossuth Lajost. Az emlékmű hátoldala korabeli levélpapírt formáz. Előoldalán Kossuth egész oldalas domborműve látható. A parkban található még az Aradi vértanúk emlékére állított kopjafa, amely Klimaj János fafaragó népi iparművész alkotása.

Újratelepítési EmlékhelyA református templom mellett 2004-ben emlékpark létesült a községet 1719-ben újra benépesítő kabai reformátusok tiszteletére. Az emlékpark középpontjában egy posztamens áll ?Emlékezzél meg az egész útról, amelyen hozott téged az Úr? felirattal és az 1719-2004-es évszámmal.

SzőnyegszövőRomantikus kastélyhangulatot idéz a régi Körös-híd tövében álló Szőnyegszövő épülete 1922-ből. 1919-ben a Hunyad megyéből menekült Farkas János jegyző és felesége nevéhez fűződik a világhírűvé lett szentandrási perzsa szőnyegek hagyománya. Szövését ők kezdték oktatni a békésszentandrási asszonyoknak. Békésszentandrás szőnyegei eljutottak az Országházba és a washingtoni Fehér Házba is.

Horváth-KúriaA Kálvária téren 2005. november 26-án az András napi ünnepség keretében avatták fel a Jubileumi Emlékházat, amely a település történetét felelevenítő tűzzománc képsorral emlékeztet a község hivatalos beiktatásának 675. évfordulójára. Az Emlékház homlokzatán Andráskereszt és 1330-2005 évszámpár látható. Megálmodója Lóránt János festőművész.

Körös-völgyi Kerékpárút kapuja1996-ban a Millecentenárium tiszteletére készült el a Körös-völgyi Kerékpárút első szakasza. Faragott díszkapuját ? Békésszentandrás felirattal, a magyar és a békésszentandrási címerrel díszítve ? Klimaj János fafaragó készítette.

Vértessy-szobor

A róla elnevezett téren áll Vértessy Mihály községi bíró szobra. 1735-ben az ő vezetésével tört ki a XVIII. század legnagyobb magyarországi parasztfelkelése. A szobor Mihály Árpád szobrászművész alkotása, 1960-ban készült.

Szabad strand


A mólóval kiépített fövenyes strandot és a hozzá tartozó strandröplabda pályát a helybéliek és a turisták egyaránt kedvelik. A strand nagy kiterjedésű sekély vizű partszakaszának köszönhetően igen népszerű a kisgyermekes családok körében. A strand ingyenes. A fürdőzők igénybe vehetik a szomszédos vízitelep zuhanyzóját, mellékhelyiségét, büféjét és parkolóját.


SZARVAS

Szarvasi látnivalók és események

Mini MagyarországA Mini Magyarország makettpark Szarvas legújabb nevezetessége. A Szarvasi Arborétumban 2013-tól a növényritkaságok mellett néhány óra alatt az egész országot bebarangolhatjuk. Magyarország számos épített csodájának minden apró részletében kidolgozott kicsinyített mása megtalálható a régi Magyarország közepén, Szarvason.

Katalin II. sétahajóA Katalin II. Sétahajó 50 személyes. 1/2 órás, 1 órás utakat tesz meg a Holt-Körösön, és visszatér a kikötőbe. Útközben a kapitány történetekkel szórakoztatja a vendégeket, valamint bemutatja a város látnivalóit. Útvonal: Arborétum-Tessedik Sámuel Főiskola-Magyarország közepe-Arborétum. A sétahajót áprilistól-szeptemberig vehetik igénybe az utazók.Hármas-Körös környéki horgászhelyek

A Hármas-Körös környéki horgászhelyek legendásak a horgásztársadalomban. A Körös-vidék adottságaiban kétségtelenül horgász nagyhatalom. Lehetőségeiben is az lehetne, de ez egy másik történet. Annyi bizonyos, hogy e vidék a horgászat szerelmeseinek több száz kilométer élővizet kínál a pisztráng és pér szinttájak patakjaitól a paduc és márna szinttáj kisebb- és a dévér szinttáj jellegét mutató nagyobb méretű, mély folyókig.

