Fadd-Dombori horgásztanya

Fadd
Régió:   Tolna megye
Kapcsolattartó: 06-20-9292-126
Telefon:
Telefon:
E-mail:  mutat
Internet: Ugrás a weboldalra
Adatlap frissítve:2017-01-14 13:10:40
Forrás:http://horgasztanyak.hu/
Vízterület:Fadd-dombori Duna holtág

Általános ismertető:

Horgásztanyánk Tolna megyében , Fadd-Domboriban , egy 220 ha-os Duna-holtág partján fekszik . A 3200 m2 parkosított terület , közvetlenül a vízparton , csendes környezetben ( M6-os Tolna leágazótól 10km-re ) terül el . Horgásztanyánktól 300 m-re strand és étterem ( ahol szintén elfogadnak üdülési csekket ) , 1200 m-re vegyesbolt , 2000 m-re disco található . Az aktív pihenést kedvelõknek is rengeteg lehetõséget nyújt a környék . A 14 km hosszú holtág a horgászat mellett az evezõssportok kedvelõinek , a látnivalókban gazdag környék pedig a kerékpártúrázóknak is maradandó élményt nyújt . Egyéb kikapcsolódási lehetõségekrõl és környékünk látványosságairól bővebbet az ajánló menüpontban talál .

Vendégeink számára 4 különálló faházban tudunk szállást biztosítani : 2 db 55 m2-es + teraszos , 4+4 személyes és két 66 m2-es + teraszos , 7+3 személyes apartmanban , összesen akár 25-30 fõ is elhelyezhetõ . Horgászathoz facsónakot tudunk biztosítani !

Szabadban van fõzési , sütési lehetõség . Horgásztanyánk területén Ingyenes wifi internet elérés vendégeink részére !

A vízen a pontynak és harcsának nincs fajlagos tilalmi ideje ! Horgásztanyánk végébõl kiinduló 60 m2-es kivilágított stégrõl akár éjszaka is horgászhat napi illetve heti jeggyel , melyet nálunk is megvásárolhat . A változatosságot kedvelõ horgászok az egész holtágat bejárhatják a házainkhoz biztosított fa csónakokkal .

Áprilistól október végéig üzemeltetjük faházainkat amelyekben a fûtése igény szerint megoldható . Lehetõség van a kemping területén sátor , vagy lakókocsi felállítására . Foglalásokat már februártól fogadunk emailben vagy telefonon .

Árak:

http://horgasztanyak.hu/200.htm

Felszereltség:

Környék leírása:

Megközelíthetőség:

Fadd (Környéke)

Információk:

Szállás típus Faház
Férőhelyek száma 40
Közvetlen vízparti
Vízparttól való távolság 30 méter
Ár Nincs megadva
Fűtési lehetőség
Villany
Zuhanyozási lehetőség
Csónak használat
Sátorozási lehetőség
Stég használat
Szép kártya elfogadás Nincs megadva
GPS Északi szél. (fok) 46.435749
GPS Keleti hossz.(fok) 18.874642

Foglaltsági táblázat:

Nincs foglaltsági tábla kitöltve.

Időjárás

Felhőkép

Hőtérkép

Széltérkép