Horgászszerelem egy magyar társkereső oldalon!

     

    Nem is olyan rég történt meg velem, hogy egy magyar társkereső oldalon rám talált a szerelem. Tudni kell rólam, hogy jómagam nagy horgász rajongó vagyok és már hónapok óta tervezgettem egy kiruccanást a tatai Derítő tóra. Sokan ajánlották és én is régóta szemeztem egy igényesen felújított faházzal.

    Az egész történet ott kezdődött, hogy egyedül maradtam és elhatároztam, hogy felregisztrálok egy magyar társkereső oldalra, az Első Találkozás társkeresőre. Az igazat megvallva sokáig szkeptikus voltam az online társkereséssel kapcsolatban, de a barátnőm meggyőzött, hogy érdemes ennek a lehetőségnek is egy esélyt adni. Mivel a szolgáltatás ingyenes és ez az oldal a komoly kapcsolatot keresőknek szól, úgymond semmit sem veszíthettem vele, és tényleg így volt! Sokan a legjobb arcukat próbálják megmutatni a párkereső oldalon, viszont én vettem a bátorságot és egy horgászat közbeni képet töltöttem fel, amelyen egy gyönyörű csukát emeltem ki éppen a Derítő tóból.

    Nagyon meglepődtem, hogy miután felregisztráltam a társkereső oldalra, egyből egy horgász srác rám is írt. Képzeljétek neki is pont egy olyan profil képe volt, amin horgász felszerelésben pózolt egy szép nagy ponttyal. Hamar el is kezdtünk beszélgetni és kiderült, hogy a közös horgász hobbinkon kívül és több közös pont van bennünk. Az Első Találkozás alkalmával élőben is működött a szimpátia, így megbeszéltük hogy a következő randink a közös hobbink, a horgászat jegyében fog eltelni és hol is máshol mint a régóta kiszemelt tatai Derítő tavon, az általam kiszemelt faházban. Nagyon jót pihentünk és ez a hétvége még több lehetőséget adott arra, hogy jobban megismerjük egymást. Nem hittem volna, hogy ilyen hamar sikerem lesz egy magyar társkeresőn, de úgy látszik Ámor is mellettem állt!

    Jó horgászatot, sikeres társkeresést és persze jó fogást kívánok mindenkinek.