Szarvasi ArborétumA gyűjteményben közel 1600 fa- és cserjefaj, fajta, változat található, ebből 1200 a lomblevelűek száma. Az Arborétumban található törzskönyvezett növények alkotják az ?élő? génbankot és a törzsültetvényt. A fák és a cserjék mellett kb. 250 lágyszárú növényfaj fordul elő az Arborétum területén. Fajgazdag növényvilága mellett a terület bővelkedik rovarokban és madarakban egyaránt. Közel 150-re tehető a madárfajok száma, amelyek egy része átvonuló vagy csak időszakosan megjelenő. Élnek itt emlősállatok is: apróbb rágcsálók, vakondok, sünök, nyulak, s néhány őz és róka.

Szent Klára GyógyfürdőMagyarország történelmi középpontjaBolza-kastélyA volt Bolza-kastély a Szabadság út 2. szám alatt, Szarvas legszebb pontján, a Holt-Körös bal partján található. A kastélyt az olasz származású, Bécsben testőrködő Bolza József (1780-1862) építtette 1810 körül klasszicista stílusban, miután feleségül vette Batthyány Annát.

Az épület földszintes, sávos homlokzatú, az épület homlokzatán a Bolza-Batthyány-címer található.

A kastély belső alapterülete 1000 m2. Az épület belsejében ma is eredeti ajtók láthatóak. Az udvar felőli ellipszis alakú teremben márványkandalló áll. Az épület belső kialakítása ma is változatlan, felfedezhető benne az egykori grófi pompa.

Az épületet a XIX. század közepén alakították át, és bővítették néhány további lakó- és fogadószobával, valamint házi kápolnával. A keleti és nyugati főbejárat előtt ekkor létesítették a két oszlopcsarnokot.

A kastély nyugati homlokzata előtt Romulus és Rémus szoptató anyafarkas szobrát Bolza Pál (1861-1947) állíttatta 1911-ben, ezzel utalva a Bolza család olasz eredetére. A kastély közelében Ceres istennő szobra látható, amely eredetileg az 1891-ben fúrt első szarvasi ártézi kutat díszítette.

Az épület 1949 óta műemlék, állami tulajdonban van, parkja megyei jelentőségű természetvédelmi terület. A kastély parkjában jelenleg is kb. 50 fajta fa és cserje található. Ezek Ázsiából, Afrikából, Amerikából és Európából származnak. A park egyik legszebb fája a Ginkgo biloba, amit sokan páfrányfenyőként ismernek. A park talán legöregebb élő fája a mintegy 150 éves vadgesztenye vagy más néven bokrétafa.

A kastély hosszú időn át az Öntözési Kutató Intézet, majd 2009. január 1-je óta a Szent István Egyetem Békés megyei karait irányító központ székhelyéül szolgált. Az egyetemi központ azonban megszűnt.Szlovák nemzetiségi tájházKönnyű felismerni, mert egy szokásos, ragyogó fehérre meszelt, tornácos parasztházról van szó. Néhány értékes darabot leszámítva a berendezés általában legfeljebb száz éves, de minden hiteles és eredeti, a parányi jegyárban pedig egy nagyon barátságos idegenvezetés is benne foglaltatik. Sokáig lehet bámészkodni: valaki egyszer állítólag megszámolta, hogy összesen 936 berendezési tárgy van itt bezsúfolva.

Szarvas-szoborA modern időkben a város jelképévé vált, de nem volt ez mindig így, mert eredetileg magánterületen volt a helye, méghozzá a Körös-parti Bolza-kastély kertjében. Állítólag Bolza Pál gróf 1912-ben egyetlen éjszaka állíttatta fel, hogy szülinapos feleségét meglepje vele. Mikor a negyvenes évek végén a kastélyt elkommunizálták tulajdonosától, a szobrot is elkobozta a kertből a város. Szerencsére a Bolza család mai örökösei már nem neheztelnek ezért, így Szarvas központjában maradhatott a nemes vad bronzszobra.

Mittrovszky-kastély1835 körül fejezték be, és oszlopos timpanonjaival egységes klasszicista stílust mutat. A család még az 1800-as évek közepén eladta a házat az önkormányzatnak, így majd? 100 évig itt működött a városháza. A szépen gondozott virágágyások és bokrok mögött lapuló kastélyban most könyvtár és zeneiskola van.

Tessedik Sámuel Múzeum

Nem túl jellegzetes, ám történelmi szempontból nagyon fontos épülete. Ez az épület adott otthont a bevezetésben már emlegetett Tessedik Sámuel első iskolájának. Az iskola nélkül Szarvas talán sosem emelkedett volna ki a számtalan álmos alföldi mezőváros közül. Az 1791 óta álló épületben leginkább avar régészeti leleteket és néprajzi kiállítást lehet látni. A belépés majdhogynem ingyen van, és általában keddtől vasárnapig 10 és 16 óra között (nyáron 18 óráig) tart nyitva a múzeum (a telefonszám: 66/216-608).

Evangélikus ÓtemplomA hatalmas hajóban 3500 hívő fér el egyszerre, híres orgonájának pedig 2484 sípja van. Szarvas lakosai közül a szlovákok jártak ide, náluk szinte mindenki evangélikus volt. Az építkezéshez Pozsonyból rendelték a terveket, és 1788-ra fejezték be a hatalmas építményt.

Római katolikus templomAz Árpád Szálló melletti téren áll a római katolikus templom. A templomot a szarvasi katolikus kisebbség 1807-1812 között építtette. Késő barokk stílusú, klasszicista jegyekkel. Az oltárkép Szent Klárát ábrázolja. Hadizsákmányként Olaszországba, majd onnan a Bolza család révén Szarvasra került.

Történelmi emlékútA 2000-es millennium augusztus huszadikai ünnepségére alakították ki a sétányt. A szép parkban kezdődő ösvény végig kényelmes faforgáccsal van kirakva, és hamar egy árvízi töltésre kapaszkodik fel. A töltés egyik oldalán kertváros nyúlik ki, másik oldalán a Körös-part hétvégi telkei sorakoznak. A magyar történelem korszakait vagy fordulópontjait egy-egy fából készült alkotás mutatja, valamilyen irodalmi idézettel fűszerezve.

Erzsébet-ligetAz arborétumhoz képest persze jóval kevésbé érdekes, de ebben is vannak látványos faóriások, nem beszélve a folyóban álló mocsárciprusokról. A ligetből egy vadonatúj, gyalogos fahíd vezet a várat utánzó szabadtéri vízi színpadhoz.

Ruzicskay György alkotóház

Az Erzsébet-ligetben áll a szarvasi születésű Ruzicskay György alkotóháza, benne a művész értékes képzőművészeti és néprajzi gyűjteménye látható.Szarvasi Vízi SzínházKözép-Európa szívében, Békés megye kapujában új szabadtéri játszóhely született 2011 júniusában. Szarvason, a festői szépségű Holt-Körös partján egy különleges atmoszférájú, közel ezer ember befogadására alkalmas színházat adtak át.

A Szarvasi Vízi Színház Magyarországon egyedülálló építészeti megoldásként egy finoman stilizált várkastély és egy amfiteátrum szelíd ötvözeteként épült fel egy remekbe szabott új gyalogos fahíd szomszédságában. Ez a színpad egyfajta összművészeti játszóteret kíván biztosítani a hazai és a Kárpát-medencei színjátszásnak. A Szarvasi Vízi Színház működtetésére Szarvas Város Önkormányzata a Békés Megyei Jókai Színházat kérte fel. A megyei teátrum az elmúlt négy év alatt kis vidéki színházból Magyarország vezető színházai közé nőtte ki magát, amely ma már a szarvasi színpaddal együtt öt színházi helyszínt üzemeltet. A Jókai színház a híréhez méltóan, magas művészi színvonalon kívánja működtetni a Szarvasi Vízi Színházat, a célok között szerepel mind a szarvasi lakosság kiszolgálása, mind turisták százainak Szarvasra, s ezen a kulturális kapun keresztül Békés megyébe csábítása.Árpád SzállóAz Árpád Szálló a városközpont egyik meghatározó épülete, 1895-1896 között szecessziós stílusban a millenniumi ünnepségek alkalmából építették. A patinás Árpád Szálló több építészeti stílus elemeit egyesíti magában, ezért talán nem túlzás azt állítani, hogy Békés megye egyik legszebb szállóépülete. A szálló nevét a honfoglaló magyarság vezéréről, Árpádról kapta.

A szálló díszes épületét a cifra oromzat, csodálatos szépségű erkélyek sora és egy az épület sarkán lévő kis méretű, de annál szebb tornyocska ékesíti. A szállóban található egy impozáns méretű tágas díszterem, melyet a gazdag stukkódíszei és velencei tükrei kiválóan alkalmassá teszik különleges bálak,, valamint egyedi hangversenyek megrendezésére is.

Erzsébet hídSzökőkútSzarvasi Halas Napok

Halászléfőző

Augusztus hónapban szokott megrendezésre kerülni. A halas gasztronómia, illetve a halételek szerelmesei csemegézhetnek a hagyományos, valamint az egyedi halkülönlegességek sokaságából. Halászlé, harcsás-rétes, lecsós harcsa, harcsás lapcsánka, halburger, sült hal és még sorolhatnánk. De inkább el kell jönni és ki kell próbálni, amit csak lehet.

Természetesen nem csak kóstolni, hanem bemutatkozni, versenyezni is lehet.

Szórakoztató, zenés, táncos programokból sincs hiány. A helyi fellépők bemutatkozása, valamint az országos sikerű előadók mellett immár külföldi sztárcsapat is gondoskodik a szórakoztatásról. A zenei műfajok sokfélesége által biztosított a sokféle korosztály igényeinek kielégítése.

A gyermekesek, családosok számára is kitűnő választás lehet ez a program, programmal. Kiállítók bemutatkozásai és gyermekfoglalkoztató eseményei színesítik a napokat.

Szarvasi SzilvanapSzarvas Város Önkormányzata és Cervinus Teatrum Művészeti Nonprofit Kft. szervezésében minden évben megrendezésre kerül a Szilvanap. A Tessedik Sámuel Múzeum előtti utcaszakasz, a Szent István Park, a Kossuth u. eleje, vagyis az Evangélikus Ó-Templom környéke megtelik vásározókkal, látogatókkal, itt kap helyet a fesztiválsátor is. A Szent István Egyetem AB-PK karának udvara, Kölyök Szigetként működik, ahol minden a gyermekekről és gyermekeknek szól. A programot koncertek, bemutatók, könnyűzenei koncertek színesítik.

Szarvasi Töltöttkáposzta-főző és Kolbászkészítő Verseny

Szarvasi Töltött káposzta- főző és Kolbászkészítő Verseny Szarvas Fő terén, október hónapban kerül megrendezésre. A rendezvényen lehetőség van megízlelni a finomságokat, valódi gasztronómiai élménnyé válhat így egy hétvégi kiruccanás?

Kiemelt ajánlat:

balatoni nyaraló
Váltás nagyobb térképre

Foglaltsági táblázat:

12345678910111213141516171819202122232425262728293031
Január
Február
Március
Április
Május
Június
Július
Augusztus
Szeptember
Október
November
December
(A foglalt időpontok piros színnel vannak jelölve)
Megjegyzés:
201712345678910111213141516171819202122232425262728293031
Január
Február
Március
Április
Május
Június
Július
Augusztus
Szeptember
Október
November
December
(A foglalt időpontok piros színnel vannak jelölve) Megjegyzés:Figyelem, az odal csak tájékoztató jellegű, pontos információkért keresse fel a hirdetőt, a szállásadó képviselőjét! Az itt megjelenített információkért sem a horgasznyaralo.hu weboldal üzemeltetője, sem a hirdetést elhelyező személy, vállalkozás felelőséget nem vállal !

Időjárás:

Felhőkép

Hőtérkép

Széltérkép

Partnereink:

Ingyenes társkereső